Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с често срещани здравословни проблеми по време на бременност?
Кога обикновено се вижда полът на бебето по време на бременност?
Какви са разликите между 3D и 4D ултразвук по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с често срещани здравословни проблеми по време на бременност?
За да се справите със запъка по време на бременност, можете да опитате с топли вани на празен стомах, консумация на киви, круши, синьо грозде, топла вода с малко мед или приемане на прясно мляко. Освен това се препоръчва Дуфалак или глицеринови свещички за справяне с този проблем. За да се справите с настинка по време на бременност е важно да пиете много течности, да почивате достатъчно, да се консултирате с лекар за безопасни лекарства и избягвайте контакт със заразени хора.
-
Кога обикновено се вижда полът на бебето по време на бременност?
-
Какви са разликите между 3D и 4D ултразвук по време на бременност?
-
Какви са цените на различните видове ехографии по време на бременност?
-
Как мога да се запиша за прегледи и да споделя снимки във форума?
А роклята добре, че е с връзки отзад, та може да се отпуска. Като я облека, не се личи коремът, но пък изглеждам доста широка в ханша
Иначе знам, че при Марков давали диск с клип на бебето и в сайта му гледах такива клипове наистина са готини. Аз реално ще ходя на скрининг в 13г.с., а в 20г.с ще отида само на фетална. Някои ходят два пъти на скрининг, други веднъж на фетална та и аз се чудя кое е по-добре. Относно паричките ФМ ще ми излезе 50лв и още 50-70 за кръвните за скрининга общо 120лв

А някой вече снима ли си тумбачето или още няма престрашили се? О, Ди... видях ви сега с мъжо! Много си сладка ! П.П. Качих и аз една снимка
добре де за толкова балама ли ме има тази моя докторка, сякаш рано или късно нямаше да разбера... Значи сега и ФМ ще ми е на 2D... Аз хубаво си бях записала час за ФМ при друга лекарка ама моята като научи и едва не ме уби защото съм щяла да ходя на друго място, нейния ехограф бил подходящ
То и толкова работа имам ама хайде.