Най-противните неща

• 48 466
  • 699
  •   1
Отговори
# 345
Не понасям тийнейджърки на по 13-14 години  облечени и начервосани като пр....тки. Веднъж гледах по телевизията конкурс за красота за момиченца в САЩ и как техните откачени майки ги гласяха и пудреха -това беше потрисащо.

# 346
  • София
Дразнят ме:
- девойките, които зорлем се състаряват с грим и дрехи, ходят с нацупени джукички и те гледат все едно си по-низш индивид от тях (без значение, че си интелигентен млад човек, а тя едва е завършила гимназия). В тази графа влизат и снимките с нацупени устнички и в кенефи, манията да си направи татуировка, защото всички имат и той задължително да е надпис на китката, рамото, гърба и да е една дума (напр. beautiful  ooooh! ), мисълта, че целия свят се върти около тях и най-много ме дразни придаването на ужасно голяма важност на Фейсбук и споделянето на всичко, което правиш, ядеш и мислиш в него.
- младежите, които се мислят за големи мъже, а всъщност са абсолютни келеши, харчещи парите на мама и тате по чалготеки, в компанията на гореописаните девойки. И факта, че си мислят, че селските им действия и постъпки (като да ритнеш кошчето за боклук и съдържанието му да се изсипе на земята) ги правят още по-готини.
- хората хвърлящи боклуци по земята, защото "един боклук мръсно не прави". Фасове, опаковки от вафли, бутилки....няма значение, боклука си е боклук и мястото му е в кофата.
- некъпани хора.
- вегетарианци, които ми пропагандират как било ужасно да се яде месо , как страдали животинките и т.н., и т.н. и да ми се обяснява колко ужасен човек съм, защото не покрепям тяхната кауза.
- пищящи и крещящи деца на публични места. С риск майките тук да ме убият, не понасям да се кача в рейса и дете на 5-6-7-8 години да пищи, тръшка, вика и т.н. Обичам деца, но не обичам разглезените,на които мама и тате не им правят забележка за държанието им.
- хората в градския, които се качват с багаж и сядайки до мен ме засипват с торби и чанти. И аз почти постоянно мъкна лаптоп, работна униформа + чанта, но гледам да не ги слагам в скута на седящия до мен.
- двойки и тройки, които ходят така по улицата/тротоара, че не можеш да ги заобиколиш отникъде, камо ли да ги задминеш.
- хората, запречващи ескалатора, защото изглежда не знаят правилото за стоене отдясно, за да може да се минава отстрани. И дори и да не го знаят, не е далеч от акъла да се досетиш, че запречваш пътя на хора, които искат да минат.
- тези, които искат да се качат в метрото, преди тези отвътре да слязат.
- кисел обслужващ персонал.
- толерирането на ромите. Като се почне от социалните помощи и престъпленията, които вършат безнаказано, и се стигне до факта, че тях ги пропускат контрольорите, а мен не ме.
- всички ВИП персони и постоянното навиране на техните действия и драми, в нашите очи. Всички там НиЛо-та, чалга-певици, Златки-Млатки и тези, които спят с тях.
- стереотипа, че ако обичаш да ходиш на палатки пред лъскави хотели, да пиеш бира в парка, вместо в лъскаво заведение си един вид клошар и низшо същество.
- чалгата.
- застаряващи жени, които се опитват да изглеждат като млади девойчета с грим и дрехи, неподходящи за възрастта им.
- момичета и жени, които въпреки наднорменото им тегло, носят клинчета, и то не с туника отгоре, а с тесни трикотажни блузки  #Crazy
- мъже с "хигиенен" нокът.
- младежта, която не знае цената на парите и колко трудно се изкарват всъщност.
- възрастни хора, които уж са болни, не могат да ходят и т.н., ама са тръгнали в средата на деня, в 45-градусова жега нанякъде с пазарската чантичка за по-евтини с 2 ст. домати. Включвам и тия, които като се качат в рейса/трамва/тролея магически се превръщат в Юсеин Болт и търчат към празната седалка.

Списъка е ужасно дълъг и даже има и още, ама да не досаждам  Peace

# 347
С.Найденова , та ти си описала целокупното земно население.....чудя се как още си жива и не си си направила сепуко.    Laughing То не е останал и 1/2 приятен човек около теб.

Моят съпруг не пропуска погребение - на близки, на приятели(техни роднини), на съседи, на клиенти.
Това ми прозвуча, все едно през седмица погребвате някой.... около вас мрат като мухи. Simple Smile
Извинявай.   Grinning

# 348
  • София
Е чак пък толкова... Има приятни хора, даже много. Иначе не им се впрягам много, само им пускам по една злобничка наум и така...

П.С. И ако това е целокупното земно население можеш да си представиш в какъв ужасен свят живеем  Laughing

# 349
Не, Рокси, нали за истински трагедии говорим, а и това не са тайни полицейски сводки, а бегъл преглед на британския и щатски печат. Въпреки това прощавай, днес съм бяла, добра и яла.

Това явно рядко ти се случва, за да подържаш фигурата си. Опитай по-често, не може да си представиш как повишава настроението.
Това ме подсети. Много са ми смешни хората, жените, които си мислят, че щом са слаби имат хубаво тяло.

# 350
Най противното нещо в момента са ми четирите килограма лепнати на д....то и корема.
Не мога да се мотивирам да започна диета по сериозно😒

# 351
Аз избягвам погребенията.
Не защото се разстройвам, а защото не ми е приятно, може да се каже противно.
Моят съпруг не пропуска погребение - на близки, на приятели(техни роднини), на съседи, на клиенти. Б-р-р-р. Да изкажел съболезнования и да изпрател човека. Няма такава сила, която да ме завлече на погребение.
Аз и на гробища не ходя.
Да не повярва човек как си живяла толкова години без да прилепиш грам житейски опит. Чудно ако ( да не казвам когато) загубиш близък какво ще направиш.

пп. този форум може да изхрани армия психиатри

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 07:23 от Рокси

# 352
Противни са ми хората, които са "твърде чувствителни", за да ходят на погребения, защото "се разстройвали". Все едно всеки не се разстройва, а за най-близките да не говорим. Confused Успяват някак да накарат и околните да се съобразяват с тази "чувствителност", все са щадени и все минават метър.
и мен ми е противно това Close Close Close

# 353
  • София
Противни са ми хората, които са "твърде чувствителни", за да ходят на погребения, защото "се разстройвали". Все едно всеки не се разстройва, а за най-близките да не говорим. Confused Успяват някак да накарат и околните да се съобразяват с тази "чувствителност", все са щадени и все минават метър.
и мен ми е противно това Close Close Close

Некрофилията е по-противна.

# 354
  • Варна
Дразнят ме:
- девойките, които зорлем се състаряват с грим и дрехи, ходят с нацупени джукички и те гледат все едно си по-низш индивид от тях (без значение, че си интелигентен млад човек, а тя едва е завършила гимназия).......
.....
Списъка е ужасно дълъг и даже има и още, ама да не досаждам  Peace

202uu  Абсолютно всичко описано и мен ме вбесява...  coolcool  И както е писала Krasi *** , много ми е чудно как съм още жива. Ако питаш майка ми- по-мразещ и негативен човек от мен няма!  Mr. Green

По темата: най-противното нещо за мен (в момента) е, че всички смятат за нормално да ми пипат бебето в количката, независимо къде съм се спряла и независимо те какви са!! Да му пипат голите ръце и крака, и да сипят лиги върху него... супер гнусни са ми!  Sick Много пъти съм извъртала количката, и те пак се надвесват. Аз ако почна да им пипам крайниците с мръсни ръце дали ще им се стори нормално??  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 355
  • Ямбол
.... Да не повярва човек как си живяла толкова години без да прилепиш грам житейски опит. Чудно ако ( да не казвам когато) загубиш близък какво ще направиш.
....
Права си за опита - нямам го. И съм губила близък, и не съм ходила. След свекъра ми, просто гледам, ако може да пропусна.
А това с психиатрите в каква връзка беше?

# 356
  • София
Моля, не драматизирайте излишно! темата е за дразнене и нормално всеки се сеща за неща, които го дразнят. Ако темата беше за възхищение, хората пак щяха да изброят толкова неща, от които се възхищават. Какъвто въпрос е зададен, на такъв се отговаря. Нито някой е песимист, нито е оптимист. В ежедневието рядко забелязваме тези неща, твърде заети сме с други.

# 357
Ако темата беше за възхищение, хората пак щяха да изброят толкова неща, от които се възхищават.

Това е идея, време беше да има по-оптимистична и красива тема тук, ще я пуснеш ли?
С удоволствие бих чела такава тема, иначе все гнусотии в последно време, вкл. и онази тема за "какво научих от форума", тя чак е взела да намирисва-  Joy

# 358
  • София
Ще взема да пусна една.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=736948.new#new

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 08:39 от Andariel

# 359
.... Да не повярва човек как си живяла толкова години без да прилепиш грам житейски опит. Чудно ако ( да не казвам когато) загубиш близък какво ще направиш.
....
Права си за опита - нямам го. И съм губила близък, и не съм ходила. След свекъра ми, просто гледам, ако може да пропусна.
А това с психиатрите в каква връзка беше?
T.e. да разбираме, чê ако изгубиш майка, баща, мъж, дете няма да ги погребеш?

Между  .гледам ако може да пропусна. и ,няма сила, която да ме завлече на погребение. има голяма разлика, би трябвало да се усещате като употребявате родния език. Хайде, некрофилия е чуждица, да кажем, по сложна дума, ама все пак...

Общи условия

Активация на акаунт