Целулит - 5 тема

• 64 449
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Радвам се, че има хубав ефект  Peace

За коляното не ми се вярва   Rolling Eyes newsm78 , аз много не ги засягам, ти работиш и върху коляното ли?

Хубаво е да те види лекар  Peace да е ясно какъв е проблемът и от къде идва  Peace

Ами честно казано - да, работя и върху колената. Вече съм на 45+ и колената ми не са такива, каквито бяха на млади години, а все още държа да нося поли над коляното..Обаче май ще спра с вендузите по колената. Sad Ще оставя само овлажняващ крем за тях.

# 376
  • в 1001-та нощ
Добро решение, но все пак няма да е лошо а отидеш на лекар, много е възможно да не е от вендузите и за да не се задълбочава и за да обгрижи навреме е добре да не се отлага  Peace

nalbanti, аз ползвам вендузите, защото съм "тренирана" - не ме боли, няма дискомфорт, имай предвид, че ако изпитващ болка (заради паузата) е възможно това да провокира контракции и кръвоизливи в малкия таз, които не са видими, можеш например да избягваш вътрешната част на бедрата или там да е по-леко  Peace За дупето и бедрата от външната страна - за мен няма проблеми, но пак - леко и постепенно  Peace

За мазането при масажа - може само олио или ако ще добавяш и етерични - първо тестваш с капка някъде и следиш за реакция до 48 часа, ако няма проблеми - добавяш и ползваш, аз ползвам и няма проблеми  Peace

За продукта след масаж - твоят е агресивно парещ - НЕ!, вземи нещо леко, което не дразни кожата и НЕ ЗАТОПЛЯ!  Heart Eyes

# 377
Не знаех, че И това пречи  Tired А масажи с вендуза поне мога ли да си правя?

# 378
  • Sofia

Ами, не пречи... Такива проблеми можеш да си докараш от това, че няма да ти обяснявам. Аз май ще приключвам с вендузите, както бях ентусиазирана преди няколко дни.  Confused Дори и при по-лек масаж, ми се пукат яко капилярчета, което не е нормално и няма смисъл да рискувам.

# 379
Тайната за премахване на целулита са много течности, аз лично изпивам около 3.5 л на ден вода/чай, допълнително пия Fat Burner преди тренировки ( 4 пъти седмично съм в залата), мазилата не помагат, много плодове, никакви газирани напитки и ограничено количество сол ( тъй като солта задържа вода). За момента с тези хитрини нямам никакъе целулит, ама жертвите от към хранене о свободна време са много.....

# 380

Ами, не пречи... Такива проблеми можеш да си докараш от това, че няма да ти обяснявам. Аз май ще приключвам с вендузите, както бях ентусиазирана преди няколко дни.  Confused Дори и при по-лек масаж, ми се пукат яко капилярчета, което не е нормално и няма смисъл да рискувам.
Имах предвид точно за масажите, защото много се бях ентусиазирала с вендузата, обаче...

# 381
И аз си купих вендузки и снощи си направих първия масаж- днес на места съм в синки, но май добре ми се отрази Simple Smile)))

Продължавам смело Simple Smile

# 382
Zdraveite,iskam da prepora4am edna babina recepta za celulit, li4no sam ia probvala i sam mnogo dovolna ot rezultata i do sega a az sam na 40 ve4e .......ta zna4i vzemat se 3 golemi 6epi bra6lian i se slaga v 1 l. voda i se vari v prodaljenie na 10 min sled koeto se zaparva pod kapak za okolo 30 min precejda se otvarata sled tova se namokriat karpi i se obvivat okolo problemnoto miasto az li4no izpolzvax 3- 2 za bedrata i 1 okolo han6a vsiaka sutrin ne pove4e ot 15 min i vsiaka ve4er ne pove4e ot 1/2 h vajno e da se znae 4e ne biva da se darji pove4e za6toto zapo4va da pari  sarbi i za4erviava kojata!!! obuva se sa6to taka star klin za6toto bra6liana boiadisva .........az li4no se iz4istix za 6 meseca ........uspex nadiavam se da sam pomognala......blagodaria!

