Автоимунен тиреоидит на Хашимото (30)

• 74 024
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честито!Да ви е жив и здрав!  bouquet

# 91
Честито, Лили! Да ви е жив и здрав!
Нали всичко е наред, че май раничко ви е било! Hug

# 92
  • В сърцето на любимия човек
Честита рожба на мамо Лили   bouquet Да сте живи и здрави с малкия юнак и скоро да се гушкате вкъщи  Hug
Намаляването на тироксина предварително ли го бяхте уточнили с Начев или успя да се свържеш с него по телефона?
Аз днес пуснах първа контрола, стиснете ми едни палци  Praynig

# 93
Честито lilly_aldrin , желая здраво и спокойно бебе newsm32, а за мама само щастие и усмивки!    bouquet

# 94
  • Бургас
Момичета, пиша ви от болницата - вчера в 12:17 се роди синът ни Божидар Simple Smile Добре сме, аз веднага намалих дозата на л-тироксина по препоръка на Начев и след 45 дни ще се гледаме какво е положението Simple Smile
Поздрави на всички Simple Smile

Честито, да ви е жив и здрав, бързо възстановяване и на теб и скоро да се гушкате у дома   bouquet Hug Simple Smile

# 95
  • UK
Момичета, пиша ви от болницата - вчера в 12:17 се роди синът ни Божидар Simple Smile Добре сме, аз веднага намалих дозата на л-тироксина по препоръка на Начев и след 45 дни ще се гледаме какво е положението Simple Smile
Поздрави на всички Simple Smile

Честито бебче   bouquet

Аз в сряда ще се кръвоточа за какво ли не, та ще пускам и ЩЗ хормони, дано са наред Praynig че отдавна не съм се проверявала  Crazy

# 96
  • В сърцето на любимия човек
Излязоха ми резултатите:
ТСХ - 2,82 (преди 2 месеца беше 2,62 от тогава съм на Л-тироксин 0,25)
ФТ4 - 14
Глюкоза - 5.23

Да чакам до септември за нова контрола и среща с Начев или да търся друг ендокринолог за коментар  newsm78 Вероятно трябва да ми се увеличи дозата  Rolling Eyes

ПП: Приемам предложения за друг ендокринолог, който да ме консултира, докато Начев се върне

# 97
  • UK
пънче-мънче
на предната страничка Магнитчето беше написала в кои дни през август д-р Начев, в кои клиники ще бъде, обади се за час Peace

На 13.08 ще е в Надежда.
На 12.08 ще е в Панацея.
Чух се с него ooooh!

Иначе, др добра ендокриноложка е д-р Катя Тодорова, но за нея, сега незнам newsm78 в кои дни е в Сф ( т.к по принцип се установи в КИРМ Плевен) Crazy[/color]

# 98
Като бременна следях едни показатели при лекар, с който контакта е много труден. На контролен преглед ми назначаваше съответните изследвания и ми казваше при какви стойности как да постъпя. Така си спестявах мъките да се свържа и да ми коментира резултатите.
Не може ли и с вашия д-р Начев така да се процедира? То е голям стрес и да отидеш, и да не отидеш при него.
Иначе, пънче-мънче, ако целиш забременяване, извини ме, че не помня Praynig, ТСХ-то ти е за смъкване определено.
Но помня, че Магнитчето ще пуска днес изследвания, стискам палци да се отчете с перфектни стойности.

# 99
  • София
Аз се чудя що не пишете,а то имало нова тема ooooh!

Честито бебче на Лили Heart Eyes

# 100
  • София
пънче-мънче
на предната страничка Магнитчето беше написала в кои дни през август д-р Начев, в кои клиники ще бъде, обади се за час Peace

На 13.08 ще е в Надежда.
На 12.08 ще е в Панацея.
Чух се с него ooooh!

Иначе, др добра ендокриноложка е д-р Катя Тодорова, но за нея, сега незнам newsm78 в кои дни е в Сф ( т.к по принцип се установи в КИРМ Плевен) Crazy[/color]
Ако е само за смяна на доза или да погледне резултат,няма нужда от час.  Wink в Надежда ще е от 14 часа до вечерта-така ми каза, в Панацея мисля каза сутринта,но за всеки случай може да се провери.
А Тодорова е още по-сложна за посещение.

# 101
  • София
lilly_aldrin, честита рожда, да ви е жива и здрава и много радост да ви носи. Много хубаво име сте избрали.

Надежда е болницата на Стаменов ли?

# 102
  • UK
lilly_aldrin, честита рожда, да ви е жива и здрава и много радост да ви носи. Много хубаво име сте избрали.

Надежда е болницата на Стаменов ли?

Дааам  Crazy

# 103
lilly_aldrin, и тук честито! Жив и здрав да ви е Божидар Hug

Момичета, имам въпрос. Ясно какви трябва да са нивата на ТСХ преди и по време на бременност. А след това?
Въобще как влияе нашето ТСХ след раждането, при положение, че кърмим бебето?
Педито ми каза за какви признаци да следя малкия, за да разпозная, ако нещо не е в ред и вярвайте ми, откакто ми ги каза, аз току си втълпя, че виждам някой от тях и откачам! Flutter ooooh!

# 104
  • София
Сънчи разкажи за признаците при кърмено бебе Thinking
По принцип казва,че към третия месец след раждането ТСХ откачало...но не е гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт