АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 670
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Нещо ме напряга Даскалов с това "Добър ден Госпожо , с какво мога да ви помогна? " казвано всеки път щом прекрача вратата все едно отиван на интервю за работа в банка   Laughing Много странно на мен не са ми взимали ан. секрет и не са ми казвали, че трябва  newsm78

Да, да, и мен ме е напрягало това негово отношение. Да не говорим, че и хиляда пъти съм му казвала, че не съм госпожа, а той все ми обясняваше, че дете съм чакала, как да не съм госпожа...
За анален секрет и на мен никога не ми е взимал ама ме праща на тонове в 9-я месец четири пъти и ме одрусаха 100 кинта... Като цяло е страшен  Laughing

# 256
Нормално е в 9-тия месец да се ходи 4 пъти на тонове, ако си родила в края на 9-тия. По принцип трябва всяка седмица. И аз така ходя, а не съм при него.

# 257
  • Пловдив
В първата седмица ходих 1 път и вече последната седмица 3 пъти  Wink ( родих 3 дни след термин )  Малко тъпо ми се струва при положение, че иска да ме види в началото на 9-я месец и ако не сме се видели за раждане през останалото време да дойда в края на месеца. По-нормално си е да се виждаме всяка седмица ама за него не беше нужно  Rolling Eyes Като цяло бях вече негативно настроена при положение, че в началото на 9-я месец се разбираме, че ще раждам при него нормално, а при следващото ни виждане става така че ако бил в града щяло да се получи както сме се разбрали. Сещаш се за какво отрицателно време ми се вдигна кръвното... Майната му - не искам и да се сещам за някои подробности Simple Smile

# 258
Мен не ме е пращал за тонове, но всеки път като започне с а ваг. секрет искате ли сега да вземем  #Cussing out какъв е тоя мерак за тоя секрет  Mr. Green Та се налага все сестрата (русата мацка с него не знам точно каква е ама тя ми е по-симпатична) да му обяснява, че него го давам при моята докторка и съм нейна пациентка. А за тоновете не съм ходила, прегледа е вагинален напоследък  Tired преди това монитора малко и по малко послушваме сърчицето, но не са ми записвали тонове.
Feelinsosexxy последния път при Даскалов и аз се изнервих, чак ми мери кръвното и казва "честито колежке пациентката вече е с тахикардия " Joy

# 259
Здравейте момичета, на мен ми е малко рано да мисля за раждане, но да ви питам нещо.
Понеже се зачетох в темата "Адът окситоцин"..кога ви слагаха на вас системата с окситоцин при нормално раждане?Чета, че към края на 8 см е добре да се сложи, но не и по-рано както правят докторите доста често, за да ускорят раждането.Мислите ли,  че ще мога да направя уговорка с доктора да се съобрази и да ми сложат към края тази система,разбира се ако няма други показания  Thinking

# 260
Здравейте момичета, на мен ми е малко рано да мисля за раждане, но да ви питам нещо.
Понеже се зачетох в темата "Адът окситоцин"..кога ви слагаха на вас системата с окситоцин при нормално раждане?Чета, че към края на 8 см е добре да се сложи, но не и по-рано както правят докторите доста често, за да ускорят раждането.Мислите ли,  че ще мога да направя уговорка с доктора да се съобрази и да ми сложат към края тази система,разбира се ако няма други показания  Thinking
Аз като раждах,ми сложиха окситоцин при 3 см разкритие,но при 4 см разкритие ми сложиха епидурална упойка.Изчезват болките веднага.Така,че ако си решила да раждаш в Селена,не виждам повод за притеснение.А за договорка незнам дали е възможна

# 261
договорки с доктори почти никъде не се прави. те знаят по добре какво трябва да се сложи във всяка една ситуация.не е нужно да се чете по форумите и да се натоварваш още от сега с некомпетентна информация от лица без мед.образование.

# 262
договорки с доктори почти никъде не се прави. те знаят по добре какво трябва да се сложи във всяка една ситуация.не е нужно да се чете по форумите и да се натоварваш още от сега с некомпетентна информация от лица без мед.образование.

много точно казано

# 263
Нещо ме напряга Даскалов с това "Добър ден Госпожо , с какво мога да ви помогна? " казвано всеки път щом прекрача вратата все едно отиван на интервю за работа в банка   Laughing Много странно на мен не са ми взимали ан. секрет и не са ми казвали, че трябва  newsm78

Да, да, и мен ме е напрягало това негово отношение. Да не говорим, че и хиляда пъти съм му казвала, че не съм госпожа, а той все ми обясняваше, че дете съм чакала, как да не съм госпожа...
За анален секрет и на мен никога не ми е взимал ама ме праща на тонове в 9-я месец четири пъти и ме одрусаха 100 кинта... Като цяло е страшен  Laughing

А за тонове не знаех, че се заплаща... Страшен, страшен като особняк или страшен, страшен като да бягаме надалеч Simple Smile

# 264

А за тонове не знаех, че се заплаща... Страшен, страшен като особняк или страшен, страшен като да бягаме надалеч Simple Smile
По скоро като особняк ,аз нямам  кой знае какво лошо впечатление от него ,но и не съм раждала при него  Peace

# 265
Може би защото всичко живо минава през него  Laughing нали работи с ЗК и малко е изтрещял от знайни и  незнайни мами, но в никакъв случай не е за бягане  Joy даже си е симпатяга човека, а и шегаджия си пада стига да го хванеш на фаза  hahaha

# 266
Може би защото всичко живо минава през него  Laughing нали работи с ЗК и малко е изтрещял от знайни и  незнайни мами, но в никакъв случай не е за бягане  Joy даже си е симпатяга човека, а и шегаджия си пада стига да го хванеш на фаза  hahaha

Ех, дано му улуча лунната фаза тогава и да не го взима лично, ако искам да раждам при друг лекар от Селена. Рени, 12 дни, верно не остана!

# 267
Rumborak мани мани направо не остана  Laughing Аз също няма да раждам при Даскалов а при др. доктор в Селена ,ходя само зарада ЖК (направления, болнични)  Crazy така де по-евтинко да ми легне. Не мисля, че ще е проблем това,че няма да раждаш при него или аз не съм усетила някакво негативно отношение.

# 268
_R_E_N_I_, това ме успокоява, защото много лекари ще изпитват един вид ревност при такива случаи, но предполагам, че е свикнал човечецът. Мога ли да попитам при кого ще раждаш и кога се уговори с него за бъдещата случка?

# 269
Аз си ходя при Топалова и смятам при нея да раждам. С нея говорихме на мин. преглед разбрахме се ако нещо стане до другия да се обадя. Ама като се замисля трябва по от раничко ама аз все в последния момент Grinning

Общи условия

Активация на акаунт