Как посрещате гостите си?

• 37 845
  • 549
  •   1
Отговори
# 510
  • гр. София
Чудесна тераса! Ако ме поканиш на гости, може ли да ме настаниш до кашпата с петуниите?  Party

# 511
# 512
  • Най-красивата страна
С удоволствие посрещам гости.Обичам да готвя ,имам ленени покривки, специални сервизи, обичам
на масата да има свежи цветя и свещи.Приготвям салати, предястие, основно, мезета и десерт.Не купувам нищо готово, дори хляба е домашен.Не се преуморявам, защото гостите ни са не повече от4 човека.Не обичам големи събирания в апартамент.
Често експериментирам с нови рецепти, но не и когато ще имаме гости.
Не обичам мушами и пластмасови чинии и прибори.На вилата  си правим барбекю и тогава използвам памучни покривки и обикновени сервизи.

# 513
Е то кой ли обича мушами и пластмаси.Дори като ходим на палатки за два-три дена влача стъклария и метални прибори  Twisted Evil

# 514
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 14:46 от danchika

# 515
Различно от вода и айрян и у нас се пие само, когато имаме гости. Само по такива поводи се купува, защото имаме познати, които без безалкохолно  Sick не сядат на маса. И като го купим понякога стои по седмици след това в хладилника и накрая се хвърля.

# 516
Ееее,защо пък е тази емотиконка  Crazy И аз обичам безалкохолно  Laughing Не го пия всеки ден,но като ми се припие много си взимам.Що пък да не е и аз съм човек ,а и го обожавам  Heart Eyes Не си налагам някакви безсмислени ограничения  ooooh! Явно гостите ти също обичат  Flutter
Айрян само с пица,иначе абсурд  Crazy

# 517
Разбира се, че си човек. Просто аз не обичам безалкохолни и сокове. Единствената химия, която не мога да откажа, са плодовите кисели млека. Но темата не е пак за здравословното хранене, така че стига. Simple Smile

# 518
  • Под сянката на разлистените кактуси
Различно от вода и айрян и у нас се пие само, когато имаме гости. Само по такива поводи се купува, защото имаме познати, които без безалкохолно  Sick не сядат на маса. И като го купим понякога стои по седмици след това в хладилника и накрая се хвърля.

И аз не купувам безалкохолни за нас, затова и дъщеря ми веднъж попита: "Мамо, кога ще имаме гости, че да купиш кока кола?" Още я бъзикаме  Grinning

# 519
Обичам гости и им готвя с удоволствие. Измислям си интересни комбинации, пека хляб, правя трудоемки десерти, за които нямам време в ежедневието. Украсявам според повода и сезона.

# 520
  • София /Абсурдистан
Обичам гости, но се уморявам страшно с готвенето. Затова вече само в заведение ги каня. А и у нас е много теснотия и няма място.

# 521
Интересно ми е да попитам вегетарианците, дали само те са такива или целите им семейства и
ако имат гости вегетарианска храна ли приготвят или не ги бърка и месо да сготвят ?Simple Smile
Аз винаги правя нещо местно, заради гостите, а аз лично обожавам вегетариански ястия.
Снимка преди гостите да са дошли.
https://lh4.googleusercontent.com/-UptFrzEDZU4/UWSXFvk1MNI/AAAAA … 1024/IMG_8553.JPG

# 522
Интересно ми е да попитам вегетарианците, дали само те са такива или целите им семейства и
ако имат гости вегетарианска храна ли приготвят или не ги бърка и месо да сготвят ?Simple Smile
Аз винаги правя нещо местно, заради гостите, а аз лично обожавам вегетариански ястия.
Снимка преди гостите да са дошли.
https://lh4.googleusercontent.com/-UptFrzEDZU4/UWSXFvk1MNI/AAAAA … 1024/IMG_8553.JPG

Пак прекрасно  Heart Eyes Много е свежа покривката, от тефлоновите ли е?

# 523
Пак прекрасно  Heart Eyes Много е свежа покривката, от тефлоновите ли е?
Мисля, че е тефлонова.

# 524
  • Страната на приказките
danchika, много е красиво у вас!  Hug

А какво правите с "гости", които се самопоканват? Казват - кога ще ни поканите, замълчаваш, защото не предвиждаш точно това в настоящия момент, но въпросът бива зададен още няколко пъти, настоятелно и в очакване на конкретна дата и час?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт