Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 849
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
didito Изследванията който правят за ин витро както ти казваш са за да установят проблема . Да ти имаш ясна диагноза , но и те трябва да ги направят почти всяка клиника си иска изследванията да са от тяхната лаборатория

# 196
Дамата пита за доктора Simple Smile
Meжду упойка и хирургическа интервенция има разлика, това, което описваш е резултат от упойката, а не от работата на доктора. Гаденето и повръщането се получава от пренатоварване на черния дроб, жлъчката секретира повече и оттам гаденето и повръщането.

не знам защо но не ми е излязъл целия коментар Sad за което съжалявам.
Бях обяснила ,че съм изключително доволна Simple Smile и след това описах за упойките.

# 197
  • UK
В Аг-то ходих преди време при д-р Ковачев, но ми направи лошо впечатление факта, че имат списък със задължителни манипулации и изследвания преди инвитро, които обаче трябва задължително да се направят при тях. Само не знам защо все ме бутат към ин витро, аз никога не съм тръгвала с тази идея, очаквам да ми предложат някакъв първоначален по-щадящ вариант а то ... Както и да е там не се добрах до д-р Александров, но май ще се пробвам при д-р Емин. Де да знам може би пък ако отида при лекар който не е в ин витро клиника, ще ми изпълнят желанието, знам ли? Сякаш като стъпя в ин витро клиника съм само за ин витро, нали идеята е че имаш проблем, а ин витрото е последната сламка. Защо трябва да почна от него? Записах си час при д-р Петинка Цветкова, и мисля да отида и при д-р Емин пък да видим. Не знам вече при кого да ходя, то няма толкоз лекари във Варна, а те всички дет се вика са си плюли в устата и говорят едно и също.

Изследванията, за които говориш за задължителни при започването на една инв процедура така си е по закон (Наредбата Crazy), а иначе, всяка клиника има правото да определя, къде да бъдат направени те.

Много често тези изследвания показват за наличието на проблем и е хубаво да се направят.

Иначе, аз не бих си губила времето с гинеколози от типа на П. Цветкова, които са добри, но само досежно проследяване на вече започнала бременност Peace Намирам го за загубено време, но ТИ сама си преценяваш! Peace

# 198

не знам защо но не ми е излязъл целия коментар Sad за което съжалявам.
Бях обяснила ,че съм изключително доволна Simple Smile и след това описах за упойките.

Няма проблем  Simple Smile

# 199
Здравейте момичета!:) Бях обещала да дам инфо за д-р Якуб.Нямах време да му звънна покрай малкия,скоро става на годинка и организацията на рд тече с пълна сила.Днес говорих с него, в ОБ е бил инцидентно,а иначе си е в София.Но за мое щастие идва от време на време във Варна и преглежда в кабинета на д-р Уалид.Simple Smile Даже тези дни се прибира и съм на преглед при него.Simple Smile
Ако някоя от вас се интересува,може да се обадите в кабинета на д-р Уалид и да попитате в кои дни преглежда Якуб.) Simple Smile

# 200
Здравейте! Насочила съм се към д-р Георги Георгиев за раждане в АГ. Има ли мами родили при него нормално и какво му е отношението като цяло към нормалното раждане, защото бих предпочела естествено раждане, ако нямам показания за секцио?

# 201
  • Варна
Здравейте! Насочила съм се към д-р Георги Георгиев за раждане в АГ. Има ли мами родили при него нормално и какво му е отношението като цяло към нормалното раждане, защото бих предпочела естествено раждане, ако нямам показания за секцио?

здравей, аз родих преди 19 дни при него. Нормално раждане, казах му че го предпочитам и думе не е обелил за секцио. Вече в хода н араждане ако нещо стане, да, но наистина има защо всички бъдещи майки да го предпочитат. А и знам, че и ако се беше наложило секцио също щях да съм в добри ръце. Днес бях на контролен преглед при него, не ме помнеше,  ама то при такъв наплив едва ли има как да помни всяка мама.

# 202

Аз още се двуомя  newsm78 д-р Николов или д-р Георгиев. Има ли мами родили при Николов?

# 203
Аз съм много доволна от Николов и екипа му. Горещо го препоръчвам на всички.

# 204
  • Варна
За д-р Николов има писани не малко отзиви досега. Аз също го препоръчвам, и в темата за АГ Варна (и ВИП етажа също) съм изказвала мнението си. Потърсете назад в двете теми и ще отриете по-подробна информация.

# 205
Аз също горещо препоръчвам др Николов

# 206
runaway varna аз също много я харесвах и тя всичко ми казваше и т.н. , но в един момент всичко й прищраква  и всичко се промени не е само мое е мнение , а и на много приятелки който насочих към нея са с такова впечатление за последните месец два.
Би ли споделила по-подробно за д-р Савулева, моля, може и на лични. Предишната бременност тя ми я следи и останах доволна. Сега се чудя, ходих веднъж, нещо разсеяна ми се стори. Thinking

# 207
Момичета моля ви кажете ми някоя добра лекарка при която сте си следили бременността? На 13 бях на първи преглед но само си дадох парите и нищо дори и бебето не видя Sad И не съм доволна от нея. Благодаря предварително   bouquet

# 208
  • UK
Момичета моля ви кажете ми някоя добра лекарка при която сте си следили бременността? На 13 бях на първи преглед но само си дадох парите и нищо дори и бебето не видя Sad И не съм доволна от нея. Благодаря предварително   bouquet

МД д-р Наталия Юдова  Hug

# 209

Д-р Елена Димитрова в МЦ Еквита, работи по ЗК, всеки път безплатно гледа на видеозон, а не като някои да се придържа към трите прегледа на видеозон по ЗК.  Пуска всички изследвания. Тя ми следеше бременността и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт