Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 663
  • 709
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Letsgo, може ли снимка на това масло за коса на Балеа.  Simple Smile

# 241
  • Бургас
В ДМ предлагат ли Жая  newsm78

# 242
  • София
В ДМ предлагат ли Жая  newsm78

Мисля, че само в Лили.

# 243
вчера в един магазин, в който предлагат марката, ми казаха, че нямат внос от известно време  Rolling Eyes

# 244
И аз като анбибиан съм рожденик тази седмица и си взех някои неща с 15% отстъпка. Отзиви за тези, които вече пробвах:

1) Душ-крем олио на Алверде с амарант - много приятен аромат за мен - на домашни сладки.  Laughing Това би трябвало да е аромата на амарант, но на мен ми ухае на домашни сладки.  Heart Eyes Наистина е много нежен към кожата и не изсушава изобщо, но не се и пени и върви по много. Може би за зимата бих го вземала, когато всичко друго ми изсушава кожата, но заради слабите пенообразуващи свойства през останалите сезони ще ползвам нещо по-пенещо. Цена 3 и нещo:
Скрит текст:
2) тоник и мляко на Балеа ултра сензитив. Тоника ми хареса - не изсушава кожата и чисти добре, но млякото е пълна скръб. Люти и щипе на очите, реших да мажа с него тялото. Цена около 5 лв за двете по отделно.

http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … sichtswasser.html

http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … nigungsmilch.html

3) балсам за устни на Алверде с мандарина и ванилия - много рядко повтарям продукт, защото обичам да разнообразявам, но този ми хареса толкова много, че взимам за втори път - стои матово на устните, но подхранва много по-добре от по-мазно стоящите балсами. Цена 2 лв.

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … le-mandarine.html

# 245
nikolinanik, заповядай  Grinning
Скрит текст:
Имай предвид, че е гъстичко, не трябва да се прекалява с количеството и да се разнася равномерно. Скоро четох, че подобни влагозадържащи продукти е добре да се ползват на леко влажна коса, за да има какво да задържат. Използвам го и в дните, в които не съм си мила косата. Тогава съвсем леко я навлажнявам със спрей с розова вода.

# 246
  • София
Letsgo, благодаря!   bouquet

Да, нанасят се на влажна коса.

# 247
Айде и аз си купих днес олиото с бадем и арган за коса.Хубавото е,че е с помпичка,че това на макадамия днес в кутията на пинкс няма помпичка..... ooooh!....и как ще си отлея 1-2 капки от това шишенце....идея си нямам.... newsm78
Взех си и заздравител за цепещи се нокти на Виктория бюти.....дано има ефект от него..... PraynigПолзвах техния 5 в 1 и съм доволна.Даже от лака на Ейвън със фиксиращи минерали е по-добър....за мен! Peace

# 248
  • Пловдив
...това на макадамия днес в кутията на пинкс няма помпичка..... ooooh!....и как ще си отлея 1-2 капки от това шишенце....идея си нямам.... newsm78
С капкомер или малка спринцовка примерно Peace

# 249
...това на макадамия днес в кутията на пинкс няма помпичка..... ooooh!....и как ще си отлея 1-2 капки от това шишенце....идея си нямам.... newsm78
С капкомер или малка спринцовка примерно Peace
  bouquet
Да,ще трябва да се ползва и някакво допълнително приспособление!Недомислена работа......

# 250
  • София
Момичета, ползвали ли сте силиконовата четка за нанасяне на грим и опушванене на Есенс? Цена 2,99лв.
Моля за отзиви за тази четка?

# 251
Някой, който е използвал пудрата за крака на Балеа, би ли дал отзив?

# 252
  • Varna
Скрит текст:
Имай предвид, че е гъстичко, не трябва да се прекалява с количеството и да се разнася равномерно. Скоро четох, че подобни влагозадържащи продукти е добре да се ползват на леко влажна коса, за да има какво да задържат. Използвам го и в дните, в които не съм си мила косата. Тогава съвсем леко я навлажнявам със спрей с розова вода.

Направо съм изненадващо възхитена от това олио! С риск да прозвучи като реклама, но от години не съм си виждала косата в толкова добро състояние.  Peace Да допълня и аз, че според мен е подходящо за наистина много сухи и изтощени коси, иначе предполагам ще е доста утежняващо или просто трябва една капка да се разнесе по цялата коса.  Thinking

# 253
Скрит текст:

Направо съм изненадващо възхитена от това олио! С риск да прозвучи като реклама, но от години не съм си виждала косата в толкова добро състояние.  Peace Да допълня и аз, че според мен е подходящо за наистина много сухи и изтощени коси, иначе предполагам ще е доста утежняващо или просто трябва една капка да се разнесе по цялата коса.  Thinking

И аз съм доволна от него. (като се има предвид, че ползвам проф. козметика за коса), това олио  ми действа много добре. подариха ми го а аз си купих и шамп. и балсам от същата серия. И те са много добри.

# 254
  • на последния етаж
А каква е разликата между тези два продукта: Алверде и Балеа?

Общи условия

Активация на акаунт