Целулит - 5 тема

• 64 449
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Току-що попаднах на тази оферта -http://napolovina.com/offer.php?id=6182

Мислите ли, че е по-добър от вендузите от Самоздрав ?

# 346
Можете да вземете велоергометър или кростренажор за у дома, гирички - с тях можеш да действаш и за ръце и крака и дупе .... има и други малки уреди, които могат да се ползват за у дома  Blush
А, хич и не трябват уреди. Има толкова много тренировъчни комплекси (кардио и силови), които не изискват нищо друго, освен ентусиазъм (примерно във www.fitnessblender.com).

# 347
  • в 1001-та нощ
Току-що попаднах на тази оферта -http://napolovina.com/offer.php?id=6182

Мислите ли, че е по-добър от вендузите от Самоздрав ?

Аз предпочитам вендузите, друг предпочита масажора, за мен вендузите са по-добрият избор, но е въпрос на гл.т.  Peace

# 348
Благодаря

# 349
Направо ме запалихте по тия вендузи  Laughing

Алена трябва да си искаш процент от печалбата  Grinning С какво омазняваш кожата преди процедурата за да се пързалят така гладко като в клипчето?  newsm78

Аз си купих този крем, обаче така пари че направо нямам думи Simple Smile)) И все пак ако използвате такива гелове има ли смисъл да се мажат преди тренировка или това не оказва никакво влияние  newsm78
Скрит текст:

# 350
  • в 1001-та нощ
Това за мен е ужасен продукт за инквизиции и не е масажен, а аз след масаж  Peace

Едните продукти са мазни - маслени - с тях се прави масаж, за да има плъзгане, а другите са гел/крем, който попива и не се пързаля  Peace

В началото си купувах масажни продукти, но в последната година си правя сама у дома - като базово масло ползвам слънчогледово олио (за готвене), а в него добавям етерични масла - канелово, пачули, портокалово, лимоново, хвойна, кипарис ....

Правя си такъв коктейл и ми е екстра  Peace

Можеш да ползваш и зехтин, или масажен крем, или бадемово, кокосово масло .....  Peace

# 351
Здравейте,

започвам отслабване комбинирано с посещение на водна аеробика/сауна.
Имам много килограми за сваляне (около 50).
Моля да ми препоръчате масажист при когото да ходя за борба с целулита и паралелно с това стягане, защото е неизбежно да има отпускане на кожата, но ми се иска да намаля максимално ефекта.
Накратко:
- ако може да препоръчате масажист и процедури за борба с целулита и стягане;
- кремове с които може човек да се маже, които принципно във времето са се доказали с добър ефект според вас;
- някакви неща които бихте ме посъветвали да правя вкъщи?
Много благодаря.

# 352
  • в 1001-та нощ
Първо посочи за кой град се отнася  Peace

# 353
Това за мен е ужасен продукт за инквизиции и не е масажен, а аз след масаж  Peace

Едните продукти са мазни - маслени - с тях се прави масаж, за да има плъзгане, а другите са гел/крем, който попива и не се пързаля  Peace

В началото си купувах масажни продукти, но в последната година си правя сама у дома - като базово масло ползвам слънчогледово олио (за готвене), а в него добавям етерични масла - канелово, пачули, портокалово, лимоново, хвойна, кипарис ....

Правя си такъв коктейл и ми е екстра  Peace

Можеш да ползваш и зехтин, или масажен крем, или бадемово, кокосово масло .....  Peace

Благодаря   bouquet

# 354
Първо посочи за кой град се отнася  Peace

София.

# 355
Момичета, аз също ще споделя как се справям с ужасния целулит.
Преди две години си купих силиконови вендузи като тези:(http://apteka.framar.bg/30005337/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83% … D0%BC%D0%B0%D0%B3), но аз си ги взех от Халите и бяха 14лв.
Една приятелка ми ги препоръча,  тя е масажист и има опит. Каза ми, че с  антицелулитно олио и вендузите ще постигна страхотен резултат.
 И наистина, всеки ден или през ден си правя масажа с вендузите ( по 20 минути за всеки крак и 10 минути корем) и не само, че почти изчистих целулита, а и значително намалих сантиметрите.
Много съм доволна! Препоръчвам  Peace

# 356
  • have faith and be patient ..
Момичета, аз също ще споделя как се справям с ужасния целулит.
Преди две години си купих силиконови вендузи като тези:(http://apteka.framar.bg/30005337/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83% … D0%BC%D0%B0%D0%B3), но аз си ги взех от Халите и бяха 14лв.
Една приятелка ми ги препоръча,  тя е масажист и има опит. Каза ми, че с  антицелулитно олио и вендузите ще постигна страхотен резултат.
 И наистина, всеки ден или през ден си правя масажа с вендузите ( по 20 минути за всеки крак и 10 минути корем) и не само, че почти изчистих целулита, а и значително намалих сантиметрите.
Много съм доволна! Препоръчвам  Peace

И това без тренировки и промяна в режима на хранене ???  Thinking

# 357
С. Алекс аз принципно се съобразявам с какво се храня, но не се ограничавам. Опитвам се да се храня здравословно, спортувам леко ( тичане два пъти в седмицата или пътека във фитнеса). Масажите са ми основното, защото си ги правя в къщи и не изискват кой знае какво. В началото не ми беше много приятно, но като свикнах сега почти всеки ден отделям по половин час за масажа с вендузите! Има страхотен ефект наистина  Peace Много съм доволна!

# 358
  • Sofia
   Здравейте, момичета!

Включвам се, за да споделя, че днес се сдобих с вендузите от СамоздравSimple Smile

Много съм доволна от първия масаж, който си самоприложих преди малко; дано само успея да съм постоянна с процедурите.  Peace

Любимият също получи релаксиращ масаж на гърба с вендузките и остана предоволен от действието им.

През 2014 г. пожелавам на всички нови антицелулитни крачета и дупета!  Hug

# 359
  • в 1001-та нощ
Радвам се да го узная  Hug нали ти се притесняваше, че ще ти изморяват ръцете?  Rolling Eyes

Какви продукти ползваш преди/след?

Аз съм в средата на 6м без поражения, но с редовни грижи Simple Smile само спортът отсъства, но ... няма как сега, ще видим как ще е до края  Peace

Общи условия

Активация на акаунт