Целулит - 5 тема

• 64 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
запис

# 466
На втората седмица вече мога да кажа , че масажът е приятен.
Започнах да правя масаж само на единия крак, защото беше много болезнено в комплект с мускулната треска и докато стигна до другия крак вече нямах нерви.
Не  знам дали някой ще ми повярва, но за 12 дена имам 2 см разлика в обиколката на бедрото между ляв и десен крак. Реално разликата е може би 3 см, защото кракът, който не масажирам е по-пълен.
Подобрението в общия вид не мога да кажа дали се дължи само на вендузите, защото почти всеки ден правя упражнения( каланетика, клекове и тези напади), но масаж правя само на единия крак, така, че разликата в обиколката определено е от него.

# 467
  • в 1001-та нощ
Аз напълно ти вярвам  Peace

# 468
Шайн аз ти вярвам и аз имам почти същите резултати за около 3 седмици писах вече по-горе,но понеже си помислих че никой няма да ми повярва не цитирах в сантиметри Hug,а също така мога да кажа че там където имам стрии те избеляха.
Много съм щастлива.

# 469
  • София
Снощи си направих за пръв път масажа с вендузите, малко ми беше трудно и ме болеше, но сигурно си трябва тренинг. Освен вендузите си взех и този крем. Ще докладвам резултати  Mr. Green

# 470
Алена, това с вендузите е много подвеждащо. Първо жената няма никакъв целулит и е много стенгната. Ако жена с целулит и съпровождащата го отпусната кожа тръгне да прави такъв масаж ще влоши положението. Срещу целулит помага само спорт и промяна на храненето, гладуване, ама провеждано както трябва също. Говорим за истински целулит, не за някакви неща, които явно на много жени се привиждат. Аз съм ползвала всевъзможни мазила, има ефект докато се мажеш, после изчезва като с магическа пръчка.  Hug

# 471
  • в 1001-та нощ
При мен от мазила няма ефкет  Peace И почти не се сещам за хора, при които мазилата да дават такъв видим ефект  Peace

Никой никъде не казва, че не трябва да се спортува, че не трябва и храненето да е съобразено, при мен обаче - само спорт и хранене - не са достатъчни  Peace за да изглеждам така, както искам  Peace

Стриите - има едни пуберски - долу и в страни на седалището ... не мога да си обясня как се повлияха, би следвало нищо да не им действа, тогава мислех, че е от комплекс фактори - масажите, един крем, който ползвах, ензимна програма  .... а беше лято и трябваше да са още по видими на кожа с тен  newsm78

Ако има още някой с такъв ефект - ще съм по-убедена, че не си въобразявам  Peace

# 472
При мен вендузите действат като ръчните масажи. Лятото също постигнах невероятен резултат само с 2-3 седмици масажи. Но дебело подчертавам, че става въпрос за целулит, а не за излишни килограми ( всъщност максимум 2 излишни).
Резултатите ги отдавам основно на лимфодренажния ефект.

Спомням си, че преди писахте, че не се масажира вътрешната страна на бедрата. Така ли е или бъркам?

# 473
Записвам се да ви чета, по-нататък ще дам отзиви Simple Smile

# 474
  • в 1001-та нощ
Ако е имало скорошни операции в областта на малкия таз - масажът от вътрешната страна на на бедрата може да провокира контракции, кръвоизливи (вътрешни) .... в този смисъл, иначе аз правя бедрата отвсякъде, но наблягам отзад, отстрани и дупе  Peace

От вътрешната страна по-малко и основно за тонус, кръвообращение и в този план  Peace

# 475
  • FRANCE
Здравейте, заинтригувахте ме с тзи вендузи и ги поръчах. В момента съм на професионални масжи, но ми излиза доста скъпо удоволствието. Имам още 5 сеанса. Вярно кожата ми изглежда доста по-стегната, но и целулита си стои. За протокола, целилита го имам и съм го имала винаги, но след второто раждане е трагедия. Нямам наднормени килограмо, ходя много пеша а и сега се страя да спортувам целенасочено. Пия вода, храня се основно с плодове и зеленчуци, но гадния целулит си стои. За мой ужас и на прасците (а аз се самозаблуждававах че имам развити мускули  Embarassed)

# 476
Не съм фенка на мазилата против целулита, но имам нужда от заглаждане на кожата. Колебая се между тези 2 продукта:
1
2
Някакви впечатления? Приемам и други предложения  Crazy

# 477
  • в 1001-та нощ
На Христина имах някакъв антицелулитен крем с канела и  не мога да кажа, че бях впечатлена изобщо  Peace

Какъв е бюджетът?

# 478
Около 30 лв макс.  Peace

# 479
Най-евтиното, за което се сещам и да е имало ефект е Elancyl. Редовната цена е 45-47 лв, но миналата година почти цяла година беше с 10-15% отстъпка. Сега не са го заредили още в Субра.
Може да го потърсиш и в чужди сайтове, предполагам, че ще е с доста по-ниска цена Peace.

Общи условия

Активация на акаунт