"Песен за огън и лед" - 5

• 52 255
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Ми те бяха само пример, по същия начин мога да напиша и за останалите любимци...но помислете, ако Джон остане умрял, то кел файда че е син на някой си...и другия ми любим вариант- Джон все пак оживява, спасява света, даже разбира кои са родителите му, нооооо това изобщо не му помага да стане крал, а крал става примерно...де да знам, кажете някой смотан, гаден персонаж, дето не го искаме,  например Кутрето  Laughing  и Мартин дава интервюта- "Ааа, ми то така е в живота, едни са героите, ама други се облажват, вижте историята( и цитира нам си кой крал от нам си кой век)"

# 556
  • София/Горна Оряховица
Що бе, на Кутрето му симпатизирам  Peace .
Смятам, че дори е много подготвен да живее в наши дни, толкова е хитър, че предизвиква симпатиите ми.
Нед Старк държеше на чест, гордост и какво ли още не ... и главата му се затъркаля  Rolling Eyes .

# 557
  • Варна
аз предпочитам Джон да остане умрял и Денерис отвъд морето  Laughing
за Джон не знам, но подозирам, че няма да е съвсем умрял
Таргариенката няма да си седи там, където е сега и ще тръгне към Кралски чертог

Как така да остане умрял? Той не е умирал. Laughing

В едно интервю на Мартин, четох, че много мрази, когато някой герой бива съживен. Даже даде за пример Гандалф от "Властелина", как можело при такава славна смърт, да бъдел съживен от автора. Laughing

# 558
Какво ще правим ако Джон си остане мъртъв? Ще четем нататък.  Joy
Мартин умее да ми задържи вниманието, а аз не чета каквото ми падне. Ако не бях започнала да гледам серила, нямаше да прочета книгите. Така ме развълнува съдбата на Ария, че купих книгите заради нейните глави, а като разбрах че поредицата не е завършена, място не можах да си намеря.
Ясно ми е, че разликите между филма и книгите ще се увеличават, но просто няма начин. Не ми пречи.
Искам да видя Тирион като ездач, и ще се надявам до последно. Мартин е изненадващ, но последователен автор. Дори да ликвидира всички, ще го направи майсторски и ще има логичен завършек на сюжетната линия. Хм, оказах се оптимист.  Grinning

Малазан е коренно различен, това вече го виждам. Много мрачен, но увличащ свят. Надявам се да предизвика силни емоции в мен и да има с какво да се забавлявам докато излезе ВнЗ. Тя е обявена за 2015, според последното което четох във Вестерос.орг.
Брей, 3 отговора докато публикувам...
Играта на Кутрето бе да ликвидира Нед, при това в къс срок. Ако следва да се ожени за Санса, Северът ще е негов. Много ми е интересно какво ще сътвори нататък.

# 559
аз предпочитам Джон да остане умрял и Денерис отвъд морето  Laughing
за Джон не знам, но подозирам, че няма да е съвсем умрял
Таргариенката няма да си седи там, където е сега и ще тръгне към Кралски чертог

Как така да остане умрял? Той не е умирал. Laughing

да, де - да си умре както си му е реда на простосмъртен от толкова рани  Joy

# 560
Ми да, то Гандалф и без това можеше после и без него...поне според мен де  Tired  Но пък Мартин хем мрази съживените, хем при него са най-много  Laughing
Иначе сега пак се хванахте за думата, добре де Кутрето беше неудачен пример, щото пък взехте да го харесвате Simple Smile но просто той ми дойде най-напред на ум  Laughing
Но се радвам когато прочета малко по-различни теории за поредицата от стандартните за Джон, Дани, ездачите и прочие  Tired

# 561
  • Варна
.
Играта на Кутрето бе да ликвидира Нед, при това в къс срок. Ако следва да се ожени за Санса, Северът ще е негов. Много ми е интересно какво ще сътвори нататък.

Кутрето доста го дъвкахме тук, не би се оженил за Санса. Той е задкулисен играч и няма как да бъде друг предвид скромния му произход.
Все съм се чудела обаче, тъй като баща му е от Браавос, дали няма нещо общо  с желязната банка. Thinking

# 562
  • Варна
Ми да, то Гандалф и без това можеше после и без него...поне според мен де  Tired  Но пък Мартин хем мрази съживените, хем при него са най-много  Laughing

Зомбитата на Другите, Берик и Кат не ги броя за съживени. Дрого?  Laughing

# 563
Нали, даже не са съживени като хората  Tired ами само се пречкат насам натам
Макар че щеше да е много яко ако Гандалф беше станал зомби-орк, вместо още по-добър магьосник  Laughing в това съм съгласна с Мартин  Laughing

# 564
Кутрето е дребна риба в сравнение с Илиорио и Варис и накрая ще се прецака сам и няма да се изненадам и да се самоубие като му се провалят планчетата или Варис да организира убийството му, защото със сигурност ще му пречи. Или Санса да го отрови  Laughing Много теории изведнъж ми сътвори главата, но иначе не ми е неприятен.

# 565
Ммм да, я кажете сега, Кутрето хвърля топа по една или друга причина , както Санса си мечтае...ииии какво се случва с нея?

# 566
  • Варна
Кутрето е дребна риба в сравнение с Илиорио и Варис и накрая ще се прецака сам и няма да се изненадам и да се самоубие като му се провалят планчетата или Варис да организира убийството му, защото със сигурност ще му пречи. Или Санса да го отрови  Laughing Много теории изведнъж ми сътвори главата, но иначе не ми е неприятен.

На мен ми е силно неприятен, не мога да му простя Нед.. Confused
Благодарение на симпатичния актьор във филма, ми стана по-поносим. В книгите все не можех да намеря лице за него, както някой тук беше споменал за Давос, аз не можех да си представя Кутрето.

# 567
  • София/Горна Оряховица
Санса милата, хем ми е симпатична, хем ми е тооолкова наивно-тъпа  Laughing .
Хиляда пъти я измамиха и тя пак се доверява наляво и надясно и вместо да почне сама да се учи от играта на другите, разчита на Кутрето да я учи. Пък то ... не става  Wink .
Ако Кутрето умре ... още някой ще се възползва от нея, така ги виждам нещата.

# 568
При възкресените от Р'хлор не виждам чак такива проблеми.

Берик си беше ок,
при него дефектите се получаваха от многократното упражнение, но имаше представа какво е добро и какво лошо.

При Кат пък е заради закъснението, но в крайна сметка не знаем много за нея, какво помни или какво чувства???

Така, че тепърва Мелисандра като закърпи Джонката, ще видим как ще е  Mr. Green

Ммм да, я кажете сега, Кутрето хвърля топа по една или друга причина , както Санса си мечтае...ииии какво се случва с нея?
Най-добрият и шанс е да се добере до някой лоялен васал на Старк, но както видяхме от митарствата на Аря това хич не е лесно, още повече за хубавка млада жена.

Не мисля, че Санса е все още наивното момиче от първа книга, в сериала попрекалиха със сравненията с Марджъри.

# 569
  • Варна
При възкресените от Р'хлор не виждам чак такива проблеми.

Берик си беше ок,
при него дефектите се получаваха от многократното упражнение, но имаше представа какво е добро и какво лошо.

При Кат пък е заради закъснението, но в крайна сметка не знаем много за нея, какво помни или какво чувства???

И двамата вършеха това, което са правели последния път. Берик трепеше "разбойниците" на Ланистър. (за което го беше пратил Нед), а Кат трепе наред всички Фрей. (както беше започнала преди да умре) Освен това зомбитата на другите също имат запазени спомени.

Най-добрият и шанс е да се добере до някой лоялен васал на Старк, но както видяхме от митарствата на Аря това хич не е лесно, още повече за хубавка млада жена.

Санса вече изобщо не е доверчива. Не знам колко дълго ще остане с Кутрето, възможно е някой друг да я поеме под крилото си - може би Джайм и Бриен или друг.
В интервю на Мартин са го попитали има ли нещо общо съдбата на Санса с песента "Мечокът и красивата девица"  и той е отговорил: "Четете и ще разберете", така че по-скоро очаквам тя да не бъде играч, а пионка. Ако се добере до някой васал на Старк, не смятам че ще я очаква нещо добро, със сигурност ще я омъжат за някой от рода, за да имат претенции към Севера. Санса е тлъста плячка.

Кутрето смятам за по-опасен от Варис и Илирио.

Общи условия

Активация на акаунт