Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София-Лагера
Тук също има Лего и Зу зу
http://www.thehut.com/catalogue/children/toys.list?pageNumber=2& … sortReverse=false

БД до БГ.

# 346
Дъщеря ми ме изтормози за нова за преса за коса. Гледам тази Remington, но ако имате опит с други модели, също е добре дошло Simple Smile

# 347
Здравейте, има ли код за ВИП-а

# 348
И аз да кажа, че получих тази ютия и смело мога да кажа, че е страхотна, нищо общо с мъката която ползвах преди.
Аз се чудя на тази от два дни, но сега ме размисли с твоята ютия. Доста по-ниска цена, а пък ако върши същата работа newsm78

на 8 и 10 страници има оставени мнения а черната, наистина тогава беше с 10 лири по-малко. Wink Хубава е.
Благодаря ти, може би все пак ще взема по-евтината, защото се оказва, че трябва да купувам и нова прахосмукачка. Моля, ако видите нещо изгодно казвайте, не ми трябва нещо много усложнено, като например тези, които  и перат, а по-обикновена, главно да е лека и лесно-преносима. Някой поръчвал ли е скоро прахосмукачка?

# 349
  • Сред мелниците
Извинете ме ако се е коментирало , но нямах време да чета цялата тема.
Поръчах много скъпа книга от амазон-uk  .  Корицата е твърда, но е явно е ударена силно и е прегъната на гърба. Това я е деформирало и искам да я сменя.

Продавача не е самия амазон,  а   UKPaperbackshop.
Пуснах кратко описание на проблема до продавача, през  сайта, видях че амазон пазят копие.

Сега чуденките  ми са няколко newsm78
 Дали има реален шанс да ми я заменят или ще си измият ръцете с - транспортна повреда?
 Аз ли ще  си платя транспорта на новата книга ? и връщането на старата?
 И последно - има ли шанс първо да ми пратят новата, а после да им върна старата, защото книгата ми трябва много за работа, едва я дочаках.

Моля за съвет от препатили.

# 350
Извинете ме ако се е коментирало , но нямах време да чета цялата тема.
Поръчах много скъпа книга от амазон-uk  .  Корицата е твърда, но е явно е ударена силно и е прегъната на гърба. Това я е деформирало и искам да я сменя.

Продавача не е самия амазон,  а   UKPaperbackshop.
Пуснах кратко описание на проблема до продавача, през  сайта, видях че амазон пазят копие.

Сега чуденките  ми са няколко newsm78
 Дали има реален шанс да ми я заменят или ще си измият ръцете с - транспортна повреда?
 Аз ли ще  си платя транспорта на новата книга ? и връщането на старата?
 И последно - има ли шанс първо да ми пратят новата, а после да им върна старата, защото книгата ми трябва много за работа, едва я дочаках.

Моля за съвет от препатили.
- имаш реален шанс да ти я заменят или да получиш парична компенсация - каквото ти избереш.
Ако приемаш компенсация - другите въпроси са излишни. Ако искаш замяна:
 - искай да ти поемат транспортните за връщането на твоята книга;
- има шанс първо да ти я прятят

# 351
Хайде да се похваля, поръчах slow cooker 6.5л. с таймер на чудесната цена от 29 паунда.. Отзивите са добри, надявам се да върши работа. Не пращат до Бг, затова с посредник. Искаше ми се една идея по-малък, но пък какво толкова, ще става и за гости Simple Smile))
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BEUMFQW/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

# 352
Имаше ли предпочитания към марката или просто така го избра. И аз ги следя ... че изпуснах един и сега чакам Simple Smile

# 353
Tomy Megasketcher 8.66 паунда  Laughing Най-ниската цена до сега.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00005LWJ6/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1

Най-накрая поръчах бебето, на кутията на аксесоарите ни пише, че са за кукла до 46 см. пък аз бях харесала една 48 см. В крайна сметка реших да е по-малко да не му стърчат много краката от столчето за кола  hahaha
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004YAB9CA/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

