Отговори
# 525
  • пловдив
Според мен трябва когато болките станат силни и са на пет минути.Не се притеснявай,няма да родиш в колата,първото раждане трае дълго Wink
Дали е толкова дълго.Една приятелка преди месец и малко с първо детенце роди точно за 2 часа-от тръгването от тях до първия рев на малката-2 ЧАСА!!!!Каза,че изведнъж е станало всичко,заболяло я е,докато се преоблече вече не е можела да стой от болка и после даже не са успяли и клизма да и направят в болницата защото е почнала да ражда.Може би това си е евентуално и различно при всеки!!! newsm78

# 526
 Ах и аз така искам.Приятелката ти е късметлийка.Аз повечето съм чувала ,че първо раждане трае поне 7-8 часа и няма как да не разберем кога да тръгваме.Общо взето от познати ,които са ми обяснявали ,знам че когато болките станат много силни,тогава се тръгвало...Абе още не съм чула някоя да е родила в колата като по филмите Wink Аз повече се притеснявам да не ходя напразно до болницата и да ме връщат,затова съм решила да стоя в къщи до като вече не издържам.

# 527
Честито на новите мами! Пожелавам ви много щастие за напред с малките сладки бебчета!
Днес съм за първи път на запис на тонове! Дано всичко е наред и дано бебка се натиска още, че ни е рано още! Аз сигурно съм от малкото които искат да устискат до термин.
Лек и усмихнат ден!

# 528
Честито на новите мами! Здрави и хубави бебета да радват домовете ви Simple Smile

Ради, и аз знам, че не се ражда за 2 часа с първо детенце, т.е. със сигурност се случва, дано и ние сме такива късметлийки ама... малко се съмнявам за мен Simple Smile))))

Аз снощи имах отчетливи контракции, съпътствани от други симптоми като менструални болни от няколко дни, гърдите също си ги чувствам по-пълни/ако мога така да се изразя/. Мъжът ми само ме врънкаше да ходим до болницата, но аз знаех, че не е нужно.

Мисля, че ще разберем мн бързо, когато дойде моментът:)

# 529
  • пловдив
Честито на новите мами! Здрави и хубави бебета да радват домовете ви Simple Smile

Ради, и аз знам, че не се ражда за 2 часа с първо детенце, т.е. със сигурност се случва, дано и ние сме такива късметлийки ама... малко се съмнявам за мен Simple Smile))))

Аз снощи имах отчетливи контракции, съпътствани от други симптоми като менструални болни от няколко дни, гърдите също си ги чувствам по-пълни/ако мога така да се изразя/. Мъжът ми само ме врънкаше да ходим до болницата, но аз знаех, че не е нужно.

Мисля, че ще разберем мн бързо, когато дойде моментът:)
Абе и аз така знам,но на-тя е късметлийка явно.Има и друго-едно че родила за 2 часа-буквално ами и тя е една мъничка-влезна да ражда 58 килограма,много е финичка и всички ,даже и лекарите и бяха казали за секцио-съсъ сигурност.Тесен таз и така нататък.Дъщеричкат й(да й е жива и здрава)се роди 4200 и тя няма и един шеф,нищооооо......Просто безпроблемно и лесно раждане.Дано и ние сме така.Аз още не го мисля-искам само вече да родя  ooooh!Предполагам,че като дойде момента 100% ще изпадна в паника и тогава яече ще ме хване яко шубето.Но сега -не.

# 530
Аз да се отчета-тонове нормални,разкритие един пръст нз на колко см се равнява,бебка е 3200гр и отговаряме  на 40седмица.Док каза че е много вероятно да тръгне до края на седмицата,ако не понеделник гладна и жадна секцио.Да ви кажа мен доста ме заболя като ме гледа за разкритие и док  каза че по време на раждане трябвало поне 10 пъти да ме видят така ooooh! Та това е явно скоро ще имаме близка среща с човечето.Мен ме хвана вече страх

# 531
Здравейте момичета и честито на новите мами. Имам нужда от помощ - снощи усещах странна болка около пъпа, случвало ли ви се е и на какво се дължи? и аз от 2-3 дни имам леки менструални болки но нищо повече - надявам се момента да дойде скоро и най-вече да тръгнем навреме към болницата

# 532
Ради, едва ли ще ти прозвуча успокояващо, моето първо раждане продължи 16 часа.

И аз днес бях на запис, хубави тонове. Разкритие един пръст, докторката ми каза, като за раждала жена все едно нямам. Но аз съм си подготвена да си чакам до термин, че и след него Crazy
Утре ще видим и на ехо-то какво е положението.

