Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 140
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Coolmummy, на този имейл complaint-response@paypal.com  може да пишеш на пейпал.

# 736
Здравейте, бихте ли ми проследили таблета моля, че имам съмнения, че не правя нещо, както трябва. Изпратили са го на 16 септ. -  RB786178041CN

# 737
  • Казанлък
Здравейте, бихте ли ми проследили таблета моля, че имам съмнения, че не правя нещо, както трябва. Изпратили са го на 16 септ. -  RB786178041CN

mischenceto  Hug ,споко! Всичко правиш,както трябва,но китайците празнуват от 19 до 22  септември,пощите не работят до понеделник. Другата седмица инфото ще се появи...чакай спокойно.
Следващите празници са от 1 до 7 октомври!

# 738
Здравейте, имам койнси, които не зная как да използавм. Моля, за помощ!

# 739
  • Казанлък
Здравейте, имам койнси, които не зная как да използавм. Моля, за помощ!

Моля те,прочети първият пост на темата. Там е описано подробно,дори и със картинки.
А с 2 думи: натискаш Standart Checkout,въвеждаш адреса и коинсите и потвърждаваш плащането... Simple Smile

Между другото, след промените на сайта има възможност да се оставят отзиви дори и на старите поръчки. Ако на някой му се занимава,може да си попълни коинсите.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 740
Между другото, след промените на сайта има възможност да се оставят отзиви дори и на старите поръчки. Ако на някой му се занимава,може да си попълни коинсите.  Stuck Out Tongue Winking Eye
valpan, точно след промените в сайта не успявам да пиша коментари, изчаках търпеливо да не е някакъв бъг, но така е вече от месеци  Cry Дава грешка: Error 503 Service Unavailable. Някаква идея имаш ли за вероятна причина на грешката. Пиша кометар и прикачам 3 снимки с големина около 1 мб всяка
Редактирам се, успях да оставя коментар, но след като много намалих размера на снимките (преди не беше така)

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 10:28 от milcky

# 741
  • Казанлък
valpan, точно след промените в сайта не успявам да пиша коментари, изчаках търпеливо да не е някакъв бъг, но така е вече от месеци  Cry Дава грешка: Error 503 Service Unavailable. Някаква идея имаш ли за вероятна причина на грешката. Пиша кометар и прикачам 3 снимки с големина около 1 мб всяка
Редактирам се, успях да оставя коментар, но след като много намалих размера на снимките (преди не беше така)

И преди е имало ограничение за размера на снимките...може би сега ги иска още по-малки... Аз винаги предварително ги намалявам със програмата Format Factory.
Просто забелязах,че и на старите поръчки бутончето за отзив е активно. Пробвах и след няколко дена са ми превели коинси.  Peace

Довечера ще пусна нова тема

# 742
  • Пловдив
Момичета, имам едно процедурно питане. Имам една поръчка, която така и не пристигна. За нея имаше диспут и ми върнаха парите. Но в ордери ми стои като поръчка и чака да дам мнение за продуктите. Според вас мога ли да оставя мнение, за да получа коинси, или не? Аз си мислех да пиша само ОК.

Иначе купих за сина ни говорещия хамстер. Много е сладък и зарадва детето!  Simple Smile

# 743
  • Карлово
Дъщеря ми, на 13 само се моли и тя за един хамстер. Laughing

# 744
Иначе купих за сина ни говорещия хамстер. Много е сладък и зарадва детето!  Simple Smile
Този хамстер подходящ ли е за 2 годишно дете според вас, че нещо не мога да преценя  newsm78

# 745
  • Пловдив
milcky , моят е точно на 2 г. и много му се радва. Като се има предвид, че много не си играе с играчки. Ако го дам на племенницата (1 мес. по-голяма), ще го оцени още повече.

# 746
Този хамстер подходящ ли е за 2 годишно дете според вас, че нещо не мога да преценя  newsm78

Моето не му се кефи много. По-точно харесва го, но не мога да я накарам да му говори тихо. Тя му крещи, съответно хамстерът не може да повтори какво му казва и бързо й писва.

Пристигна и диспенсърът за течен сапун. ОК е, работи нормално. Малко бавен ми идва - трябва да се изчака 3-4 секунди някъде, аз за това време съм си измила ръцете с обикновения сапун. Но пък е идеален за детето. С влизането у нас тича да си мие ръцете, даже се пазари да ги мие два пъти.

# 747
  • Карлово
Иначе купих за сина ни говорещия хамстер. Много е сладък и зарадва детето!  Simple Smile
Този хамстер подходящ ли е за 2 годишно дете според вас, че нещо не мога да преценя  newsm78

След първоначалния шок през който се скри у майка си, плененникът на 2,5 започна много да му се радва. Според мене е подходящ. Всъщност той се уплаши повече на движението на животното, според мене.

# 748
Благодаря ви много за споделените мнения за хамстера   bouquet Ще се купува явно, дори на мен ми е интересен  Laughing

# 749
Иначе купих за сина ни говорещия хамстер. Много е сладък и зарадва детето!  Simple Smile
Този хамстер подходящ ли е за 2 годишно дете според вас, че нещо не мога да преценя  newsm78

След първоначалния шок през който се скри у майка си, плененникът на 2,5 започна много да му се радва. Според мене е подходящ. Всъщност той се уплаши повече на движението на животното, според мене.

o аз купих 2 за децата на сестрите ми. Той на мен ми е забавен, на тях ...ще видим. Laughing Ако не ги искат мога да си ги прибера, ще си правят вокална група.

Общи условия

Активация на акаунт