# 354
Момичета,

Гледах този сайт за проверка на цените - camelcamelcamel, но не можах да разбера как да намеря най-ниската цена на нещо. Може ли да ми обясните набързо? Съжалявам, ако вече е коментирано Sad

# 355
Имаше ли предпочитания към марката или просто така го избра. И аз ги следя ... че изпуснах един и сега чакам Simple Smile
Избрах го по цената и по таймера. За мен таймера е важен, не обичам да се въртя около печката и да засичам кога съм пуснала яденето. Четох всички ревюта, харесаха ми.  Единствен минус, че не превключвал автоматично на "поддържане топло", но за мен не е проблем.
 Доставката до Бг  предполагам ще хвърли още 20лв, но уви не пращат извън UK.

# 356
  • Бургас
Здравейте!
Пуснах едно питане в темата за превозвачите, но явно никой не може да ми даде съвет, затова и тук повтарям:

В края на август поръчах едни обувки на малкия от Амазон до адреса на КД. Тръгнали са на 02,09 и трябва да са пристигнали до 06.09. Пуснах ги с нов акаунт заради отстъпката. Направих регистрация в сайта на КД малко по-късно , но ми даде съществуващо име и прибавих и бащитото... Проблема е, че нищо не съм получила. От КД твърдят, че нямат такава пратка и било невъзможно да я пратят на друг човек със същото име и ми искат тракинг номер, а от Амазон ми казват, че със сигурност е доставена на 06.09, но за този вид пратки /super saver delivery/ няма проследяваш номер, нито подпис на получателя. Т.е не мога да докажа на КД , че пратката е доставена на техен адрес.
Някой имал ли е подобен случай? Какво мога да направя?

# 357
# 358
Момичета,

Гледах този сайт за проверка на цените - camelcamelcamel, но не можах да разбера как да намеря най-ниската цена на нещо. Може ли да ми обясните набързо? Съжалявам, ако вече е коментирано Sad

Копираш наименованието (или част от него) на артикула, който те интересува, и го пействаш в празното поле в горната част преди бутона "Find Products" http://uk.camelcamelcamel.com/Morphy-Richards-48319-Breadmaker-S … roduct/B003922VGM  Натискаш въпросния бутон или просто Ентер. Отдолу се появяват 1-2-3 варианта, близки до търсеното от теб. Цъкваш вурху това, което те интересува и ти излиза таблицата за движение на цената във времето. Ако имаш други въпроси ... Simple Smile

# 359
  • Wolwedans
Здравейте!
Пуснах едно питане в темата за превозвачите, но явно никой не може да ми даде съвет, затова и тук повтарям:

В края на август поръчах едни обувки на малкия от Амазон до адреса на КД. Тръгнали са на 02,09 и трябва да са пристигнали до 06.09. Пуснах ги с нов акаунт заради отстъпката. Направих регистрация в сайта на КД малко по-късно , но ми даде съществуващо име и прибавих и бащитото... Проблема е, че нищо не съм получила. От КД твърдят, че нямат такава пратка и било невъзможно да я пратят на друг човек със същото име и ми искат тракинг номер, а от Амазон ми казват, че със сигурност е доставена на 06.09, но за този вид пратки /super saver delivery/ няма проследяваш номер, нито подпис на получателя. Т.е не мога да докажа на КД , че пратката е доставена на техен адрес.
Някой имал ли е подобен случай? Какво мога да направя?

Пиши на Амазон от контактната форма за неполучена пратка. На мен на 100% са ми връщали парите ако продавача е АМАЗОН, макар че в повечето случаи са виновни доставчиците. Амазон ще ти пратят писмо, в което те уведомяват, че ако в следващите 1 или 2 месеца получиш пратката трябва да им пишеш да ги уведомиш.

Общи условия

Активация на акаунт