Отговори
# 525
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хич не съм под влиянието аз на АФК,само ще кажа че последните серии,които бяха преведени още не съм ги гледала,44 добре че вчера покрай коментарното студио да го гледам,не ме гледайте ,че правя колажи с тях,ако беше ми допаднала новата му партньорка,и с тях щях да си ги спретвам,както и същото важи и за Хазалчето,аз искам да е красиво в моите очи,а не е ли,не се хващам хич да правя нещо ,няма динамика,скучен ми е,ето аз си разбирам руски,и за да не мислите,че е само отгоре,ще кажа ,че 50% от мен е такава,и пускам 1-ви епизод,всичко си разбирам,и пак не ми е интересен и го спрях още където открадна колата брат му,за мен си още най-много 2-3 епизода да гледам и смятам да приключа,ако ми е така все още  Peace

# 526
  • В света на мечтите... ❤
На мен пък ми харесва сериала  Whistling само малко получих тик на едното Учо да жма на сцените с Мира,ама ше го преглътна  Mr. Green

# 527
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мириния приятел: Ще ми обясниш, защо беше с този.
Ейлюл: Как се е запалило?
Мира: Не знам
Мерт: Заради дядо ми, прибраха Яман невинен.
Мира: Какво?
Тая с черната коса: Хвърли грешния човек в огъня, ако излезе наяве истината Мира няма да стой с теб.
Селим: Какво стана онази вечер в къщата? Кой беше там освен ти? Кой те удари Яман? Кой те докара до това състояние?

Профи  Hug можеш да слагаш субки....утре ще бия Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Що се смееш не мога да рАзбера...? newsm78
Не вярваш в превода ли...? Щото аз си вярвам. Whistling
Кво лошо има и нашия диспансер да излезе с преведен фрагман...и само да съм го видела в другия двор...майкоооуууу.... box box box box

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 23:19 от Черушка

# 528
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 529
  • в подножието на планината

Зизуууууу, Hug метни пак едно ухо, да чуеш хубаво заради кого Яман е в затвора... wavey

# 530
На мен пък ми харесва сериала  Whistling само малко получих тик на едното Учо да жма на сцените с Мира,ама ше го преглътна  Mr. Green
Joy Joy

Направо слагай превръзка на окото си. Joy

# 531
  • София
Ирка (Баба ви), и аз не съм гледала още първи епизод, а е имало сериали, които съм ги гледала по 3-4 пъти и пак ги гледам из нет-а. За съжаление не са много тези сериали  Rolling Eyes

# 532
Сцената с басейна ми се при иска да влезна при Чаги и да плуваме...... Whistling Heart Eyes

# 533
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка (Баба ви), и аз не съм гледала още първи епизод, а е имало сериали, които съм ги гледала по 3-4 пъти и пак ги гледам из нет-а. За съжаление не са много тези сериали  Rolling Eyes
Мише,тва баба ви,не го слагай,то си беше закачка тука и за тва се бях кръстила така ,че всички ги напътствам,като една старица  Joy Joy Joy

# 534
Мириния приятел: Ще ми обясниш, защо беше с този.
Ейлюл: Как се е запалило?
Мира: Не знам
Мерт: Заради приятеля ти, прибраха Яман невинен.
Мира: Какво?
Тая с черната коса: Хвърли грешния човек в огъня, ако излезе наяве истината Мира няма да стой с теб.
Селим: Какво стана онази вечер в къщата? Кой беше там освен ти? Кой те удари Яман? Кой те докара до това състояние?

Профи  Hug можеш да слагаш субки....утре ще бия Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Що се смееш не мога да рАзбера...? newsm78
Не вярваш в превода ли...? Щото аз си вярвам. Whistling
Кво лошо има и нашия диспансер да излезе с преведен фрагман...и само да съм го видела в другия двор...майкоооуууу.... box box box box
[/color]
Joy Joy Joy

Не бе скъпа Hug Hug Hugсмея се че ше я биеш ако сложи субки Laughing

# 535
  • София
Абе единия на Ойкън приятеля е готин някой му намери името адреса туйтъра телефона  newsm78
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
явно само на мен ми ареса  Joy
Ааааа и на мен,Релаксче,в един от постовете си даже преди теб му фърлих очо,ама кой е къв е,де да го дирим хайвана Joy Joy Joy Joy
Наде,не съм очаквала да ме завладее така както Фемир да ти кажа ли,не го отдавам и на гледането онлайн,че и това има значение кат не знаеш езика,просто си мислех,че ще е по-интересен сюжета, Grinning,май ми се гледа екшън hahaha hahaha hahaha

# 536
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Илде, права си....сори...не съм чула добре...ама другото си е така. Peace

Сега ще го оправя ooooh! ooooh! ooooh!

# 537
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вай бе,и той мижа с едното око  Joy Joy Joy

# 538
  • София
Мише,тва баба ви,не го слагай,то си беше закачка тука и за тва се бях кръстила така ,че всички ги напътствам,като една старица  Joy Joy Joy

Joy Ааа, добре  Hug

# 539
ейййййййййй не ме оставиха на рахат значи Wink Wink Winkто деца не бяха Blushто мъжо закъсал с колата Blushама сега отивам да се потапям в ПриливноОтливната вълна Blush Blush Blush

да тропосам и фрагмента на 3 епизод,може да сте го сложили,ама аз пак да го типосам Hug

Ирка Hug Hug Hug за снимката над моя пост  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт