Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 724
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
  • СОФИЯ
Emika при кой лекар си ??

# 541
при д-р Магунска  - за първи път съм

# 542
никога не са ми давали резултат от преглед, не бях искала преди.  newsm78 но и в други болници нямат такава практика (само изследвания са ми давали). на последният преглед поисках, обясних на д-р тимева защо и нямаше проблем. записах се на женска консултация по касата на друго място и ми бяха необходими.  Simple Smile обясни на докторката какво те притеснява, и какви са ти съображенията. предполагам няма да откаже

# 543
  • гр. София
Емика, резултат от прегледа, трябва да си поискаш лично от докторката, никой друг няма да ти даде такъв без нейно разрешение. По принцип нямат такава практика, когато на мен ми трябваше за консултация в чужбина си поисках етапна епикриза и там ми описаха всичко което ми е правено даже ми я издадоха на английски, но пак помолих моята докторка и тя ми я написа без проблем.

# 544
Имате ли отзиви за д-р Иван Димитров, който прави конизациите в Щерев в София?

# 545
Имате ли отзиви за д-р Иван Димитров, който прави конизациите в Щерев в София?

Аз съм ходила при него няколко пъти - за колокоскопия и цитонамазка. Много ми харесва, нямам забележки  Peace

# 546
И мен ме впечатли със заинтересоваността, компетентността, обяснява внимателно.
Но за конизация още не съм видяла мнение никъде.

# 547
  • София
Аз ли съм назад с материала или това е нов лекар в болницата  Thinking

# 548
  • София, Бургас
Аз ли съм назад с материала или това е нов лекар в болницата  Thinking

Ами, май не е вече много нов. От доста време чувам името му...но си е от по-новите де...

# 549
д-р иван димитров е поне от 3 години в болницата, не се занимава с ин витро и затова сигурно е по-малко известен. правила съм колпоскопия и цитонамазка при него,  Simple Smile много е внимателен

# 550
  • София
Момичета, нормално е да се назначи стимулация за ИМСИ без микробиология на мъжа?

И още нещо, много ли е тънка- лигавица 11 мм. два дена преди цикъл, за да има евентуално забременяване?

# 551
  • гр. София
МЛ ти е супер.

# 552
  • София

Shokoladche, това за мен ли е?  Blush

# 553
  • гр. София
Да.  Hug
Защо си мислиш, че не е добре?  newsm78

# 554
  • София
Иля, преди МЦ лигавицата е S , после с МЦ става М ... дали е добре 11S не знам, че не съм много компетентна

за МБ - ти можеш да започнеш стимулация и след това да се пусне МБ, но ако ти държиш никой не може да те спре да я направиш ( важи и за теб и за мъжа ти)

Общи условия

Активация на акаунт