Целулит - 5 тема

• 63 255
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
Това са, може зехтин, бързият ефект не зависи от олиото, а от постоянството  Peace и правилното третиране  Peace

По 15 мин на крак е достатъчно  Peace

# 586
  • Пловдив
Алена,противопоказно ли е да се мажа с кремове против целулит докато кърмя?
И аз съм харесала този на Елансил
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/minceur-elancyl-/24643-elan … 282779343756.html

# 587
  • в 1001-та нощ
Ами не виждам с какво точно ще е противопоказно  Peace

# 588
Това са, може зехтин, бързият ефект не зависи от олиото, а от постоянството  Peace и правилното третиране  Peace

По 15 мин на крак е достатъчно  Peace
  bouquet

# 589
Записче и от мен. Здравейте мацки, радвам се че открих тази тема, много е полезна. Та да започна от тук, че по време на бременността си качих 40 кг, износих близначета, но колкото и да е кг бяха много. Имам да свалям още около 10 кг, но все отлага момента с диетите и спорта, тъй като все още ги кърмя. Дали заради кърменето, апетита към сладкото е огромен, зимата вкъщи, обожавам да приготвям сладкиши ииии това ми личи. Та ака от около 10 дни ограничих всичко сладко, тестени, каам смо на салати, плодове и месо. Тренирам е силно да се каже, гледам разни онлайн инстриктори, правя нещо и резултатът е минус 3 кг.
Имам доста целулит по дупето и в горнат част на бедрата. Поръчах си тези вендузи и едно антицелулитно масло, но се притеснявам от него, нещо да не навредя на малките. И да попитам масата с вендузите непосредствено след баня ли е? И друго, корема ми е ужасен.но ме е срах от пластична операция, отпуснат ми е най вече в долната част, някой да ми даде инфо за стягане в долната му час???  Прочетох за тези процедури icone, със сигурност ще си направя, ама дали може по време на кърмене, то вече ще спираме ам въпрос на време. Отделно гледам , че пишете за вендузите, ч не с използват при капиляри и разширени вени. Аз имам ена такава вена, но тя е под коляното и капиляри които често ми се пукат. Та мога ли да ги ползвам вендузите?з

# 590
За съжаление, ако си преминала през рязко напълняване и след това загуба на килограми, няма как излишната кожа да се прибере чрез мазила и упражнения и единственият начин е пластична операция.

# 591
  • в 1001-та нощ
ysmivkata e  Hug поздравления за двете слънца и желанието да влезеш във форма  bowuu

Предвид килограмите, качени през бременността и апетита за сладко - няма да е лошо да се консултираш с ендокринолог - за ИР, например - и изобщо да побеседвате за текущото ти състояние  Peace

Ако е имало голямо разтягане на кожа и коремни мускули - може би решението е оперативно, разбира се - това може да каже само лекар - при преглед и разните процедури ще имат ефект, но дали степента му ще те задоволи - не се наемам да предвидя  Peace

С вендузите - няма да навредиш на децата и себе си - не работи върху вената  Peace - разбирам, че е под коляното, а ти ще действаш нагоре  Peace

За стягане и прибиране на кожата - ползвай съответната козметика, а в процедурите се прилага радиочестотен лифтинг, но ти ако ще правиш процедури - направо прави комбинирани - с ролков и вакуум масаж, РЧЛ и ИР, а у дома вендузите  Peace

# 592
  • TX
 ysmivkata e
да са ти здрави и щастливи дечицата
и аз съм с близнаци и се родиха мноооого големи
Скрит текст:
едната беше по голяма на тегло и от батко си 3,460 и 3, 230
съответно корема много зле и като теб в периода на кърменето нищичко не смъкнах, а може би и качих, но около втората година на децата килограмите взеха да падат не без усилия естествено, целулита се изпари и  си стигнах  моминските килограми и изглеждах като кака на децата си, кожите месата и всичко се прибра само на корема дето се бях нацепила от огромния тумбак имах притеснение и то само на плажа, а под дрехи си беше супер ни целулит. Тъй че споко има надежда. обаче за жалост сега отново гоня този си резултат ....
 Извинете за дългия пост

# 593
Здравейте момичета, отдавна се каня и аз да започна със силиконовите вендузи, и вече времето дойде. Малко съм напрегната, понеже работя на две места, но съм решила сутрин и вечер преди лягане да отделям по 30мин, по 15 на крак. Искам да се посъветвам с вас, дали олиото на Икаров е добро за правенето на масажа? Също след него ли трябва да се къпя, или преди него. И мажа ли се с някакво мазило и след масажа, и ако може да е на по-достъпна цена. Embarassed

# 594
  • в 1001-та нощ
Олиото на Икаров или което и да е олио - стига да ти е приятно, реално няма значение - то е за смазка  Peace Повече има значение, ако после няма да го отмиваш, аз съм писала, че ползвам коктейл от слънчогледово олио за готвене с добавени етерични масла  Peace

Дали ще отмиваш или не е въпрос на избор, аз предпочитам да отмия и на чиста кожа нанасям крем/гел, който попива  Peace

За след масажа - май на Дева и Христина са най-изгодни, разгледай в някой супермаркет  Peace

# 595
Алена, има ли значение за качеството на масажа, че моите вендузи са такиваThinking

# 596
  • в 1001-та нощ
До колкото разбирам с помпата изтегляш въздуха, за да стане вакуум ....

Стига да се справяш е ОК, за мен би било по-трудно  Peace и внимавай да не се посиниш  Blush

# 597
До колкото разбирам с помпата изтегляш въздуха, за да стане вакуум ....

Стига да се справяш е ОК, за мен би било по-трудно  Peace и внимавай да не се посиниш  Blush
Да,помпата е за образуване на вакуум. Справям се и нямам синини. Благодаря.  bouquet

# 598
Олиото на Икаров или което и да е олио - стига да ти е приятно, реално няма значение - то е за смазка  Peace Повече има значение, ако после няма да го отмиваш, аз съм писала, че ползвам коктейл от слънчогледово олио за готвене с добавени етерични масла  Peace

Дали ще отмиваш или не е въпрос на избор, аз предпочитам да отмия и на чиста кожа нанасям крем/гел, който попива  Peace

За след масажа - май на Дева и Христина са най-изгодни, разгледай в някой супермаркет  Peace

Благодаря за съвета, Алена.  bouquet
На този етап мисля да ги правя, и след това да отмивам. Мислех, за след отмиването да използвам Алмисан, бях чела добри отзиви.

# 599
  • в 1001-та нощ
На мен ужасно ми пареше от него и не бих повторила, дори се принудих да го смесвам с друг продукт, за да ми е по-поносимо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт