Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Иначе и истинско дистанционно купихме, и по-старите си телефони му дадохме, ама не и не - търси си действащите, да не е прост я hahaha
Ооо, ти ме обезнадежди (така ли се пише Mr. Green).
Нашата пикла налита на телефоните от 6-месечна. На 7м успя да снима баща си, телефонът беше заключен, пред очите ни стана Shocked, на 8м развали бащиния телефон. Купихме ѝ супер-мега як АйФон, който пее, свири, светка, ръмжи, ама не, иска нашите и това е. Надявах се поне стари телефони да ги задоволяват, ама Crazy...

# 316
здравейте! имам няколко продукта над 35 паунда и ми даде опция за super saver free delivery. и аз я чекнах. /пише, че е активна над 10 паунда/. преди не ми товареше сметката. обаче сега се притесних да няма някаква промяна и да ми дръпнат някакви пари за нея отделно от картата. не мога да разбера още колко са стопирали, тъй като самото осчвтоводяване ми идва след седмица.

# 317
здравейте! имам няколко продукта над 35 паунда и ми даде опция за super saver free delivery. и аз я чекнах. /пише, че е активна над 10 паунда/. преди не ми товареше сметката. обаче сега се притесних да няма някаква промяна и да ми дръпнат някакви пари за нея отделно от картата. не мога да разбера още колко са стопирали, тъй като самото осчвтоводяване ми идва след седмица.
Няма да дръпнат нищо допълнително. Смениха политиката амазон и вече за продукти продавани от тях под 10 паунда слагат доставка. Аз се двоумя за един органайзер и уж пише че е подходящ за безплатна доставка, но като го сложа ми излиза доставка повече от самия органайзер, за два сложени вече е безплатна. Така, че купи си ги смело и си чекни там доставка от 3 до 5 дни - за безплатната.

# 318
# 319
  • София
Simple Smile обърках темата...

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 10:02 от Angel_Dust

# 320
И аз да кажа, че получих тази ютия и смело мога да кажа, че е страхотна, нищо общо с мъката която ползвах преди.

# 321
Кода за -20% на дрехи и обувки лови ли такива от warehouse?
ПП: Какво ще кажете за марка Gabor? Качествени ли са? Отговарят ли си на номерацията?

# 322
  • Luxemburg
dobra, за Gabor по добре прочети ревютата на продукта който си харесала и ще се ориентираш. Много са различни мненията. Едни бяха много доволни, но други като мен бяха разочаровани. Аз купих ботуши и сандали за 4г. си дъщеря и двете се разпаднаха за отрицателно време. Ботушите им се скъса ципа след 10 обувания и им падна цвета много бързо, а сандалите също не издържаха дълго. Сравнявам с Clarks и Umi които купих след това и ги скъсахме от носене и могат да се носят и от малката ми дъщеря след време. От тогава не гледам и дамските модели.
Ани чакам отзиви от крема за крака как е. Ползавам на Scholl сега но не е за всекидневна употреба. Също и от серума за мигли след месец да дадеш отзиви. Мерси!

# 323
  • София
Момичета, Виза-кодът в немския Амазон еднократен ли е?

# 324
  • Бургас
Здравейте!
Ще се радвам, ако ми препоръчате боти 34-35 номер за момче!
Благодаря Ви!

# 325

Ани чакам отзиви от крема за крака как е. Ползавам на Scholl сега но не е за всекидневна употреба. Също и от серума за мигли след месец да дадеш отзиви. Мерси!
newsm10
За сега мога да кажа само нещо за маслото за тяло - не е масло, по-скоро е крем, малко по мазен от стандартните, допадна ми като консистенция понеже на места кожата ми е доста суха. Аромата е хубав, но много силен, ако не обичате силни аромати - не е за вас. И за ръце ми хареса, кожата все ми се лющи и е суха, вчера се намазах, днес ръчичките ми са супер меки  Heart Eyes

# 326
  • Варна
Момичета, Виза-кодът в немския Амазон еднократен ли е?
Да, само веднъж на акаунт.

# 327
Намалена кукла - 13 паунда
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009E29I1M/ref=ox_sc_imb_mini … id=A3P5ROKL5A1OLE
А моите бебета с меко тяло що не ги намалят  Crossing Arms

# 328
И аз да кажа, че получих тази ютия и смело мога да кажа, че е страхотна, нищо общо с мъката която ползвах преди.
Аз се чудя на тази от два дни, но сега ме размисли с твоята ютия. Доста по-ниска цена, а пък ако върши същата работа newsm78

# 329
Аз се чудя на тази от два дни, но сега ме размисли с твоята ютия. Доста по-ниска цена, а пък ако върши същата работа newsm78
Тази която ти си харесала, преди около месец беше с 10 лири надолу. Аз от ютии не разбирам и не гладя често, но новата определено ми хареса и гладенето беше една идея по-приятно и доста по-лесно. Тази е по-висок клас от моята.

Общи условия

Активация на акаунт