MAC & Sephora - 16 тема

• 48 237
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Знам, че едва пристигнаха есенните колекции и чакаме коледните, но ето поглед в 2014г. с пролетната колекция на Ланком:

Lancome French Ballerina Collection Spring 2014

# 571
# 572
  • USA, Steak State
И от двете колекции ме грабнаха ружовете. Тези в бурканчетата на Ланком, какво ли ще са....

# 573
Едновременно сме постнали колекции Simple Smile
Харесва ми ИСЛ-ската. Но ме е яд, че от есенната не видях нищо Sad Лилавият руж е в много красива кутийка.

# 574
  • София
Много ме радват панделките на опаковките. И аз харесах ружа. За бурканчетата не пише какво ще са.

YSL е много странно да слагат в празничната си колекция продукти, които са от редовния им асортимент - всичките цветове на Volupté Shine и Rebel Nudes. За останалите червила и лакове не знам нови ли са. Иначе сенките и ружът ми харесват  Heart Eyes

# 575
Тъкмо да го изкоментирам. Не само червилата, и лаковете не са нови Thinking номер 14 беше от лятната колекция, репромотиран.
Много странно.....

# 576
  • USA, Steak State
Ел, ти носи ли вече Парижанката?
Много бързо им пада пигмента на сенките. Иначе е невероятна. Това ми е първата палитра  ( освен червилата, които имам) на марката и съм меко казана очарована от качеството на сенките.
Лично аз съм фен на Urban Decay ( сега като клас не можем да ги сравняваме, но като качество на продуктите им за очи Ърбън са едни от най- дорбите)  и техните сенки, но YSL ме изненадаха много приятно.

# 577
  • София
Пак карасоти сте показали... а не искам да купувам козметика повече  Mr. Green

А на МАС четкитехв комплекти (като тези коледните) ли не им се носеши добра слава? В смисъл, че не а дотам хубави и качествени?
А компректите с пигменти принципно стигат ли до България и на каква цена са били?

О да, винаги ги има, аз не ги пропускам.
По спомен, миналата година бяха 78лв. комплект от 4 пигмента по 2,5гр. Миналата година имаше 3 сета, 2012 бяха 2 сета, 2011 май бяха пак 3  Thinking

Наде, да кажеш, като се появят пигментите  Hug Накрая май тях ще си взема, като сигурна инвестиция, от която няма да се разочаровам  Crazy

Веси, непременно ще кажа, само да не са ти прекалено блестящи.... някой от лимитираните пигменти, не са така фино смлени... то това е въпрос на вкус, аз харесвам сенките да са мноооооого фино смлени и силно пигментирани  Mr. Green

# 578
Ето реална снимка на ружа. Къде е това лилаво в него, не знам....

# 579
  • Sofia
Момичета, колкото и да заобикалях МАС, времето наближава  Mr. Green Искам да ви питам кремообразните сенки как са като консистенция? Мазнички и меки или по-гъсти? Изключително ми е удобно да нанасям кремообразни сенки и май се ориентирам към тях за зимата, но от гъстите консистенции ме заболява клепача. А пък обичам и да ми е хладно през нощта и сутрин всичко се е стегнало по бурканчетата  hahaha
Не че няма да отида да ги видя наживо, ама да съм подготвена. Благодаря много! Hug

# 580
  • Бургас
Ох Лили Колинс  Heart Eyes
Много хубави неща сте показали и аз ще покажа нещо от Диор , макар също да е многоо рано за него.
Makeup at the Dior Spring-Summer 2014

малко е голяма снимката , но така се вижда най- добрее, ако не ще я смаля.

# 581
  • Torino,IT
Аз съм влюбена в лака rouge rubis и двете червила от коледната Шанелска колекция. Поне по снимки де. Също така и ружът изглежда много мой цвят. Ще дебна да я пуснат в сайта на Сефора, за да мога да поръчам. Чудя се обаче лакът дали си заслужава парите, как ще е като качество  newsm78

Загледах и двата нови коледни лака,но имам Dragon и ми се струват доста сходни, може би последният е една идея по- тъмен.
Иначе като качество според мен шанел са сред  най-добрите, моят го имам от 2008 година,не е мръднал,е, попривършва. Не го слагам често обаче.

# 582
  • София
Препоръчайте ми пудра, която да прави лицето порцеланово. Или ФДТ. Всъщност каква е разликата между двете? Thinking Ценята няма значение.

# 583
Препоръчайте ми пудра, която да прави лицето порцеланово. Или ФДТ. Всъщност каква е разликата между двете? Thinking Ценята няма значение.

Това е доста странен въпрос...Да не кажа несериозен. Все едно да пратиш някой, които нито те е виждал, нито те познава да ти избира дреха...Но каква точно търсиш, кой цвят предпочиташ, кой размер и модел харесваш, си остават неизвестни...
Иначе пудрата се слага над ФДТ за фиксация. Може да се носи и самостоятелно. Но по-добре първо прочети малко за двата продукта, за да прецениш какво точно искаш от тях и дали/как може да го постихнеш...После решавай какво точно искаш да купуваш...

# 584
  • София
Какво несериозно има? Не използвам гримове, но искам да си купя нещо, с което да постигна този ефект. Не искам да нося и ФДТ и пудра, много ми идва. Не знам кое от двете е по - добре, или по - скоро по - естествено да стои. Ползвала съм ФДТ, но този ефект, който искам не съм постигала.
Трябва ми светъл нюанс. Кожата ми е комбинирана.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 12:49 от Циндил - Пиндил

Общи условия

Активация на акаунт