Целулит - 5 тема

• 63 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
Мерси Simple Smile не съм едра, но бебето си е достатъчно голямо, а и тук съм в полегата поза Simple Smile

Болката - отшумява във времето, защото голяма част от излишностите, които притискат нервчетата до болка се разкарват, а и тъканите свикват  Peace

# 646
Дрениращият чай спомага за по-често уриниране, което води и до изхвърляне на натрупаните токсини. В билковата аптека ми казаха, че и магданоза има такова действие - 1 връзка магданоз се вари в 500мл вода, докато течността остане наполовина  Peace

# 647
Здравейте момичета, и аз се записвам официално в групичката.

След дълго канене вчера купих вендузите, олиото на Икаров и някакъв гел на Дева за след това.
Правих 30 минути снощи, и 30 тази сутрин. Исках да попитам всички ли правите и сутрин и вечер, или може и веднъж дневно. Макар, че съм много нахъсана и смятам да продължа два пъти дневно.
Масажа засега беше приятен, страхувах се да не ме заболят ръцете, но нямаше такова нещо. Увеличавах постепенно вакума, нямам никакви синки днес, само на едно място имам леки болки, тъй като явно прекалих там, но имам едни три дълбоки дупки на едното бедро, и явно исках и аз да ги дръпна като с прахосмукачка.   Laughing
От една седмица ходя понеделник, сряда и петък на канго джъмпс, а след няколко дни мисля да започна да ходя да бягам сутрин, пак така през ден. Храната ще гледам да я пооправя, аз по принцип се старая. Искрено се надявам усилията ми да се възнаградят и след месец да видя ефект от тренировките и масажите.
Приемам всякакви съвети ако имате такива.
И да се представя, на 27 години съм, общо взето с няколко килограма в повече, и вечно в опити за някакви диети. Не бях спортувала досега, и се надявам, че няма как да няма резултати.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 09:39 от Алия

# 648
Правя само по един път на ден за по 10 мин. на крак.  Peace
Все пак има поне 2-3 месеца до късите поли и панталонки, и банските... най-вече  Flutter и няма за къде толкова да се бърза.
Още повече момичето на щанда в Халите ми каза, че са напълно достатъчни по 5 мин. на крак, но всеки ден и до месец и половина имало наистина голям ефект.

# 649
  • в 1001-та нощ
Алия  Hug добре дошла  Peace

Когато започвах с вендузите - беше по време на първото ми майчинство, бях си у дома и имах възможност да правя масажа по колкото пъти на ден искам  Peace Особено в първите месеци - беше по няколко пъти на ден, а след като се върнах на работа - само сутрин и през ден  Peace

Като начало - при теб, е хубаво да е по-често, но разб Peaceира се - колкото имаш възможност  Peace

Чудесно е, че нямаш синки  Peace

Да споделя по моя въпрос  Peace В неделя призори родих, за мое щастие без разкъсвания и шевове  Blush Вчера ме изписаха и днес беше първият ми следродилен масаж  Blush С бедра и дупе - проблем никакъв, но реших да пробвам и корема  Blush Проблемът беше, че изобщо не съобразих и с такъв вакуум навлязох  Crazy ooooh! После естествено ми светна и захванах съвсем леко, но както бях травмирала зоната - само се убедих, че с лек вакуум няма проблем и се спрях  Crazy

Другия път - дано ми светне навреме, няма намерение да правя "голям масаж", колкото за тонус и раздвижване  Peace

Иначе - коремът се прибира, но естествено му трябва време  Peace Веднага след раждането изглеждаше, като малка топка. На втория ден направих снимка - за да проследявам във времето какво се случва:

Скрит текст:

Сега е още по-прибран, но не и както преди бременността, но нека си вземе времето за прибиране  Peace Предполагам до няколко седмици - ще е като преди  Peace

# 650
  • Sofia
   Леле, Аленка, че на това корем ли му викаш?  Mr. Green  Laughing Моят е по-голям в долната си част и без да съм раждала, не ми се мисли какво ще е после, ако не се стегна скоро, ама все си викам, че почвам от другия месец.  Crazy  Mr. Green

Изглеждаш просто прелестно, адмирации!  Hug   bouquet

# 651
Алена, честит ти син. Идеално изглежда коремът ти.  Hug
Аз да те попитам дали масажът с вендузи тонизира и действа добре на цялото тяло или само на третираните зони?

# 652
  • София
Страхотна тема! Първо Честито Второ Щастие на Алена да ви е жив и здрав момъка! Какъв корем, това е просто никакъв корем?!?!?!?
Моят целулит, добре и дългогодишно отглеждан е по дупето предимно, много кофти е на плажа, но поне не съм само аз така  Mr. Green  Ще взема да купя и аз от тия вендузи, да но има поне малко резултат. Иначе се масажирам с една масажна четка на Ейвън и каквото масло в излишък имам в къщи- ший, кокос... избягвам наколкото зони по предната част на бедрата, където постепенно се заформят леки мрежички, като разширени венички. Но главният проблем е по пухкавото ми дупе.
Ще ви следя от тук нататък!