# 383
здравейте, тъй като имам целулит, и ми препоръчаха тези вендузи, може ли някой да ми даде насоки откъде мога да ги закупя в София и на каква цена са оринтировъчно?   Money

освен това, аз имам спукани капиляри, но според видеото, това дори помага, така ли е или е противопоказно? newsm78

благодаря ви предварително за отогорите и помощта!   Peace Praynig

# 384
  • Sofia
здравейте, тъй като имам целулит, и ми препоръчаха тези вендузи, може ли някой да ми даде насоки откъде мога да ги закупя в София и на каква цена са оринтировъчно?   Money

освен това, аз имам спукани капиляри, но според видеото, това дори помага, така ли е или е противопоказно? newsm78

благодаря ви предварително за отогорите и помощта!   Peace Praynig

От магазините на Самоздрав; ако си от София, има такъв на партера в Халите. Цената на комплекта, в който има 2 бр. вендузи, е 14 лв.

По принцип, не е нормално да ти се пукат капилярите. Преди, като ходих на професионален масажист, макар натискът и болката да бяха много по-големи, имах единствено синини, не и спукани капилярчета. При мен си обяснявам на какво се дължи това, но не ми се коментира.

Нищо не пречи да пробваш и да видиш сама за себе си как ще ти се отрази такъв тип масаж.  Peace

# 385
Включвaм се, но ще ми отнеме време дa изчетa нaписaното.

# 386
ivka73, интереснa рецептa, блaгодaря! Бих я пробвaлa, но ми се ще преди товa дa попрочетa зa бръшляна, зaщото имaм някaкъв спомен, че имaше нещо отровно в него newsm78

Бих искaлa дa те помоля дa минеш нa кирилицa - лaтиницaтa ужaсно ме зaтруднявa, когaто с нея се изписвaт думи нa бългaрски.

# 387
  • в 1001-та нощ
При мен в началото ставаха снимки, когато задържах вендузата на конкр. място - без да движа, все едно спирам, или ако засмуквам по средата на бедрото - в по-деликатна зона  Peace

Сега - както и да го правя - няма травми и синки ....

Точно след посиняването - ходих на море - първо с приятелка, после с мъжа ми  ooooh! ooooh! ooooh! във вид "жертва на насилие" - нямам много снимки, но са все от дясно, защото от ляво - където ми е било неудобно - беше десен "петниста хиена"  Joy hahaha

Тук се вижда само 1 "лека синка":

Скрит текст:

Ако поровя - къде са свалени снимките - ще намеря и от другата страна, но не са - всичко това при мен беше само в началото, иначе - и аз съм с повърхностно вени - по цялото тяло  Peace уязвима съм на "пукане на капиляри"  Peace

# 388
благодаря  Black Cat13 и а.l.e.n.a ще отида и ще си купя от магазина такива вендузи.
  след употреба ще споделя мнение.

хубава вечер   bouquet

# 389
Здравейте!И аз се вълнувам доста от тази тема,чета ви от време на време и вече правя първите стъпки в борбата с целулита.При мен положението е доста безнадеждно,та.. ще съм доволна от каквото и да е подобрение до лятото.При натиск се вижда и по прасците ooooh!..
Разбирам,че голяма роля играят вендузите,засега не съм си взела обаче..колебая се още,дали ще мога да търпя такъв вид масаж,повишена податливост на синини и пукане на капиляри..Правих няколко пъти масаж с кафе,антицелулитното масло на Икаров а днес и меден масаж!Не беше шега работа..дланите залепват здраво а при отлепване наподобява вакуум ефект и кола маска TiredДано да си заслужава,ще направя 15 сеанса през ден.По отношение на упражненията,хранителния режим и пиенето на мн.вода все още има какво да се желае от мен. ConfusedТърпение и дисциплина

Общи условия

Активация на акаунт