домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 425
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Коконке, не се плаши.
Тази година няма да ти трябва Peace
Ще родиш сигурно януари, първите 3-4 месеца мисля, че няма нужда от никакви пюрета. Ще им стържеш ябълки. Има си бая литература. Много се надявам да имаш кърма... А след 3-4 месеца идва лятото горещо. Ще вариш на 3 дена веднъж... Аз така правих - варя ориз - в хладилника или фризера (после като ми трябва - изваждам, размразявам добавям мляко и захар, варя и е готово... По същия начин супата - хвърлях всичко, което яде, пасирам и в хладилника. Ще видиш, че не е трудно... На тези кухни може и да поръчвам няколко пъти в седмица, има меню и например поръчваш когато има риба или още нещо, което ще искаш да им даваш... Соковете - само фреш. Аз досега не пия и децата не ми пият сокове - има стабилизатори, и в пюрета има стабилизатори... не зависи от фирмата... и държавата.  После след първата година може да ядат всичко, само няма да солиш - съвсем малко - големите ще си добавят...

Ехххх, ако не бях дърта, щях да се навия на още едно... Много ми се занимава с бебе...

# 151
  • Пловдив
коконке, според мен може и нищо да не правиш. Живот и здраве догодина лято ще има всичко сурово и свежо. Например сестра ми много късно захрани  деца си, второто този месец ще направи една година и започнаха да се захранват преди 2-3 месеца, вече хапва от кухнята и все още се кърмят вечер.
Илиан го захраних на 3 месеца, беше на сухо мляко, на 8 месеца тръгна на кухня. Моите пюрета не ги ядеше, а правих всичко всеки ден. Баща му много държи да не я яде боклуци и тогава намираше пресни домашни неща, ама диването плюеше, а купешките ги лапаше с такава лакомия.
 Днес хич не ми беше добре, много ме болеше корем, направо не можех да мръдна....и това ми вкарва още бели мишки в главата.

Тази седмица съм градинар на 2 къщи ...и отивам да поливам чужди китки....

# 152
Брей, изтървала съм половин тема почти...
Та по същество Mr. Green На 37 от Русе с момче на 10 години. От съвсем скоро не съм в редиците на домакините, но тъй като свикнах с вас се навъртам тук.
Мъжът ми отиде да открива ловния сезон, а за мен започват приятно-мързеливите уикенди  Mr. Green
Коконче, не ги мисли от сега тези работи. Като му дойде времето ще изчетеш подобаващо количество съвети и ще си намериш твоя начин да изхранваш децата  Wink
Добре дошли но новите домакини и от мен!

# 153
Така кухни обсъждате и аз не съм ползвала  с баткото ми беше много далеч и не си заслужаваше в най -големия пек да ходим по слънцето за едно ядене което я го яде я не, готвех, с малкия по същия начин свикнах да готвя и не го записах макар че има няколко край нас.Готвех им на децата, месото като го сваря без подправки, пасирах една част и замразявах с бульонче и така за 2-3 пъти и надписвах, останалото си го готвех за нас, само телешко купувах другите си ми бяха домашни .
Коконке, не се плаши.
Ще родиш сигурно януари, първите 3-4 месеца мисля, че няма нужда от никакви пюрета. Ще им стържеш ябълки. Има си бая литература. Много се надявам да имаш кърма...
Само дето вече не препоръчват ранното даване на сокове така че спокойно лятото на пресните плодове.

# 154
Коконо рано рано му мислиш.Да се родят дано имаш кърма да ги кърмиш по - дълго.
Да се похваля срещата на плажа беше супер.Майки ,деца,бащи.
А куриоза беше ,че моя милост е облечена с официална рокля .Детето със риза.А хората тръгнали плажно облечени с къси гащи.Да сме живи и здрави пак да се съберем.Забава беше и за нас и за децата.

# 155
200 лв. на месец са ужасно много, наистина. При нас държавната кухня е 90 стотинки на ден, а  частната - 2, 50 лв.

# 156
  • при късмета
Моя беше на кухня от 11 м.Много я обичаше.Събота и неделя давах готови пюрета, предимно риба, защото ме беше страх да му я готвя аз, а много я обичаше.И беше така до година и половина.На държавната кухня.

# 157
Добър вечер  Hug
Гледам за ДК си говорите. Аз тук не знам дали изобщо има... Но много ми се иска всичко да му готвим ние с тати му. Смятам да си купя уред за готвене на пара. Фрешмашина си имам за соковете. И пасатор също. Така че ще се пробваме  Crazy  А и тук давате много ценни съвети, така че не ме е страх за захранването  Heart Eyes Момичета, много се радвам, че ви имам... Знам, че всичко мога да ви споделя и няма да ме съдите и плюете, ще се опитате да ме разберете и помогнете... Означавате много за мен!   bouquet 
Аз преди половин час се прибрах. Малкия спи, големия също  Mr. Green Наляла съм си едно уиски, че ми е гадно, та чак ми се плаче. МРЪН! Трудно е да се работи с хора, които само се чудят как да те набутат в разни интриги и да ти забият нож в гърба. Само интереса  им ги води... На цената на всичко и на всички. Но днес взех едно решение. Как е казал Христос - "Като ти забият шамар по едната буза, дай и другата.". Няма да отвръщам на агресията с агресия, на лошото с лошо. И въпреки всичко ще продължавам да им помагам с каквото мога. Той Господ вижда всичко. Все някой ден ще има възмездие. Няма да им обръщам повече внимание. МРЪН! Допивам си питието, ще пушна и една цигарка, ще си тегля един душ и си лягам. Лека нощ от мен, сладки сънища!  Hug

