Целулит - 5 тема

• 63 253
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря отново. Hug
Сега разглеждам една брошура с намаления в ДМ. Виждам, че има намалени гелове против целулит на Нивеа, Дева, Арома и Алверде, ще избера някое от тях.

# 601
Има ли значение размера на вендузите? Чудя се дали да не купя по-голяма. Сега ползвам тези от Самоздрав.
Този масаж е много зарибителен. а резултатите - още повече Simple Smile.

# 602
  • в 1001-та нощ
За моя крак, ако са по-големи ще се "отсмукват" по-лесно, според мен този размер, който ползваме е оптимален - с едно стискане да стане достатъчно вакуум, но пробвай, ако нормалните са ти малки  Peace

# 603
Да, права си - около коляното особено лесно се губи вакуум. Не се бях замислила за това Peace.

# 604
  • в 1001-та нощ
По-голяма вендуза би била и по-неудобна за стискане и държане, имам предвид нашите нежни дамски ръце, не лапите на някой мъжага масажист  Peace

Според мен не ти трябва  Peace

# 605
  • София
На мен ужасно ми пареше от него и не бих повторила, дори се принудих да го смесвам с друг продукт, за да ми е по-поносимо  Peace

Ама вие правите масажът с олио и после нанасяте антицулилитния крем ли? Аз масажирам с вендузите направо с антицелулитния крем. Греша ли нещо? Честно казано имам много добри резултати...

# 606
  • в 1001-та нощ
Ако антицелулитният крем е масажен - може - има такива на Амрита например - при масажът трябва да има мазно, за да се пързаля вендузата с лекота и да няма претриване, ако вляза в парната баня - с каквото и да намажа става, но отвън - поне при мен си трябва обилно мазно, ако сложа малко - не става, поне при мен  Peace

После измивам добре, подсушавам и мажа с продукт, който попива  Peace

Ти с кой крем мажеш за масажа?  Rolling Eyes

# 607
  • София
Ако антицелулитният крем е масажен - може - има такива на Амрита например - при масажът трябва да има мазно, за да се пързаля вендузата с лекота и да няма претриване, ако вляза в парната баня - с каквото и да намажа става, но отвън - поне при мен си трябва обилно мазно, ако сложа малко - не става, поне при мен  Peace

После измивам добре, подсушавам и мажа с продукт, който попива  Peace

Ти с кой крем мажеш за масажа?  Rolling Eyes

Ами ползвам най-различни антицелулитни кремове. Сега съм с Evelin, имат хубава серия 4D ефект. Ползвах също и антицелулитния крем на Krauterhof, а преди да си легна си мажа от антицелулитния серума на същата фирма, него просто го втривам без вендузи, има ги в аптеките. Доста е нагряващ обаче. За лятото мисля да си купувам от оледяващите антицелулитни кремове. Вярно е, че бързо ги изразходвам, защото слагам количества, че да ми се плъзгат добре вендузите, но си заслужава...

# 608
  • в 1001-та нощ
Може някой път да пробваш с масажен продукт, колкото да видиш разликата и да си прецениш как ти харесва повече  Peace

# 609
  • София
Може някой път да пробваш с масажен продукт, колкото да видиш разликата и да си прецениш как ти харесва повече  Peace

Ами мажа с Икаров понякога, обаче понеже нямам много време да се къпя след това (правя процедурите всеки ден от два месеца вече) и е кофти...Затова реших проблема с времето и мазнините, прескачайки олиото - карам си направо с антицелулитния...

# 610
  • в 1001-та нощ
Важното е, че постигаш резултати и ти е удобно  Peace

Стори ми се, че си учудена, че ползваме олио, затова поясних  Peace

# 611
  • София
Важното е, че постигаш резултати и ти е удобно  Peace

Стори ми се, че си учудена, че ползваме олио, затова поясних  Peace

Да, учудих се, че ползвате олио и антицелулитния. Мислех, че само олио ползвате...Не съм разбрала нещо и като прочетох, че първо мажете с олио, а после антицелулитния и се учудих. Аз го прескачам олиото, дано да не е грешка, но...вече 2 месеца така правя. Ако нещо греша, то ще си покаже в един момент.

# 612
  • в 1001-та нощ
Намерила си удобен за теб вариант  Peace

# 613
  • FRANCE
Здравейте, а как правите масажа на корема, там постоянно ми се губи вакума Thinking

# 614
Здравейте, момичета   bouquet И аз се включвам в темата с масажите с вендузи. Слаба съм по принцип, нямам кой знае какъв целулит, предимно високо отзад на бедрата и дупето. Правя масажите от седмица по 15 минутки общо. При вас кога се забелязва някакъв резултат, месец, два, три..? Знам, че е индивидуално, зависи от количеството и вида, но все пак. Аз правя масажите преди баня, отмивам олиото и после нанасям друг крем. А и не ми се иска да намалявам обиколката, че и без това съм слаба. Мога ли да комбинирам вендузите с упражнения за мускулите на краката и дупето?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт