Целулит - 5 тема

• 63 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • FRANCE
Аз бих ти препоръчала и плуване. Преди време (преди децата) ходих по два три пъти седмично на плуване и за един месец имаше видими резултати за дупето и бедрата. Жалко че сега нямам никакъв шанс да стигна до басейн Sad и то сама.

# 661
  • в 1001-та нощ
Момичета   bouquet много благодаря за милите думи  Blush трогвате ме  newsm76

6tastliva , чудесно са за масаж на цялото тяло  Heart Eyes Аз съм правила - и то не веднъж, LPG на цяло тяло и няма такъв екстаз newsm76

Алия, ако имаш възможност, би имало силен стартов ефект с комплекс процедури - тип вела щейп и паралелно вендузите у дома - няма да дойде много, а после след  като приключат процедурите и поддържащо с тях у дома  Peace  

Мрежичките, които описваш - не мисля че са разширени вени - а повърхностни капилярчета - явно съдовете са ти слабо място. Много е възможно да е просто реакция на масажа и с времето да премине и да укрепнат. Ако ще третираш зоната - започни по-внимателно с леки движения.

А ако не виждаш добре дупето на огледало - помоли близък да огледа дали и там няма нежелан ефек ти успех  Hug

Камалия, целутронът е толкова стар метод и толкова никаква работа не върши - че затова не го обсъждаме, не си давай парите  Peace

barfly, чудесни новини от теб  Heart Eyes и аз съм на същото мнение - отдавна - проблемного място се заобикаля, проблемът е локален  Heart Eyes

polq97  Hug добре дошла  Blush До някъде бих те успокоила с това, че спортът нямаше да ти помогне за прибирането на кожата, единствено - бавното сваляне би дало шанс на кожата да се прибира  Peace

Сега вариантите са:

1. оперативно;
2. търпение.

По т.1 няма какво да коментирам, а по т.2 - млада си, кожата се регенерира добре - помагай й с адекварни грижи - масажи, плуване, козметика.

Като за твоята възраст и като "за у дома" - не се сещам за друго - вълшебни кремчета няма, но постоянството и търпението правят чудеса. На 16г - търпението е дефицит, но  Hug Ако не си попадала на темата за сухото четкане - разгледай я  Peace

Добре дошли  Hug на всички нови попълнения  Peace

# 662
  • София
Алена, честито! Да сте живи и здрави и ти и бебето и цялото ти семейство. Много да се обичате и да се радвате заедно дълги години. Поздрави!  bouquet

# 663
Благодаря на Алена и на всички други които ме уважиха и ми отговориха и то най- искрено и добронамерно Simple Smile, благодаря и за посрещането. Специално към Алена(видях, че всички те наричат така за това и аз така се обръщам към теб ) честито бебче, да ви е живо и здраво и най-вече цял живот да ви радва.. Аз ще продължавал да следя темата и да споделям ако има развитие  Peace

# 664
Алена за съжаление нямам никаква финансова възможност за процедури извън вкъщи.  Embarassed Все пак ще потърся информация за града в който живея и може да помисля да взема да събирам. Би ли ми споделила някакви ориентировъчни цени?

# 665
  • в 1001-та нощ
Там, където аз ходя - 1 процедура е 18 лв, а ако си вземеш карта за 10 бр - по 16 лв  Peace

# 666
Алена, аз имах предвид дали масажът на краката с вендузи тонизира и влияе на цялото тяло или само на краката?

Много ми е трудно да правя кръгови движения на вътрешната страна на бедрата, постоянно се "отсмуква" вендузата... може ли само нагоре-надолу да правя? Вие как масажирате там?

По-нагоре се спомена масаж на дупето - как по-точно се прави? Досега не съм го масажирала.  Thinking

# 667
Грейпфрут и спорт - това е моята практика Simple Smile

# 668
Там, където аз ходя - 1 процедура е 18 лв, а ако си вземеш карта за 10 бр - по 16 лв  Peace

О, това е много добре. Аз мислех, че 10 посещения са 800-1000лв.

# 669
Дами някоя от вас да има опит с крема на Евелин който се води 3Д ефект за седалище  Peace

# 670
  • в 1001-та нощ

О, това е много добре. Аз мислех, че 10 посещения са 800-1000лв.

А, има и такива места, но ако ще давам толкова пари ще се шейпна трайно с липосукция и .... после ще си свиркам  Whistling Whistling Whistling

6tastliva, само краката тонизира  Peace

За движенията - няма правило - както ти е лесно, но ти с времето ще задобрееш и ще ги правиш разнообразни с лекота Peace

Отсмукването е възможно да е и поради недостатъчно намазване  Peace  или вендузата е твърда  newsm78 Thinking

# 671
Само в София са такива цените  Sad. Тук под 40-60 лв на процедура не можеш да намериш, зависи с какъв апарат е.
20 лв е ръчен масаж.
Сега попаднах на една оферта за пакетна цена за масажи от едно много препоръчано студио с кинезитерапевти за 100лв за 10 масажа и направо ще взема 2 пакета, дори се чудя за 3.

# 672

Алена, би ли ми казала къде ходиш на вела? Може и на лични.  smile3525

# 673
  • в 1001-та нощ
Ще ти пиша  Peace

Шайн, ти къде си?  Rolling Eyes

# 674
В Пловдив Peace.

Общи условия

Активация на акаунт