# 158
Стефи такива хора не заслужават да им помагаш.Дръж се по - хладно.
Аз като се разочаровам сериозно съм малко крайна.
Но съм на този принцип.Ако се държат добре и аз съм ок.Ако не и аз така.
А само да отбележа колежката,която искаше пари на заем.Вече не звъни.Това само по - себе си говори с каква цел се е сприятелила.Жалко за нея,че е жена на 45 г.Вече не ми се казва ,че живея навън.
То като кажеш явно,че има хора като нея който за мен са жалки.Не е нормално според мен.Завистта ми е чужда.Мога да се зарадвам,че някой е постигнал нещо или си е купил нещо.Но не и да злобея.
Да е жива и здрава.Лека вечер милички.

# 159
Здравейте, момичета!
Много сте изписали. Стефи, не се ядосвай! Няма смисъл да се тровиш заради хорската простотия. Аз го разбрах по трудния начин. Мнението на другите не ме е вълнувало никога, затова и никога не съм обръщала внимание на интриги и сплетни. Но в работата винаги съм се раздавала, обичам нещата да са перфектни, но идва момент, в който на човек му писва. Ти се бъхтиш, друг обира овациите, защото може да се наведе да оближе шефски задник. Когато един ден на плажа, в първия ми почивен ден от една година, ми се наложи да обяснявам на колежка-гъзоблизка как да си свърши работата, за която й плащат, си казах - стига нерви. А като се върнах, тече вътрешно разследване и ме третират като крадец. Оказа се, че въпросната кокошка е пускала документи с мое име, от моя компютър. Дали получих извинение? Ха познай! Та радвай се на дечко и мъжа си и не си вгорчавай излишно живота.
Момичета, тая вечер ме ужили оса, а аз съм алергична. За късмет - пред портата на доктора. На втората минута ми беше сложен урбазона и се разминах само с надут крак. Нещо съм се звъртяла в един кръг от гадости, няма излизане.
Пак се оплаках. Утре обещавам ще се хваля.
Липсва ми Марчето, кукундрелата, посред нощите като мен. Марче, да си идваш вече!:-)
Лека нощ, сладки!

# 160
Добро утро!
Аз черпя кафе и закуска  newsm64  food010  Днес имам задачки... От най-хубавите  1dishes newsm75 wash hang 1ironing newsm71 1ironing Ще видим до къде ще я докарам.
Тити, Хортензия   remybussi  remybussi  Просто съм забелязала, че тук когато ти правят лошо, очакват съответната реакция (пак с лошо). Обаче аз като им се усмихна, като се направя че всичко е наред и като видят, че са ми БЕЗРАЗЛИЧНИ и повече ги устройва да са в добри отношения с мен, отколкото с лоши, нещата стават другояче. Нали знаете, че безразличието е най-неприятното нещо за всеки...

# 161
Добро утро!
Чакам си мъжа днес и утре си пътуваме.

# 162
  • Пловдив
Привет.
Много криво ми тръгна деня, да видим, как ще завърши... #Cussing out
Кучето направи 2 гърча един след друг, малкия се изплаши, скарахме с ММ по телефона, баща му ми лази адски много по нервите....
Кой ще го отнесе не знам..... #2gunfire
На кучето дадох Ривотрил, така четох, че се дава....не мога да го водя на лекар сама. Сега лежи уж спокойна...
Чао за сега.

# 163
  • UK
Добър ден Hug
харесах си количката, харесах си и креватчетата Crazy
Луско термина е януари, но секциото го насрочват за 2 седмици преди термин, а при близнаци не се знае, още колко по-рано могат да се родят, а док при когото ще раждам, ми каза да се готвя по някои от Декемврийските празници Heart Eyes
Та догодина, аз няма да сколасам да готвя Thinking и за нас и за тях, ще ги мислим тези работи hahaha абе, до там да стигнем Peace
Чакам мама и татко да се върнат от почивка, там край Сливен Flutter продават мноооо хубави праскови, ще вземат за нас и за тях Crazy И ще правим компоти и сладка Mr. Green

Мари, Марче [/b  bouquet]много ми лиспвате дружки Hug Hug Hug Hug
Тите снощи и ние се пошляяхме на крайбрежната, ама то много народ бееееее ooooh! едвам си намерихме пейка, да опънем краци Joy

# 164
Ами Коконке сядай на заведение като няма.Или ходете в морската ,че има повече пейки.
Купих си 300 гр миди.Направих ги смятам да го сготвя с ориз.
Взех и сафрид 500 гр.Пържа го.Една салата и съм готова за вечеря.
Нещо ми е криво и дори незнам защо.
Чувствам се някак напрегната.

Общи условия

Активация на акаунт