# 653
Алена,честито бебче Hug
Изглеждаш страхотно,направо не мога да повярвам ,че си родила преди дни.Браво на теб Heart Eyes

# 654
Алена, имаш и моите адмирации! Поклон, няма такъв корем само няколко дни след раждане. Браво! Heart Eyes И честита ти рожба, да е жив и здрав, и да ви носи много радост. Колкото пъти чета в темата твои постове, винаги се възхищавам колко си организирана, а сега и като прочетох, че толкова скоро си започнала вендузите съвсем ми скри шапката. Ще си моя стимул. Hug

Тази сутрин беше 4-ти масаж за мен. И снощи не пропуснах, макар и скапана след тренировка. Засега ще продължавам да ги правя и сутрин и вечер. Целулитът ми е ужасен комплекс, и ако успея да го махна, ще бъде повече от сбъдната мечта. Страхувам се да го правя само веднъж на ден, или по-рядко защото имам чувството , че няма да има ефект. Моят целулит също е отглеждан от години, и то доста, имам сигурно от 14-15 годишна, и все повече си мисля, че борбата с него ще е по-трудна, отколкото при повечето в темата. След първата похвала, че не съм си направила синини, снощи си набавих две. Но пак не ме притесняват. Масажа ме кара да се чувствам толкова добре, че изобщо не го приемам като нещо досадно, или изморително.

Страхотно е, че ви открих. Hug Хубав ден на всички!

# 655
Алена, честита радост, бъдете живи и здрави и много щастливи! Изглеждаш чудесно!

След около три седмици вендузи, един път на ден, 15 минутки общо за двете бедра и дупе, отчитам, че има положителен резултат! Увеличих водата двойно и ще продължавам. Успех на всички!

# 656
Дами, в тази тема обсъждали ли сте процедурите с целутрон, защото търсачката не показа такова нещо. Или за тях има отделна тема?  Blush
  bouquet

# 657
  • Русе, у дома
Аз да се изкажа за вените (разширени) и антицелулитният масаж...
С разширена вена съм на единия крак. Появи се след първата бременност и раждане. След втората не се обостри. Реших да си направя серия масажи, но... масажистката като я видя, ми отказа. Според мен може да се заобикаля, защото е далеч от местата с целулит. Отидох на съдов - каза операция, когато решиш. Викам масажи може ли - каза Да - но да я заобикалят. Вената не ме боли, проблема ми с нея е само козметичен.
Не съм ги почнала още масажите, ще ви докладвам пак.
Алена - честито ...  bouquet

# 658

Здравейте! Съжалявам, че нахлувам така в темата.Казвам се Полина на 16 години. Преди 2 години от 84 кг станах на 62 кг. В резултат от това дупето, ръцете и кожата ми като цяло стана мека и отпусната.. Направих грешка и отслабнах без спорт. Сега съжалявам само за това, че не тренирах нищо. Срамувам се от дупето си . Срамувам се и се отвръщавам когато го погледна през джинсите ми и най-вече на голо. На 16 години младо момиче съм а имам отвратително дупе. Опитвам с тренировки, но не искам да чакам години за да се стегне. Искам да се видя някога с хубаво дупе. Знам , че е почти невъзможно без спорт в моя случай, но дали няма някакви кремове или по ефикасни и изпитани тренировки които бързо ще ми помогнат за да си върна самочувствието. Ще ви дам снимка която не е лично моя ,но напълно описва моето дупе.. Съжалявам и ако съм ви притеснила или изнервила с глупави въпроси. Нека ако някой иска по специално да ми помогне нека да ми пише на лично..Интересувам се и за хапчета за стягане  newsm78

# 659
  • Sofia
   polq97, първо искам горещо да те поздравя за усилията, които си положила, и за страхотните резултати, които си постигнала.   bouquet

Мисля, че е напълно излишно да се притесняваш, за каквото и да било - все пак по-голямата част от процеса по извайване на желаната от теб фигура е вече зад гърба ти.  Peace

За съжаление, както предполагам, че ще ти кажат и всички други дами в темата, няма хапчета / гелове, които да въздействат до решаваща степен за стягането на кожата, естетичното оформяне на мускулатурата и цялостния тонус, към които явно се стремиш. За тази цел най-важното е правилното, здравословно хранене, както и релулярните тренировки. И, повярвай ми, изобщо няма да са ти необходими "години", както ти си се изразила, за да оформиш апетитни задни части!  Crazy Това можеш да постигнеш и с едва няколко месеца тренировки, насочени към тази част на тялото ти. Най-малкото, сега идват летните, топли месеци, в които можеш да се опиташ всеки уикенд да се качваш на Витоша (ако си от София), да речем - изкачването е особено благотворно за оформянето на красиво дупе. В допълнение, можеш да пробваш всяка седмица да ходиш на фитнес по веднъж-два пъти, като насочиш работата на силовите уреди изцяло върху задните части - най-добре, обаче, се консултирай с квалифициран фитнес инструктор за целта.

Последно, искам да те обнадеждя, че на твоята крехка възраст тялото е много лесно податливо на извайване, така че съм убедена, че с малко постоянство и упоритост, съвсем скоро ще се радваш на постигнатите резултати. Успех!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт