Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 659
  • 709
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Много добри отзиви има за лакочистителя на Валнеа.

# 226
Да се похваля с две покупки от ДМ днес:
http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/288462/data/bild-balea … g?v=1370254590000 - измиваща пяна за лице на Балеа
http://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20100204/Balea-Tagescreme-134750_L.jpg  - Дневен крем за лице за суха и чувстителна кожа

# 227
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ползвали ли сте някои от продуктите на Velnea (марката на Лили)? Имат голямо разнообразие от продукти, но сякаш не съм засичала да ги обсъждате тук.  Thinking

Имам крема за смесена кожа... не съм впечатлена....

# 228
от балсам бях много доволна, на промоция беше 2 лв.

# 229
Аз по принцип го мажа със Судо крем, който предполагам е подобен на Нивеата, която описваш.
Бочкото не помага при по-тежки зачервявания.
Ако възелинът помага само при сухи и напукани места, едва ли ще ни помогне, но се замислям дали да не пробвам все пак.
За вазелина не мога да ти дам съвет. Ние сме ползвали и Судо крема, но нямаше никакъв ефект над зачервеното - все си беше зачервено. Бочкото беше пълна скръб.  Laughing Бепантен също помагаше, но свършваше бързо и излизаше по-скъпо от СОС крема на Нивеа. Откакто го открих, вече година и половина, не съм го сменяла и проблеми повече не сме имали.  Peace Но ти си прецени, не е същия като Судо крема, по-скоро подобен ефект на Бепантен (продава се само в аптеките, цена около 5 лв, но свършва сравнително бързо) - ако искаш пробвай него.
Скрит текст:

# 230
Ползвали ли сте някои от продуктите на Velnea (марката на Лили)? Имат голямо разнообразие от продукти, но сякаш не съм засичала да ги обсъждате тук.  Thinking
Ползвам дневен крем с Q10 и шампоана с екстракт от маслинови листа. В крема съм добавила разни неща (перлен прах, масла), така че не мога да кажа как влияе самостоятелно, иначе е много лек и попива добре.
На шампоана се спрях след като си съсипах косата с друг шампоан и после пробвах какви ли не, но от всички ставаше от зле по-зле. Този си е ок, не ми я изсушава и мие добре. Нормален шампоан, това което ми трябва в момента. Даже си купих няколко като бяха намалени.
Като цяло впечатленията са ми, че нещата са им хубави.

# 231
На Велнеа бях пробвала крема за очи с Q 10 - не съм получавала алергични реакции от него, нито ми е щипкал или дразнел (наблягам го, защото много продукти и кремове за очи ми дразнят очите), попиваше бързо, но не забелязах някакъв ефект от него и ми беше прекалено лек за подхранване.

# 232
  • Варна

Имам крема за смесена кожа... не съм впечатлена....

Аз пък бях си взела лосион за тяло от някаква промоция. Мазен, трудно попиващ, едвам го измазвах, със сигурност няма да повторя.

# 233
  • София
Ползвала съм душ-крем Velnea с череша и шоколад - ухаеше фантастично, и не изсушаваше Simple Smile

Аз точно от този получих жестока алергична реакция Tired Но иначе наистина мирише страхотно.

# 234
Айиии, гадно... Аз не съм много реактивна, така че наистина може просто да не съм отразила някоя кофти съставка  Sad

# 235
  • Varna
Благодаря на всички за отговорите!   bouquet
Ще пробвам новия шампоан от серията Beauty oil. Бих взела и маслото, но преди 2 дни си взех това на Balea,  така че ще почака.  Mr. Green

# 236
  • sofiq
Доста момичета бяха питали за перлите на Есенс-ето тези
http://tediata.blogspot.com/search/label/Essence%20Me%26My%20ICE … 0shimmer%20pearls

Днес видях няколко бройки в Лили на бул.Витоша,това Лили което е близо до южния парк Peace

# 237
Взех си яйцето на Ебелин за фон дьо тен - не знам кога ще хване ред да го пробвам.
Купих си и две червила на Фломар - като консистенция и цвят много ми харесаха, тези дни ще си ги пробвам на мен, дано ми паснат, че напоследък все неподходящи червила си избирам.
Купих и едно на Алверде. Това са ми първите червила на тези марки и се надявам да ми харесат.
От маските на Балеа в пакетчетата успях да изпробвам тази с йогурт и мед и мляко и двете ми харесват. На пакетчетата пише да не отмиват, а само да се отстрани излишъка, но тази с йогурта се схвана на лицето баш като маска и се наложи да я отмия. Мед и млякото май може и без отмиване, но за по-сигурно измих и нея, че си я правих през деня и щях и да излизам да се гримирам дълга и широка.
Купих за подарък стъклена пила на Ебелин - надявам се да е хубава.
Абе тази седмица съм на шопинг с 15% за рожденик все намирам какво да купя  Mr. Green

# 238
Преди няколко дни писах за новия стягащ крем на Балеа,еми УЖАСЕН Е ! Много трудно попива и като разтъркаш кожата ти побелява и това чудо едва попива,много е изнервящо  #Cussing out #Cussing out

# 239
Аз по принцип го мажа със Судо крем, който предполагам е подобен на Нивеата, която описваш.
Бочкото не помага при по-тежки зачервявания.
Ако възелинът помага само при сухи и напукани места, едва ли ще ни помогне, но се замислям дали да не пробвам все пак.

Стасита, пробвай Homeoplasmine на Boiron. Хомеопатичен е. На вазелинова основа е. Помага за всякакви иритативни кожни проблеми. Също е и антисептичен, но без да изсушава. Чувала съм, че се препоръчва за бебенца с проблеми подобни на вашия. Също за екземи и ранички.
Аз го използвам както за малкия, така и за мен. Нищо не успокоява кожата ми така добре след епилация и след ухапване от насекоми. И пъпките по лицето минават по-бързо с него. Дори го използвам като балсам за устни. За мен е уникален продукт.
Скрит текст:

По темата. Маслото за коса с арганово масло на Балеа е страхотно. Освен арганово масло съдържа масло от слънчогледово семе и прилична доза силикони. Идеален финиш е за суха коса. А как ухае на ванилия  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 01:44 от Letsgo

Общи условия

Активация на акаунт