Целулит - 5 тема

• 63 252
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета Laughing Grinning искам да ви попитам нещо. Много си насиних и краката и дупето,станах като петниста хиена.сигурно доста силен вакуум правя, или пък защото имам много повърхностни капилярчета?! Дали нещо няма да си навредя??? И друго на дупетомн трудно , а пък за корема да не говорим

# 616
  • в 1001-та нощ
Или не ползваш достатъчно мазнина или задържа вендузата на едно място  Peace

Мажи сниките с Хепароид Зентива  Peace

cherry22, в рамките на месец - трябва да виждаш ефекта   Peace

Спортувай  Peace

madame  Peace кръгови движения по посока на часовниковата стрелка  Peace Около 5 мин  Peace

# 617
a.l.e.n.a, благодаря, дано да има резултат. Комбинирам със сухо четкане сутрин, но за няколко минутки само и много вода, и гела на Билка, пък да видим. Имам степер и правя като имам време едни 8-минутни упражнения от youtube, много ги харесвам. На всички момичета желая воля и постоянство.

# 618
Здравейте момичета, четох, че търкането с утайка от кафе помага, за да се премахне целулита. Някой пробвал ли го е? Не пия кафе по принцип и не ми е много ясно как  да формирам утайката от кафе, така че да е достатъчна за всички засегнати места по тялото...слагам няколко лъжички кафе в малка чашка с вода?

# 619
  • в 1001-та нощ
Ползва се утайка, защото е отпадъчен продукт, но ти можеш да ползваш неупотребявано кафе или трици  Peace

# 620
Момичета, някоя от вас правила ли си е масаж с истински мед? Дали се слага  нещо допълнително в меда?

# 621
  • Sofia
Момичета, някоя от вас правила ли си е масаж с истински мед? Дали се слага  нещо допълнително в меда?

Аз съм си правила антицелулитни масажи с мед, но не в домашни условия, а при професионален масажист и бях доволна от резултата. Мисля, че масажистът ми не е добавял никакви допълнителни съставки, но е хубаво медът да е с високо качество за по-добър ефект.  Peace

# 622
 Hug Страхотно, благодаря. Имам откъде да взема хубав мед, остава да се уговоря с момичето, което ще прави масажа.

# 623
Ползва се утайка, защото е отпадъчен продукт, но ти можеш да ползваш неупотребявано кафе или трици  Peace

Добре, но как да използвам кафето?

# 624
  • в 1001-та нощ
аленото цвете, при масажа с мед - основно се търси отлепващия ефект, както и при вендузите, но не точно;  Blush активизира се лимфата, за да се изхвърлят излишностите, подобрява се кръвообращението  Peace

Мисля, че в студията - предварително го "затоплят", като кола маска  Peace Ако ще правиш масажа у дома и не искаш да убиваш ценното в него - затопли го на водна баня - бавно  Peace

mirra1 - най-общо казано - както ти е удобно  Mr. Green, можеш да добавиш в нещо - малко, антицелулитен крем или гел ..... за да не ти се разпилява в ръцете и така обтриваш зоните, внимавай да не претриеш кожата и имай предвид, че след това ще е по-чувствителна, ако решиш да ползваш загряващ продукт - ще ти пари повече  Peace

# 625
И аз искам да споделя, че наистина масажът с вендузи е много приятен и пристрастяващ  Crazy
Започнах уж лекичко и после с по-силен вакум, единствено се притеснявам за разширените вени и капиляри. В тази връзка дали доста видима вена се води разширена или трябва да е издадена и подута?

Правя изтеглящ нагоре масаж - така ме посъветва продавачката на щанда, много беше любезна и изчерпателна.  Grinning Посъветва ме също да го правя на двата крака едновременно за по-голям ефект, отпред става, накланям се напред, обаче отзад е трудно... вие правите ли го едновременно или крак след крак?

И как правите масаж на дупето? Отстрани добре, но точно отзад нещо не ми се получава  newsm78 Кръгообразно ли да го правя или не???

# 626
аленото цвете, при масажа с мед - основно се търси отлепващия ефект, както и при вендузите, но не точно;  Blush активизира се лимфата, за да се изхвърлят излишностите, подобрява се кръвообращението  Peace

Мисля, че в студията - предварително го "затоплят", като кола маска  Peace Ако ще правиш масажа у дома и не искаш да убиваш ценното в него - затопли го на водна баня - бавно  Peace

a.l.e.n.a  Hug, мислех да ходя при една позната в студио, но няма да е проблем да ми го затопли така както казваш. Сега се замислям за вендузите, дали да не пробвам първо с тях. Ще прочета малко, с тези разширени вени много ме е страх да правя каквото и да е, но вече не се понасям.

# 627
Принципно при разширени вени и масажите са противопоказни, не само вендузите Peace.
Най-добре се консултирай с лекар.
Аз също има една вена, но не масажирам на това място.
Проблемът не е за подценяване, но има значение дали си правила възпаления и какво е състоянието на вените.

# 628
  • FRANCE
a.l.e.n.a, благодаря  bouquet

# 629
  • Sofia
Принципно при разширени вени и масажите са противопоказни, не само вендузите Peace.
Най-добре се консултирай с лекар.
Аз също има една вена, но не масажирам на това място.
Проблемът не е за подценяване, но има значение дали си правила възпаления и какво е състоянието на вените.

Абсолютно подкрепям цитираното мнение.  Peace Аз, например, осъзнах, че не мога да правя подобни масажи, което е много разочароващо, но... какво да се прави, здравето ти е преди всичко!

Общи условия

Активация на акаунт