Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от преживяванията на бъдещите майки във форума?
Какви са някои от притесненията на бъдещите майки във форума?
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от преживяванията на бъдещите майки във форума?
-
Какви са някои от притесненията на бъдещите майки във форума?
-
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително преживяванията преди раждането, подготовката за кърмене, притесненията и страховете на бъдещите майки, споделянето на полезни съвети и информация помежду си. Той също така обхваща раждането, грижите за бебета, кърменето, здравето на майката и детето и личните преживявания и съвети между майките.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Как да се справя с объркването от различните съвети за кърмене?

Сега за ваксината на първия месец също ще й плащам - според нея бебо все още нямало да е включен в касата...
, май е от тези,които печелят на гърба на пациентите,срамота !!!
Не за друго, тя не може да не ги знае тези правила, а ми обяснява небивалици... не понасям селски хитринки. Жалко, че не се сетих да ви питам по-рано.
.
Обичайно късно следобед и привечер кърмата може леко да намалее. Може да си чувала или чела, че млякото условно се дели на предно и задно мляко. Предното мляко е с повече съдържание на вода, водноразтворими витамини и съдържа лактоза, която е много важна за растежа на мозъка. По-високото съдържание на лактоза обаче може да предизвика чревни раздразнения и оттам зелени изпражнения.

Пооправиха се нещата,раздалечи интервалите на хранене,но когато я боли коремчето пак се дърпа. Подозренията ми са,че капките за колики пречат на нормалното изхождане и от това е кисела. Или от самите колики. Или от това,че аз стимулирам гърдата и се е научила само да гълта.Все ми се струва,че малко яде,но пък ако не влизаше достатъчно нямаше да излиза,нали?!