Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 662
  • 709
  •   1
Отговори
# 210
А, сетих се! Тези дни ми се напука кожата на единия пръст, не знам защо, но чак се цепна и почна да се подува там дето се цепна. Снощи намазах с вазелина с невен и витамини на Балеа и до сутринта кожата ми почти се оправи, цепнатото почна да се прибира и подутото спадна. Ще мажа докато мине. Направо си мазах ръцете с този вазелин - след 5 мин някъде попива.  Simple Smile (Много ми харесва и как ухае.  Heart Eyes)

http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … _ringelblume.html

# 211
Ако на някой му е любопитно - ревю на едно кремче на Balea, с което си редувам анти-акне грижата напоследък:

http://maquilab.blogspot.com/2013/09/balea-verwohnende-pflege.html

# 212
  • Варна
Ако на някой му е любопитно - ревю на едно кремче на Balea, с което си редувам анти-акне грижата напоследък:

http://maquilab.blogspot.com/2013/09/balea-verwohnende-pflege.html
Заинтригува ме това кремче, сега есенно време и особено ако е ветровито ще ми влезе в полза. Ще споделиш ли каква е цената му? Hug

# 213
Честно казано си нямам и идея  Blush Но едва ли е повече от 6-7лв...

# 214
  • най-шареното място
Включвай я тази информация ако искаш оптимизацията ти да е полезна където публикуваш Simple Smile

# 215
Продуктът ми беше изпратен и затова не знам каква е цената му (не съм се и отбивала до ДМ от доста време, за да проверя) - иначе гледам да не забравям да я пиша, ако е фиксирана. Ако не е - просто няма смисъл само да обърквам...  Peace

# 216
  • Пловдив
Момичета, може ли да ми предложите хубаво кремче за зачервяване на малко дете. Зачервеното е в памперса и не минава 2-3 седмици. Случи се на морето, предполагам от дразненето на пясъка. Дали този вазелин на Балеа с невен и витамини ще ни помогне?

# 217
  • най-шареното място
A добрият стар Бочко?

# 218
Момичета, може ли да ми предложите хубаво кремче за зачервяване на малко дете. Зачервеното е в памперса и не минава 2-3 седмици. Случи се на морето, предполагам от дразненето на пясъка. Дали този вазелин на Балеа с невен и витамини ще ни помогне?
Не мога да ти кажа дали вазелина ще помогне.  Rolling Eyes След втора вечер мазане напуканото ми мина и раничката почти се затвори, предполагам до утре ще се затвори напълно. Вече не боли, няма подуто или зачервено. Много е добър този вазелин за напукана кожа, ранички от сухота като напукани пети или пръсти. Но за зачервено бебешко дупе не знам дали ще е подходящ.  newsm78
За нашето дете ползваме на Нивеа SOS крема, който е в металната кутийка. Само с този крем кожата на дупето му се оправи преди време, когато му се беше доста зачервила и от тогава все с него мажа и проблеми не сме имали. Понася го добре, но дали и на вас ще се отрази така нямам представа.   33uu Ето това е крема на Нивеа, по-мазен е от другите против подсичане, които му изсушаваха кожата и трудно се разнасяха. Този се разнася лесно:
Скрит текст:

# 219
  • Пловдив
Аз по принцип го мажа със Судо крем, който предполагам е подобен на Нивеата, която описваш.
Бочкото не помага при по-тежки зачервявания.
Ако възелинът помага само при сухи и напукани места, едва ли ще ни помогне, но се замислям дали да не пробвам все пак.

# 220
  • най-шареното място
Да не оспамвам, но Бочкото помага и при рани:

Не съм зазпозната с коментираните от вас кремове, Но този в линка е супер.

# 221
  • Пловдив
Това беше първият крем, с който започнах да мажа детето си. Наистина е хубав, но не се справи с това зачервяване, за съжаление.

# 222
  • Varna
Ползвали ли сте някои от продуктите на Velnea (марката на Лили)? Имат голямо разнообразие от продукти, но сякаш не съм засичала да ги обсъждате тук.  Thinking

# 223
Ползвала съм душ-крем Velnea с череша и шоколад - ухаеше фантастично, и не изсушаваше Simple Smile

# 224
  • Пловдив
Ползвам дневен и нощен крем с Кю10 на Валнеа, но съм ги обогатила с масла. Доволна съм като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт