Отговори
# 450
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ади и тук и се махам Mr. Green

# 451
  • Още у мъглата ...
Хайде, легнаха си, да не ги тормозим повече  Laughing

# 452
  • Още у мъглата ...

# 453
Здравейте!  Simple Smile Преди време следях сериала с интерес, но ми се наложи да спра. Стигнах до 40 епизод от 1 сезон по btv и бих искала да ви помоля ако може да ми кажете от къде мога да ги гледам натам, защото не намирам. Много ви благодаря !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 454
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте!  Simple Smile Преди време следях сериала с интерес, но ми се наложи да спра. Стигнах до 40 епизод от 1 сезон по btv и бих искала да ви помоля ако може да ми кажете от къде мога да ги гледам натам, защото не намирам. Много ви благодаря !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Videoklip  ги има,а 2-ри сезон го има и във вбокса вече  Peace

# 455
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,лека и на теб и аз отивам си скалъпвам романтиката  Hug Hug

# 456
Много ти благодаря !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 457
  • Още у мъглата ...

Heart Eyes

# 458
Аз също смятам, че с повторението на сцената с балоните Сценаристите Хич ама Хич не са мислили добро на Фериа. Емир постави Фериа на толкова високо - за него тя е може би ангел в небето и никога не би повторил такъв сакрален момент с някоя на която иска да отмъщава.

newsm10

wavey

# 459
Павлина,  welcome добре дошла в нашата компания. Надявам се да се забавляваш тук. Hug

Илде,  Hug може на пръв поглед да изглежда така, но за мен сцената има дълбок смисъл и той е това, за което Надето говори. Peace
Райче Hug,те тоя дълбок смисъл не са искали да го пресъздадат ,вие понеже ФЕмирската приказка я разделяте от ПЕ,та за това така виждате нещата,и това че лично Чаатай си е спомнил дадения момент ,сигурна съм че е било импровизация ,ако искаха да се разбере това щяха да го направят много по-ясно,и нямаше да заличат на 100% образа на Фериха .

Аз си правя преводче, ама меткам и насам по един-два погледа, та тук не издържах да допълня. Laughing
Първо, и този ти пост, Ирка, подкрепям и предишния

Наде, Hug всъщност аз ПЕ не съм гледала... Rolling Eyes само първа серия оттук- оттам, но за тази сцена разбрах от коментарите ви в темата и от снимките, които съм гледала, та някои момичета бяха писали, че са се опитали да копират сцената с Фериха и на мен ми беше много тъжно тогава, защото този момент за мен си е само ФЕмирски... Cry
И аз съм на мнение,макар че също не съм го гледала ПЕ,че се опитваха да копират,за да покажат ето и без вашата Фериха се получава,и от това което четох че Ча даже не е гледал нито една серия,може да се разбере с какво желание е снимал ,обвързаха го с договор ,и го принудиха за това продължение ,така си мисля аз,смятам че лично Чаатай ако зависеше от него не би продължил да снима без Фериха ,като отделен проект да,но като същия образ със същите герои не би ,но явно не е зависело от него  #2gunfire #2gunfire

Та допълнението ми:
Как една ретроспекция не измислиха, как един път не се спомена името на Фериха в ПЕ, ако можеха и феновете щяха да ги изтрият, та да не им се пречкат, така както изтриха Фериха от 3-ти сезон.  Rolling Eyes Те дори и в АФКПЕ не я споменаваха, добре, че Емко един път й изрече името, като мислеше, че умира и ще отиде при нея, не дадоха една ретроспекция и в АФКПЕ. Добре, че се направиха куп клипове, които са с ретроспекции и вливането на Фериха в действията на АФКПЕ.

newsm10 smile3521

# 460
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да се оплача. Cry В къщи съм банната от компютъра за неопределено и нерегламентирано време. Разбирай - Профчето ши види клавиатурка, ама само по малките часове.  newsm45
Що бе, кажете ми, що като някой има ниска файлова култура и не различава кое му е на флашката и кое на компютъра все аз го отнасям?! И вие покрай мен де, че съмненията са вечно как мамата и съфорумничките са му сгепцали нещо и са му съсипали живота. Banghead Banghead

Както и да е. То и да не беше тоя екземпляр, малката постоянно ме дебне и тя, и мрънкоти по мой адрес.
Поне пишете с човечета! Mr. Green Че е по-бавничко и да мога да ви настигам. Mr. Green Ей на, тази вечер успях да изчета всичките 37 страници от другата тема и тук още десетина-петнайсе. Grinning

От нашта тема по-убава нема!
Кой разбира - тук се спира!

# 461
Профи,ич не ти е лесно  Mr. Green

# 462
Ти да видиш! Mr. Green  Wink

# 463
  • In a surreal moment!
Профи, обичам та...ядосана...

Регни са у фейсооооооо молим та  и публично

Ох, кви са тия снимки на рошав ча...не го аресвам ич...

# 464
С риск да ви разсмея, и съвсем да се усъмните в здравия ми разум (то па в диспансера що ли ша го дирим такъв  Mr. Green), ще ви кажа, че няма да си подхождат кой знае колко Ча и Серето. В кадри с далечен план - може, но в близък - хич биля! Какво имам предвид? Имам набито и претенциозно око. Винаги ме е дразнило, когато във филм лицето на актрисата е по-голямо от лицето на партньора ѝ. Това личи особено при кадри профил в профил. Няма целувки без такива кадри!  Wink Laughing От това, което съм видяла като снимки до момента, съм 99 % убедена, че лицето на Серенай е по-голямо (от горен край чело до долен край брада) от лицето на Чаатай. Наличните кадри не ми позволяват да кажа точно колко е разликата, но "на първо четене" поне 2 см. Честно ви казвам, лично на мен тия сантиметри ще ми бодат очите на всеки близък план. Просто ще ми нарушават естетиката. Как ще ги преглъщам, ох?! Тряа гледам само оная половина на екрана дето е Ча. Кой предлагаше пиратски превръзки, да хвърли една насам! Praynig

ИКСИ, аз цял ферман пиша тука и виж, аха да публикувам - ти си ме изпреварила. Hug Joy

Общи условия

Активация на акаунт