Целулит - 5 тема

• 64 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Братовчедка ми също имаше целулит и започнаха да и слагат вендузи и това лято когато бяхме на море и я видях - наистина имаше огромен резултат. Аз също си слагам в домашни условия но не на проблемните места , а на кръста примерно за болките , но смятам да пробвам и по нейния начин ..  Wink

# 481
Здравейте,аз да попитам дали някой е позлвал този крем http://www.silabg.com/bg/11541-AMIX-No-Fat-Cellulite-Gel-200-ml-.html

# 482
Здравейте, тази нощ не спя, мисля за целулита и попаднах на темата Simple Smile Имам голям целулит, бричове, портокалова кожа с големи дупки, пълен комплект от всичко... Скоро попаднах на сайта на д-р Жуков и от тогава редовно си получавам спам от там. Казва, че е открил революционно бързо и трайно оттърване от целулита, но за повече иска 25 долара. Имате ли представа за какво става дума? Има и техники за отслабване, Алла Пугачова отслабнала с неговия метод и сега е като фиданка.

# 483
  • София по рождение
и аз тук с големия целулит, че лятото съм на море  Hug

# 484
Някой използвал ли е такъв тип масажор за целулит http://mydomo.eu/product/masajor-mydomo-sk-m10176 и имало ли е ефект?

# 485
Нормално колко време трае една процедура LPG?

# 486
  • в 1001-та нощ
Това, което е с трикото ли? И на кои зони?

# 487
На седалище и бедра Peace.

# 488
  • в 1001-та нощ
20 минути  Peace

И пак зависи кой тип е процедурата  Peace Но  в общия случай - черният дроб има опр. капацитет, който да преработи (от това, което през лимфата и кръвта тръгва към него)  Peace затова и не се препоръчва по-дълго  Peace

# 489
Благодаря  bouquet!

# 490
Срещам темата чак сега и искам да вдъхна надежда на всички момичета. Много е проклето това чудо и си трябва постоянство и вода. За първи път отидох на професионален масаж с вендузи през 2009г. и бях толкова скептично настроена, че като се прибавиха болката и синините направо си се бях отказала. Мацката ме предупреди и ме помоли да отида поне още веднъж, за да видя разликата следващия път. И о, чудо! Синините всъщност станаха лилавки, но след втората процедура се разсеяха, а болката беше на половин. За един месец по два пъти седмично нямах и помен от целулита. За съжаление нямам нито време нито възможности вече за тези процедури, но пък си взех силиконови вендузи и съм пак толкова доволна, въпреки, че не може да се сравни с професионалният масаж, пак се справям за 2-3 месеца. Лошото при мен, е че ме мързи. В момента, в който изчезне целулита, започвам да разреждам масажите, та дори ги спирам лятото. В резултат към ноември -декември съм в същото състояние. И така отново и отново вече 5 година. Затова момичета, смело напред, издръжте болката (тя минава) и много вода!
PS Чела съм, че е противопоказно за хора с капиляри и разширени вени.

Peace

# 491
Вчера бях в халите в търсене на онзи магазин (Самоздрав?), в който се продават чудодейните вендузи. Е, не открих магазина, може би бъркам, че е там, или просто се казва по друг начин?

# 492
  • Sofia
Вчера бях в халите в търсене на онзи магазин (Самоздрав?), в който се продават чудодейните вендузи. Е, не открих магазина, може би бъркам, че е там, или просто се казва по друг начин?

Там си е магазинът - то, по-скоро е щанд, де.  Peace Защо просто не попита в най-близкия магазин? Щяха веднага да те упътят. По спомен, щандът се намира, като влезеш от централния вход, тръгнеш веднага на ляво и точно в ъгъла, до стълбите за втория етаж, е разположен.  Peace Преди имаше една сергийка за насипни сладки в близост, сега, мисля, са я махнали.

# 493
Благодаря, Black cat 13! Трябва да съм била много зле, щом не съм го забелязала, обиколих няколко пъти  Confused И се казва "Самоздрав"?

# 494
  • Sofia
   Моля!  Wink Да, точно това е името, не си спомням дали надписът е бил забележим отдалеч, сергийката наистина не е голяма и вероятно затова си я пропуснала. Както казах, намира се на партера - по описанието в предишния ми пост, ще се ориентираш безпроблемно следващият път, надявам се.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт