Торта с кисело мляко

  • 69 879
  • 217
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 22 867
Вчера я направих за трети път,но с бисквити "Закуска" Crazy

delicate, напиши моля те, какво количество бисквити и кисело мляко използва.

# 106
  • Мнения: 1 798
Вчера я направих за трети път,но с бисквити "Закуска" Crazy

delicate, напиши моля те, какво количество бисквити и кисело мляко използва.
labrex,използвах 1-голям пакет "Закуска"/бели/,а вместо две,сложих три млека.
Направих я само на два реда.

# 107
  • Мнения: 22 867

delicate, напиши моля те, какво количество бисквити и кисело мляко използва.
labrex,използвах 1-голям пакет "Закуска"/бели/,а вместо две,сложих три млека.
Направих я само на два реда.

Благодаря!  bouquet Правила съм я много отдавна, помня, че страшно много ни хареса, но съм забравила подробностите. Ще я забъркам и аз.

# 108
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 564
А някой , който я е правил с масло вместо с маргарин , може ли да сподели същото количество ли използва - 250 гр.?Много ми се иска да я пробвам тази торта, но вкъщи маргарин не се купува, дано някой я е правил с масло и да ми отговори.

# 109
  • Пловдив
  • Мнения: 86
Снощи късно прочетох рецептата и нямах търпение до сутринта да стана и да я направя.Вече е готова и наистина е много вкусна.Благодаря за рецептата.Мисля че честичко ще си я правим  bouquet

# 110
  • Мнения: 84
вместо биквити закуска може да се използват бишкоти примерно

# 111
  • Мнения: 1 798
А някой , който я е правил с масло вместо с маргарин , може ли да сподели същото количество ли използва - 250 гр.?Много ми се иска да я пробвам тази торта, но вкъщи маргарин не се купува, дано някой я е правил с масло и да ми отговори.
Аелис,ако искаш с масло ,сложи 125гр./даже с масло е още по вкусна/

# 112
  • Мнения: 1 798
вместо биквити закуска може да се използват бишкоти примерно
Не виждам причина да не стане Simple Smile

# 113
  • Мнения: 1 997
А някой , който я е правил с масло вместо с маргарин , може ли да сподели същото количество ли използва - 250 гр.?Много ми се иска да я пробвам тази торта, но вкъщи маргарин не се купува, дано някой я е правил с масло и да ми отговори.
Аз онзи ден я направих за пръв път.
Ползвах масло - едно пакетче от 125гр.
Много, много ни хареса.
Скоро пак ще я направя, но ще сложа и някой друг плод  Grinning

# 114
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 564
А някой , който я е правил с масло вместо с маргарин , може ли да сподели същото количество ли използва - 250 гр.?Много ми се иска да я пробвам тази торта, но вкъщи маргарин не се купува, дано някой я е правил с масло и да ми отговори.
Аелис,ако искаш с масло ,сложи 125гр./даже с масло е още по вкусна/
А някой , който я е правил с масло вместо с маргарин , може ли да сподели същото количество ли използва - 250 гр.?Много ми се иска да я пробвам тази торта, но вкъщи маргарин не се купува, дано някой я е правил с масло и да ми отговори.
Аз онзи ден я направих за пръв път.
Ползвах масло - едно пакетче от 125гр.
Много, много ни хареса.
Скоро пак ще я направя, но ще сложа и някой друг плод  Grinning

Дикси ,delicate - много ви благодаря за отговорите  bouquet!Ще я правя днес Heart Eyes.

# 115
  • Мнения: 4 444
Вкусно и лесно звучи.Благодаря!  bouquet

# 116
  • Варна
  • Мнения: 522
А бе я ми обяснете по добре как правите крема.
Кипвате киселото мляко newsm78, и после на струйка брашното размито с вода, или по някакъв друг начин. Shocked

# 117
  • Мнения: 1 798
А бе я ми обяснете по добре как правите крема.
Кипвате киселото мляко newsm78, и после на струйка брашното размито с вода, или по някакъв друг начин. Shocked
Млякото със захарта, и брашното  се кипва на котлона докато се сгъсти(бърка се непрекъснато за да не загори)след това се прибавят ванилиите.

# 118
  • Варна.....
  • Мнения: 1 753
Аз обаче ще продължа с идиотските въпроси за крема- като се разбие млякото с брашното и захарна не става ли на айрян?? И не се ли пресича млякото??

# 119
  • Мнения: 1 798
Аз обаче ще продължа с идиотските въпроси за крема- като се разбие млякото с брашното и захарна не става ли на айрян?? И не се ли пресича млякото??

Не става на  айрян,защото се сгъстява от брашното.
Не се пресича млякото.
И на мен ми беше чудно докъто не я направих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт