Автоимунен тиреоидит на Хашимото (30)

• 74 004
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • В сърцето на любимия човек
Мерси Кокона  Hug
Ще съм много благодарна, ако някой има информация дали ще мога да го открия другата седмица.

# 61
Това мое ТСХ направо ме влудява  #Cussing out
Зимата не мога да го смъкна,сега пък не ще да се качва  Crossing Arms.Миналия месец на 9.07 беше 0,16 при 350 мг на седмица,намалиха ми дозата на 275 ,днес е 0,103.Лекарката ми каза по телефона още да намаля дозата  на 25 мг.Скоро ще правя лапароскопия ,хиперфункцията може ли да е пречка?

# 62
  • София
Скоро ще правя лапароскопия ,хиперфункцията може ли да е пречка?

За какво?

# 63
Здравейте отново! Напоследък започнах да чета повече за хипотиреоидизма, въпреки че го имам от много години. Искам да ви попитам завишените антитела (МАТ е 100 и нещо, а ТАТ е в норма. В началото, когато ми откриха болестта МАТ беше 600, по едно време дори над 1000.) означават ли, че организмът все още продължава да възприема жлезата като чуждо тяло и се опитва да я унищожи? И ако е така, това означава ли, че след време, тя ще бъде напълно унищожена?

# 64

Дали няма да е проблем за  лапароскопията това ,че съм с хиперфункция и да ми я отложат

# 65
  • UK
Това мое ТСХ направо ме влудява  #Cussing out
Зимата не мога да го смъкна,сега пък не ще да се качва  Crossing Arms.Миналия месец на 9.07 беше 0,16 при 350 мг на седмица,намалиха ми дозата на 275 ,днес е 0,103.Лекарката ми каза по телефона още да намаля дозата  на 25 мг.Скоро ще правя лапароскопия ,хиперфункцията може ли да е пречка?

Според мен -не, по-скоро не трябва да започваш инв процедура или изобщо забременяване (ама и това е много относително Crazy) с тези ст-сти Crazy

# 66
  • София
Благодаря ви за честитките, момичета Hug

Сети Бети, то моето не е за разказване, че беше голямо премеждие и раждането и след това, но важното е, че всичко вече е наред и малкия е жив и здрав. Само ще кажа, че родих със секцио по спешност в 36+2 г.с. заради отлепена плацента.  Confused
Но това вече е зад гърба ми, гледам напред и това е  Sunglasses

Възможно ли е да е от болестта това - аз също със секцио по спешност заради отлепена плацента (с плацента превия бях) в 37 г.с.?
Не е от болестта, съвпадение е. Аз също бях секцио по спешност,но поради други причини.

Ясно, просто се учудих на съвпадението и за това се замислих.

# 67
  • UK
Мерси Кокона  Hug
Ще съм много благодарна, ако някой има информация дали ще мога да го открия другата седмица.

пънче-мънче
от темата добър ендокринолог в София пишеше, че д-р Начев по инфо на потребилка от форума, ще е в отпуска до 1 септември, затова и телефона му бил изключен Hug

# 68
Мерси  Hug

# 69
  • София
Мерси Кокона  Hug

пънче-мънче
от темата добър ендокринолог в София пишеше, че д-р Начев по инфо на потребилка от форума, ще е в отпуска до 1 септември, затова и телефона му бил изключен Hug

Е не! Как така?! Това би било безотговорно! Мен ме кара на 30 дни да изследвам ТСХ и ФТ4 и сега се пада на 5.8 да ги пускам и ако не се обадя и не отида кой знае какъв скандал пак ще ми спретне! #Cussing out

# 70
Магнитче - току-що говорих с приятелка, която миналата седмица е била при него - и на нея е казал, че от 1 август до 1 септември е в отпуска.
Не съм му звъняла, за да проверя дали му работи телефона, но предполагам, че за бременните пациентки е измислил някакъв вариант. Защо не се обадиш в Панацея, може от там да съдействат.

# 71
  • UK
 Олелееее Магнитче споко, аз не съм виновна, казвам какво четох, ето я темата

http://www.bg-mamma.com/index.php?
action=post;quote=25820276;topic=108156.360;sesc=9f35b049e4943418b8077315ceac31c8

потребителката е trada Crazy

# 72
  • София
Магнитче - току-що говорих с приятелка, която миналата седмица е била при него - и на нея е казал, че от 1 август до 1 септември е в отпуска.
Не съм му звъняла, за да проверя дали му работи телефона, но предполагам, че за бременните пациентки е измислил някакъв вариант. Защо не се обадиш в Панацея, може от там да съдействат.
"чудесно" просто... ще видим,дано има начин защото ако пак ми се развика този път  ...

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 17:06 от magnet_for_happiness

# 73
  • София
Хаха, не казвам че някоя дама от форума е виновна,молим Simple Smile просто като му знам характера на господина и как ще се видим след 2 месеца от последната ни среща дефакто..и на какво ще ме направи, ще каже че ми е казал,че излиза отпуска!
ПП в Панацея никой не вдига, както и неговия телефон е изключен Flutter #2gunfire

На 13.08 ще е в Надежда.
На 12.08 ще е в Панацея.
Чух се с него ooooh! ще изследвам малко по-късно, т.е на 13-ти.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 17:04 от magnet_for_happiness

# 74
Магнитче - освен да пробваш в понеделник пак, друго май не ти остава.

Да ви попитам - мисля да си самоназнача Инофолик по 1 прахче дневно (ЛХ ми е под долна граница, имам овулация, но не знам до колко е качествена). Пили ли сте го? Ако го пия 2 часа след Л-тироксина, предполагам, че няма да е проблем, нали? Или да го пия вечер?

Общи условия

Активация на акаунт