Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Лунният камък и къде мога да го намеря във Варна?
Какви са методите на Силва и какви са мненията за тях?
Какви са кодовете на подсъзнанието според Роман Фад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Лунният камък и къде мога да го намеря във Варна?
-
Какви са методите на Силва и какви са мненията за тях?
-
Какви са кодовете на подсъзнанието според Роман Фад?
-
Какви са символиката и тълкуванията на гъските, врабчетата и прилепите?
-
Какво означава, когато птица или прилеп влезе в стая или закрито помещение според руските форуми?
Реве ми се с глас всеки път щом изляза на терасата и погледна през прозореца - днес осакатиха дръвчетата на улицата! Уж било "санитарна сеч".
Нищо подобно, рязаха наред, до дънер.
Пред нашия блок имаше разкошен ясен, който извисяваше клони до 5-я етаж, а в момента е едно стебло без клони и листа, високо около 2,5 - 3 м. Нали уж идеята на това мероприятие е да се отрежат само сухите клони и да се подкастрят тези, които застрашават обекти, но реално работниците от озеленяването режат всичко! Толкова му се радвах на това дърво... Пролетно време ми пълнеше душата с резедавия цвят на младите листенца, а тази есен беше сякаш окичено със златни рибки ...Една буца ми е заседнала на гърлото ... задушавам се от болка и яд! 
Колко добре те разбирам! И на мен ми плаче сърцето, когато убиват природата. Сърцето ме боли, като видя нещо подобно 

Разговорът тук върви на няколко плана. Момичетата си говорят за унищожаването на природата, отделно за цената на книгите и струва ли си да се купуват, а между другото говорим и за книгата "Абсолютна свобода", защото вече станахме две, които сме я прочели и сме говорили с авторката.