Как посрещате гостите си?

• 37 901
  • 549
  •   1
Отговори
# 390
Ще взема аз,пък ще видим  Flutter

У нас се чупят чаши,но не много често.Обикновено аз съм сакатата  Mr. Green Последно идваха някакви хамали от ромски произход да пренасят дърва за огрев в двора и поискаха бира.Мъжът ми вика "Сипи им в пластмасови чаши".А аз за да не съм зла,културно им сипах в стъклени.Метнали ги трите на земята и отгоре ги затрупали с дърва и ги счупили ooooh! Еми никакви такива повече  Crossing Arms

# 391
Има едни оребрени много са здрави, ей.
Опитах се веднъж нарочно да счупя една /гореща кръв, разбирате ли/, е, не става и не става.
Имаше ги в пикадили на картонен щанд с офертни неща .Бяха по 2 лв. /бройката. Peace

# 392
И аз имам чаши за различните видове напитки. Едни за всички червени вина и съвсем отделни за бургундско.

Скрит текст:

От тези, показаните, най-ще ми влязат в употреба
Скрит текст:
тези за риоха, шардоне, шира, сотърн, шампанско (да не пропусна нещо!) Порт и шери пием много рядко, със сирена

А сирената как сервирате? И с какво? Аз имам дъска специална, имам и няколко чинии (собствено производство Embarassed); сервирам с плодове, желета, червено вино/шампанско/порт.

# 393
Брей, какви са тия деца-торнодо? А за калаени мислела ли си?  Mr. Green Това в кръга на шегата. Hug

Елфичка, май да. Много са удобни. Стават и за котейли.
Ако имаш нещо за чупене - отстъпвам ти ги за два часа, ще овършеят всичко.  Laughing Laughing Laughing Laughing По принцип тяхно задължение, на двамата по-големи, ама и малкия се тика да помага, е да вадят миялната. И доста неща дават фира Simple Smile

Колко познато Hug......мога да отстъпя и моите + баща им.....Може и под наем за по-дълъг период да се съглася.....
И у нас няма водни чаши, от скоро отворен сервиз от 6 чаши - сега има 2.....
Тези от Икеа(май ги гледах на 89ст.) - ок, аз също ги гледах...но ми идват тежки.....Т.е. не на мен, а на децата....

# 394
Получих уртикария от снимките на бонбоните. Бррррр, призракът на миналото е зловещ.

Чашите ми харесаха. Изобщо аз обожавам такива неща, детайли. Ако имах много средства, сигурно щях да се размазвам от кеф да каня гости и да си правя собствено удоволствие да изпипвам в детайли и всичко да е пищно.  Crazy

# 395
  • Варна
Сирената и аз ги сервирам на специална дъска за сирена с различни ножове. Винаги добавям стафиди, ядки, понякога италианска Мустарда /когато имам/, обаче рядко с гостите ми стигаме до тях.
Сега изхвърлих сериозно парче стилтън с боровинки, което беше приготвено за Пино ноар преди 2 седмици.
Лоши гости, не ядат.

# 396
Сирената и аз ги сервирам на специална дъска за сирена с различни ножове. Винаги добавям стафиди, ядки, понякога италианска Мустарда /когато имам/, обаче рядко с гостите ми стигаме до тях.
Сега изхвърлих сериозно парче стилтън с боровинки, което беше приготвено за Пино ноар преди 2 седмици.
Лоши гости, не ядат.

Скрит текст:
Аз сервирам сирена за нас си. Правим си семейно вечери със сирена и вина през някой уикенд ей така, за удоволствие.  Embarassed

# 397
  • Варна
Аз съм безразлична към сирената, а мъжът ми яде само бг краве такова.

# 398
Сега изхвърлих сериозно парче стилтън с боровинки,

Убих те.  Twisted Evil
Имам само една приятелка, която цени подобаващо консумацията на сирена. Поднасям ги с орехови ядки и бяло грозде. Правели сме си сбирки само на това, после два дена махмурлук и една седмица диета. Много вино пият тези орехи.  Crazy

Чаши имам много и всякакви, включително и два кашона кристални от баба ми, но в употреба влизат главно тези за вино и бира, а за аперитива широка чаша без столче, че всички пълнят лед. Търся някакви хубави за бира, но все боклуци нацелвам и се чупят много лесно. На 2-3 месеца купувам по 6 и все няма.

# 399
  • Варна
Сега изхвърлих сериозно парче стилтън с боровинки,

Убих те.  Twisted Evil
Ами какво да правя, като имах и стилтън с манго за дояждане. После ще вляза в списъка на Шанталче за глиган... Rolling Eyes

# 400
  • Под сянката на разлистените кактуси
Сирената - на мраморна поставка с крачета, да им е хладно и да не се топят. Имам и малки шишчета, като метална клечка за зъби за сиренца. Страхотно мезе за вино е шоколад....Порт също много се тачи вкъщи, предимно от мен, защото ми прилича на вишновка  Sunglasses

# 401
Сирената - на мраморна поставка с крачета, да им е хладно и да не се топят. Имам и малки шишчета, като метална клечка за зъби за сиренца. Страхотно мезе за вино е шоколад....Порт също много се тачи вкъщи, предимно от мен, защото ми прилича на вишновка  Sunglasses

Не се топят изобщо.  Joy

# 402
Никаква класа:)
Дъската не е дъска, а lazy susan. Вземете си бележка.

# 403
  • Под сянката на разлистените кактуси

При теб - не  Grinning При мене и мраморът ще се стопи, ако го оставя на слънце...

Рокси, само ако се върти е lazy susan. Ако не, си е най-обикновена дъска

# 404

При теб - не  Grinning При мене и мраморът ще се стопи, ако го оставя на слънце...

Рокси, само ако се върти е lazy susan. Ако не, си е най-обикновена дъска

О, да, белите мечки.  Joy Не съобразих.

Общи условия

Активация на акаунт