# 533
  • Добрич
Привет момичета!

Вчера ме гледаха и три дни преди термин изгледи да родя няма никакви.Ще си чакам,може и аз на 13-ти да родя,че тогава и мама има рожден ден!Ще настанат всенародни тържества Grinning

milena_walentinova,ти не беше ли при Стоилов?А ако не тръдне раждането,защо ще си секцио?Или много преносваш?

# 534
Здравейте!И аз си седя и си чакам и нямам вече търпение,ноооо явно бебчо  не е на моето мнение да излиза вече.Относно тези пари за първо раждане-знам(една приятелка роди на 5 юли-тази информация я знам от нея),че отиваш в социалните с акта за раждане и бележка от педиатъра за първа ваксина.Тази ваксина се правела бебето като навърши 1 месец.Поне така е за София.Успех на всички мами-ще стоим и ще си чакаме заедно!

# 535
  • СОФИЯ
здравейте и от мен,вие какво правите по цял ден в тези жеги ,аз вече се побъквам от скука.... Wink при мен по документи термина ми беше 03,08, и сега през ден на тонове.бебето още не е в нормална позиция и ще видим в понеделник какво ще реши доктора.контракции никакви нямам ,общо взето все едно ще си бременея още месеци......

# 536
  • велико търново
добро утро Simple Smile май вси4ки сме нетърпеливи да зърнем и 4уем детцкия пла4 на тези слън4ица които носим 9 месеца Simple Smile на мен ми остават то4но 20 дена до секциото и съм още по нетърпелива а и мн ми тежи ве4е едвам се движа а и в тая жега....ужасно е Sad давали го и септември месец така топло  Rolling Eyes пожелавам успех на тези които им предстои до няколко дена да родят,на вси4ки пожелавам едни хубави беб4ета Simple Smile

# 537
Привет момичета!

Вчера ме гледаха и три дни преди термин изгледи да родя няма никакви.Ще си чакам,може и аз на 13-ти да родя,че тогава и мама има рожден ден!Ще настанат всенародни тържества Grinning

milena_walentinova,ти не беше ли при Стоилов?А ако не тръдне раждането,защо ще си секцио?Или много преносваш?

Ще е секцио че по последни данни бебошка идва голяма за мен а и имам болки когато ме гледат за разкритие,а док каза че няма смисъла да ме мъчат.А Стоилов замина и ни остави 30 да се спасяваме както решим.Значи с  тебе може и да се засечем в болницата

# 538
здравейте и от мен,вие какво правите по цял ден в тези жеги ,аз вече се побъквам от скука.... Wink при мен по документи термина ми беше 03,08, и сега през ден на тонове.бебето още не е в нормална позиция и ще видим в понеделник какво ще реши доктора.контракции никакви нямам ,общо взето все едно ще си бременея още месеци......

Whistling Whistling Whistling да се успокоя, че има и по-преносващи и на същия хал като мен   superuu
И аз така - със срок до понеделник съм, ако няма развитие ще се предизвикваме.
Гледам на балкона и UNynaeve и тя беше след мен, и явно не е родила още май-май, чакаме и тези дни още уж много бебчета...дано някой повлече вече крак!!!
Губят ми се от вчера Lili8507 и hedgehog in the fog - дано всичко е наред и при тях  Peace

# 539
И Kleine не се е отчела, а нейният термин пък е 01.08. Дано всичко е наред с всички Praynig
Лили трябваше тази сутрин да гаврътне коктейлчето, чакам с нетърпение отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт