Идва ред за сбъднати мечти- бъдещи Май-ки Добре сте дошли!

• 27 780
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря Ви дами за бързите отговори, определено ще се пробват тези методи, които все още не съм пробвала, просто не искам да пия лекарства, за това се обърнах за севет към Вас  Hug . При мен проблема е, че преди да забременея пиех двойно кафе сутрин с няколко цигарки и винаги даваже резултат, но сега нито кафе пия, нито цигари пуша  Laughing .
missmall на мен за първото ми се падна момиче, а аз имам момче, така че явно и за мен този начин на изчисляване не действа  newsm78 .

# 661
  • София
Соник, бях си купила обикновено ленено олио и си слагах по една супена лъжица в салатата примерно или в манджата. Цялото семейство може да хапва, даже е препоръчително и за малки деца.
Единствено имай предвид, че е леко горчиво на вкус, така, че не прекалявай! Не си овкусявай салатата само с ленено олио. Винаги го използвай като добавка и към вече готови ястия. Важно е да знаеш, че не трябва да минава през топлинна обработка.
 На капсули също може, но лекарката ми препоръча да го приемам в натурален вид.
Hug
Аз също си мисля да го взема в течно състояние и да го добавям към салата. Добре, че ме предупреди, че е горчиво, че първият път щеше да има неприятна изненада. Simple Smile

WhiteDove, браво за хубавите новини!
Аз имам още почти месец до следващия преглед, така че ще трябва доооста да почакам. ooooh!
Тия дни постоянно ми е лошо, но така и не стигам до Sick. Не че и без него не е достатъчно гадно...

# 662
Здравейте момичета Simple Smile
При мен е първа бременност.
Ако нямах 2-ва положителни теста и 2-ва прегледа при доктор може би нямаше и да знам за бременността.
Имам минимални симптоми разбира се липса на менструация, леки болки в корема и болки в гърдите, странен вкус при различните храни дали по солени дали по кисели ... Mr. Green Не ми се е гадило нито съм повръщала.
Дори апетит нямам толкова Simple Smile  newsm78
Пия си фолиева  киселина друго не ми каза докторът. Вече си имаме пулс. Сега на 2-ри октомври съм отново на преглед дано всичко е наред.  Praynig  Hug

# 663
WhiteDove, честита ти добра новина! Hug Значи силно му тупка сърчицето? Ами копнее за живот, сигурно много се радва, че си има мама, ох чи шлядкуууу!!!  Simple Smile
бейли, успех на прегледа! Дано се върнеш със също толкова хубави новини като WhiteDove!
Малинка, това за странния вкус и липсата на апетит при повечето от нас го имаше, а при някои продължава.. Но като те чета разбирам, че имаш лека бременност. Дано да е така до щастливият край!!  Simple Smile

И при нас е мрачно и студено - ту вали, ту спира. Обаче аз много обичам лошото време. Ако може все дъждове и снегове да валят, да има бури и виелици... охаааа

# 664
Мдаа, метода за пола беше забавен Simple Smile Да видим сега на кой ще познае Simple Smile
На мен мн ми е лошо  Sick Дали няма някакви хапчета за подтискане на  Sick , че е ужас просто...Ще поровя из нета за идеи, защото разните му там лимони, солети и т.н. не ми действат вече...Някой ако има идея за лекарство да сподели Simple Smile Чувала съм за Деган  newsm78 Ама да видим...
WhiteDove, честито сърчице  Hug Страхотно е да можеш да го чуеш как тупка ли тупка  Heart Eyes Аз с предната бременност нито ми го пуснаха да го чуя, нито да видя бебчето, а сега и двете на куп - хем гледам хем чувам  Crazy

# 665
Излез на терасата да подишаш чист въздух...не знам какво друго да те посъветвам, защото и на мен ми е така. Смуча тука Emil, дето са уж точно за това, обаче ефект няма. За Деган - питай първо дали може, защото преди година ходих да си купувам тест за бременност и Деган, че ми се гадеше. И аптекарката ми каза "ако сте бременна, не бързайте да пиете дегана", че трябвало първо с доктор да се посъветвам.

# 666
Дали няма някакви хапчета за подтискане на  Sick , че е ужас просто...Ще поровя из нета за идеи, защото разните му там лимони, солети и т.н. не ми действат вече...Някой ако има идея за лекарство да сподели Simple Smile Чувала съм за Деган  newsm78 Ама да видим..
Тъй като аз от самото начало съм със същите симптоми  Sick док ми изписа Деган, каза, че мога максимум 4 на ден да изпия. Помага, но аз си го вземам когато наистина нищо друго не помага, защото все пак е лекарство. Иначе с предишната бременност пак пиех Деган, но на ампули. Аз не съм чувала да вреди, знам че докторите го изписват постоянно, дори, ако си влязла в АГ поради обезводняване или много ацетон заради  Sick ти го бият и мускулно. Стискам палци да отминава вече този период при всички ни  Praynig Hug

# 667
Мили мами  Blush ето един сайт които поне за мен е интересен - http://eframed.weebly.com/   bouquet

# 668
Мами трябва да помислиме кой ще прави следващите тема, че сега след 50-та страница трябва да пуснеме нова темичка Simple Smile Ако някой е наясно как се прави и има желание може да си го направиме админ на групичката . В новата тема може да добавиме вече и термините ако искате ?

А също така дайте да мислиме и заглавия за темичките !

честито на всички видяли тупкащите сърчица   Kissing Heart Нямам търпение и аз вече, ама ужасно бавно ми тече това време....

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 17:20 от tani4ka111

# 669
Таничка, аз съм ЗА да си добавим термините  Simple Smile А що се отнася до "кой ще прави следващата тема", си мислех, че към 49 - 50 стр. изненадващо ще се появи някой, вероятно rainy..., (която е открила темата) и ще пусне втората. Но изобщо съм много боса в тея работи  Mr. Green , така, че може и да греша. Ако някой е наясно по въпроса и се чувства подготвен - ще се радвам да ни води и да отваря новите темички, защото тука сред вас ми е много хубаво - такава разтуха сте ми в иначе трудните в някои отношения дни!  Hug

# 670
Момичета аз мога да направя новата тема, само малко ме притеснява от толкова мамчета да не пропусна някоя в термините в началото, че ще трябва да ги гледам една по една.А и незнам дали всички сте си писали термините?

# 671
Момичета аз мога да направя новата тема, само малко ме притеснява от толкова мамчета да не пропусна някоя в термините в началото, че ще трябва да ги гледам една по една.А и незнам дали всички сте си писали термините?

може всяка да ти пусне на лично съобщение термина си, че да не се налага да ровиш всички страници

# 672
Хайде да се разберем да ти ги пратим на лични!

Хех, Таничка, писали сме заедно Simple Smile

# 673

Ами аз например още нямам ясна представа кога ми е термина, означава ли, че няма да ме има на първа страничка Simple Smile

# 674
хихи, да помислих за това ,но незнам колко редовно влизат всички и ще има още повече пропуснати..Аз ще ги изровя,пък после ако съм пропуснала някой да си каже  Whistling Само че някой да измисли заглавие ,че не съм много добра в това  Laughing

cherry_spa на калкулаторът на бг-мама за термин може да си го сметнеш,ако не си ходила още на лекар.Тои е на главната страница.

Общи условия

Активация на акаунт