Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 714
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, наскоро говорих с един маникюрист за ноктопластика с акрил. Той ми каза че използва някакъв акрил, който се пече в УВ лампа и не мирише. Каза че издържа много време. Имате ли идея за какво иде реч?

# 676
Здравейте момичета,прочетох страниците назад и виждам ,че питате за комуфлажните гелове.Аз преди 3 месеца си купих на Гучио т3 гелчета ,8 в кутия по 7 грама т.е 56 грама общо за 36лв,но си ги разделихме с една приятелка по 4 бр  и са в леко розово и телесно и са супер издръжливи ,направо не мога да повярвам ,че издържат толкова много ,много съм доволна от тях  .Моята кумица е маникюристка и тя страшно много ги хареса и също и клиентките и .Аз си ги взех от един склад тук в Пловдив .

# 677
Би ли споделила,как точно ги използваш?

# 678
Здравей,ами използвам го като всички други гелове ,пиля нокътя ,слагам обезмаслител и после гел .

# 679
Те са и изграждащи,така ли?

# 680
Да ,само него ползвам ,ако искам да запечатам лака отгоре ,за по голяма издръжливост на лака използвам един друг гел прозрачен .Но ,иначе само него ползвам  Peace

# 681
Благодаря!  Peace

# 682
Днес си направих френски, по- драматичен на едната ръка  Laughing, като ползвах бял гел-лак на чю-чии или както там се казва.
База на Лина, чистих лепкавото, гел-лак, пекох и запечатах с прозрачния изграждащ на чу- то Mr. Green. Да видим сега колко време ще издържи без отлепване.
Става по-нежно и красиво, отколкото с обикновен лак  Peace

# 683
http://www.amazon.co.uk/ATNails-UV-TOP-COAT-polish/dp/6040653590 … words=uv+top+coat
момичета някой ползвал ли е този лак?Обикновен ув  топ
лак ли е или топ гел лак? Защото този си мислех че на Лина е обикновен ув топ,а някой преди писа че се сваля с киснене в ацетон,а не с обикновен лакочистител

# 684
  Лина мисля, че имат:
ув топ гел- който би трябвало да се сваля с ацетон, но на практира май пада само с пилене
ув топ лак- който също се изпича вместо да съхне, но се чисти с лакочистител.
От втория не съм имала, но мисля че са ми слагали в салон.  Peace

# 685
  Лина мисля, че имат:
ув топ гел- който би трябвало да се сваля с ацетон, но на практира май пада само с пилене
ув топ лак- който също се изпича вместо да съхне, но се чисти с лакочистител.
От втория не съм имала, но мисля че са ми слагали в салон.  Peace

http://shopinbg.com/uv-led-i-led-lak/13-lina-uv-top-.html
за този мислех че е ув топ,но някоя мацка преди беше писала че само с пилене или киснене в ацетон се сваля

# 686
Ако искаш хубав Ув топ лак си вземи на ЕзФлоу, по-назад има линк от наилс.бг. Чисти се с лакочисител без ацетон като обикновен лак, за 1 мин в ув лампа изсъхва. Гланцира страхотно.  Peace

# 687
  • Пловдив
Ако искаш хубав Ув топ лак си вземи на ЕзФлоу, по-назад има линк от наилс.бг. Чисти се с лакочисител без ацетон като обикновен лак, за 1 мин в ув лампа изсъхва. Гланцира страхотно.  Peace

ххх може ли да дадеш линк че назад май беше на друга марка,,елора,, мисля,а не на  езфлоу,ти от кой си взе  newsm78 

# 688
Моя грешка, Елора е  Peace Аз съм много доволна, но гледам, че го няма в наилс. бг в момента. И е по-евтин от този на Лина/ те тези на Лина струват по 1$ по китайските сайтове, тук са се оляли с надценката./

# 689
Здравейте момичета,прочетох страниците,  но си мисля вече, че няма като моят случай. Била съм на маникюрист дълго време, била съм с изграждане, с гелиш. Гелиша ми се сасипва бързо, чупи се и за това реших да се правя с гел, за да е по здраво, иначе гелиша стой много лъскаво.
На скоро си взех нужните неща за изграждане, за покриване на моят си нокът с гел от продавалник. Избирах, избирах, четох, гледах клипчета как се прави и т.н. Нещо не ми се получава. Може ли да ми каже в мен ли е проблема, в лампата ли , в геловете ли офффф. и така:
- почиствам нокътя, надрасквам го малко да отнема лъскавината.
- слагам обезмаслител
- слагам база на chu jie -малко дебело може би, ще стагам много малко от това което прочетох.
-и гела на chu jie- в сива кутия от продавалника.
-имам и гел на лина -бял, но си мисля, че за нищо не става.като гума е след изпичане и се отлепва веднага.
Исках да попитам след изпичане гела chu jie  на  е отдръпва от нокътя отгоре на нокътя и от страните понякога защо? а гела на лине не се отдръпва, но се бели веднага.
Да уточня, че почиствам лепкавото с лакочистител, грешка ли е. Мисля, че трябва да си къпя спирт. Колко % ?  Thinking  newsm78  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт