Добре дошли ЮНСКИ мами 2014!

• 32 359
  • 716
  •   2
Отговори
# 60
Честито юнки 2014 и добре дошли в темата! Настръхнах цялата, върнахте ме с една година назад когато се записах първа в темата и правех по 1000 теста на ден, за да се уверя, че наистина съм бременна Simple Smile А само след първия ден на закъснението живота ми се преобърна! Имах си нови приоритети, радости и притеснения. Да знаете, че бременността е нещо специално и прекрасно, насладете и се! И не се страхувайте от раждането, ние всички се отправяхме към родилното в еуфория голяма Simple Smile А няма по ценен момент от този, в който виждаш бебчето си за първи път, гушкаш го и изпитваш любов, която не си изпитвала никога досега след като си чакала с нетърпение да видиш точицата на видеозона, да чуеш как тупти сърчицето, да узнаеш пола, да усетиш първите движения в корема, да правиш покупки и да се хвалиш, да го зърнеш, гушнеш и успокоиш! Simple Smile Ех, хайде, желая ви на добър час!  Hug

# 61
когато се записах първа в темата и правех по 1000 теста на ден, за да се уверя, че наистина съм бременна Simple Smile
Боже успокоих се, не съм единствената  hahaha луда  Laughing
За последните три дни над 30 теста направих. Отначало  вторите чертички просто ми се привиждаха, после пък съвсем бледички , вчера вече си се розовееха , а днес направо са бонбончета - много им се радвам  newsm44
Момичета  Hug
Преди три и половина месеца загубих бебчето  още в 6-та седмица, сега не смея да се запиша, че да не стане пак нещо.  ooooh!

# 62
когато се записах първа в темата и правех по 1000 теста на ден, за да се уверя, че наистина съм бременна Simple Smile
Боже успокоих се, не съм единствената  hahaha луда  Laughing
За последните три дни над 30 теста направих. Отначало  вторите чертички просто ми се привиждаха, после пък съвсем бледички , вчера вече си се розовееха , а днес направо са бонбончета - много им се радвам  newsm44
Момичета  Hug
Преди три и половина месеца загубих бебчето  още в 6-та седмица, сега не смея да се запиша, че да не стане пак нещо.  ooooh!

vesel4ynka, тихичко честито  Hug пожелавам ти само позитивни мисли този път и при всички ни да мине леко и спокойно  Hug

# 63
Здравейте,
отскоро започнах да посещавам и чета по подробно този форум. В момента ми е много притеснено и разчитам на всички настоящи или минали жени, които са били забременявали. Притеснението ми е следното: с мъжа ми вече повече от година правим опити за дете, правели сме всички изследвания, които са нужни и се водим с мъжки фактор. Така и не ставаха опитите ни успешни и мислехме този октомври да правим първа инсеминация и не щеш ли се случва следното: последна менструация 26 август. Цикъла ми върви средно го слагам 29-20 дни, рядко се случва 28 дни да ми идва следващият. Никакви хапчета не пия, единствено мъжа ми по препоръка на доктор разни витамини за подобряване на спермотозоидите и по успешен резултат за евентуално бъдеща инсеминация. Но не щеш ли този месец на 21.09 по среднощите ми дойде някакво течение много тъмно кафяво, но малко, сложих превръзка и нищо повече до към следващия ден вечерта - чисто и на 22.09 пак така, но още по малко тъмно кафяво и леко взе да ме наболява и видя ми се малко странно първоначално защото много рано ми се стори да ми идва, но пък майка ми беше на гости тук и реших и изпих предварително един аулин за да не ме боли корема защото целият ден бяхме навън на разходка из града.Цялата вечер през нощта нищо, сутринта чисто, понеделник също и вече във вторник късният следобед се усетих че нещо не е като хората и реших да си взема един тест - излезе положителен, после втори - и така 4 теста понеже не вярвах прекалено рано ми се видя а дори нямах закъснение от цикъла ако ме разбирате правилно. Веднага се обадих на гинеколога си и от вторник вечерта пия по две хапчета фолиева киселина на ден и сутрин и вечер по две утрогестан - за задържане така ми каза. Току що се връщам от преглед. И установи че съм бременна, не е извънматочна и се успокоих но друга ме притесни каза още да не се радвам 50/50 било понеже точицата би трябвало да е кръгла а мойта била леко овална??? и може да стане спонтанен аборт до седмица.Каза другият четвъртък да ме видел дали расте и дали не ми е дошло все още.Какво мислите по въпроса има ли повод да се притеснявам, тя беше толкова малка тази точка че незнам как би могъл да я види като овална или кръгла ама знам ли...другото което имаше още една черна точица да нея и аз го попитах какво е това и той каза жлезата ти???каква е тази жлеза до точката евентуално плодното сакче и какво прави в матката???Офф много дълго стана но се надявам някой да има търпението да го изчете и ми даде някви насоки че ще се побъркаме през тези 7 дена. Спряло ми е течението, но от време на време имам леки все едно предменструална болка и от днес спряха и да ме болят гърдите и да чувствам напрежение??Благодаря ви за помощта. Иначе ако е всичко е ок, записвам се и аз, ако правилно изчислявам май ще е термина на 02.06.2014 или може би ще съм най вероятно май месец. Правилно ли съм изчислила?Дава ми че съм в 4 г.с в момента

# 64
RoseAmber  Hug и аз си записах час за 09.10 да видим точицата дали си е на мястото.  

karapeeva83 за седмицата да в началото на 4-та си. Иначе за останалото  newsm78 по-добре слушай лекаря си. Надявам се скоро да ни зарадваш с добри новини. Hug
За първи път чета толкова рано да се види бременност.  newsm78  Правилно ли разбирам, че днес ти е 1-ви ден от закъснението? 

alex__n Благодаря ти за навременното пускане на темичката, много е хубава и с полезна информация. newsm74

Благодарности и на всички включили се тазгодишни юнки, много мило от ваша страна да ни очаквате и мислите така позитивно за нас. smile3525
Пожелавам ви да сътворите хиляди неповторими мигове нежни спомени с вашите бебоци през тази така специална първа годинка. А дай боже и ние след вас Hug

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 20:31 от vesel4ynka

# 65
Здравейте,момичета!На 21.09 видях двете черти,(последен цикъл на 25.08) -едвам изтрайвам още една седмица за да ида на лекар!То са едни притеснения дали е на мястото си точката...Калкулаторът дава термин 1.06.2014г,живи и здрави,да станем 3 близнака!

# 66
vesel4ynka да така е, кажи речи 2 дена закъснение. Аз си го обеснявам, че ми беше течението тъмно кафяво, а никога не ми е било така, а дори и така да ми е идвало винаги максимум да 24 часа ми е идвал цикъла. И имайки предвид, че явно си познавам добре тялото а и съзнателно работейки за бебе, за това така бързо го установих, но да стискаме палци още нищо не се знае, рано е да се радвам.

# 67
Изглежда ми като имплантационно кървене, което е често срещано явление. Все пак всяко кървене заплашва аборт и е желателно да поддържаш връзка с лекаря си. Виж това http://www.mamatatkoiaz.bg/mta-pub/p-171/%D0%98%D0%BC%D0%BF%D0%B … 0%BD%D0%B5/a-1651

# 68
Момичета (мамчета  Hug ) ... не мога да ви опиша колко се радвам за всички вас. И как благородно ви завиждам ... за това, че сега започвате да изживявате трепетите на първата бременност .. и не ме разбирайте погрешно страхотно е да си майка и да си гледаш малкото розово бебче и това ви и очаква ВСИЧКИ на финала. Но за мен най-прекрасния период в живота ми е бременността ми ... всеки ден очакваш да порасне ... да го усетих ... опознаваш се с малкия човек ден след ден Simple Smile . След 9- т  месеца аз като го видях имах чувството, че вече го познавам ( и то си е така Simple Smile ).
Стискам палци  fingerscrossed, пожелавам успех и изпращам мн положителна енергия на всички.

Karapeeva83 Сигурна съм, че всичко ще е наред и ще се окаже фалшива тревога.

vesel4ynka  Praynig .

# 69
Запис и от мен с дата 06.06.2014 г.
Пожелавам на всикчи леко и безпроблемно бременеене .
Аз лично на лекар мисля да отида чак в 7 г.с  за да чуя сърчице ,което след около 2 седмици. Peace

# 70
vesel4ynka блаодаря ти за статията, прочетох я и научих един нов сайт за в бъдеще да чета.  Simple Smile Аз се чувствам добре. Нямам засега никакво зацапване. Вчера сутринта бях при д-р Начев и от тази сутрин пия по едно хапче от 50 mg сутрин за щитовидната жлеза, дано всичко е ок до следващия преглед.
val 86 благодаря ти за успокоението, вярвам че всичко ще  е наред.

Сега имам друг сериозен пробрем което не ми харесва, а и четох че не е хубаво. Дали от вълнение или вирус незнам и аз от вчера съм болна. Надявам се сега събота и неделя стоейки в къщи да се излекувам. Имам лека температура, която минава и пак се появява - до към 37,5 е, хрема и лека болка в гърлото,много ми е сухо. Както се досещате само фрешове от лимони и грейпфрути пия и много чайове с мед, нищо друго не мога точно сега. Как се разболях незнам и аз, някои майки са писали по стари теми че и те така са се разболявали като са разбирали че са бременни, дано е нещо леко и мине бързо.Прегръдки на всички, честито на новите, които са видели двете чертички и записали в юнската тема. Аз отивам да си направя чай - до по късно!

# 71
За бременноста през есента:
www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=1034

Мики и Ветка добре дошли Hug   и аз съм от много нетърпеливите Tired добре,че тук се разнообразяваме и така времето минава по бързичко.

# 72
  • София
Добре дошли мили прекрасни бъдещи юнски мами...няма по-прекрсно нещо от бременноста затова се наслаждавайте на всеки един миг от нея...сега и да ви кажа, че времето минава много бързо едва ли ще ми повярвате, но е така..затова се пазете много и се насладете на всички приказни моменти свързани с развитието на малкото човече в корема ви...и разбира се най-прекрасния момент когато видите това малко човече живяло във вас 9м. - чуствата в този момент просто не могат да бъдат описани. Пожелавам ви леко и безпроблемно бременеене.

karapeeva83 мила не се притеснявай..при мен даже токова прокървяване беше 3 дни и понеже не съм с най-редовния цикъл реших, че това ми е цикъла и можеш да си представиш изумлението ми когато чак месец по-късно разбрах, че съм бременна в 8г.с. вече...аз мислех, че съм току що забременяла.

# 73
можеш да си представиш изумлението ми когато чак месец по-късно разбрах, че съм бременна в 8г.с. вече...аз мислех, че съм току що забременяла.
Цвети ти си късметлийка Peace  спестила си си поне две седмици в чакане да чуеш сърчицето.

Е колко щеше да е яко да отида на преглед и да разбера че тия дни ще раждам Mr. Green

# 74
karapeeva83, аз още преди да разбера, че съм бременна, бях с такива симптоми, лека Т, около 37,5, ужасно гадене, хрема, абсолютно бях сигурна, че съм лепнала някакъв вирус, даже на лекар ходих за болничен, че въобще не ставах за работа, поседях си 2 дена вкъщи и изведнъж ми мина ей така от нищото.. По-късно се оказа, че са нормални симптоми покрай имплантирането Simple Smile Пий си фрешовете и чайчетата, ето и един линк, който много ми беше полезен, понеже аз много обичам чай - http://www.biberonbg.com/info/herbs_and_pregnancy.htm , и дано скоро ти размине  Hug
Добре дошли и на всички нови Юнки, да знаете, че много се вълнуваме за вас   bouquet
Надявам се, че не досаждам много, като станете повечко, ще ви оставя на мира  Whistling  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт