Име за момиченце.

• 10 827
  • 170
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз нещо не мога да гласувам, но пак Ива ми харесва повече.

# 136
Аз успях да гласувам преди час и половина, но вече показва, че анкетата е заключена, странно. newsm78

# 137
  • UK
Питам ви, понеже виждам, че имената с "Ив-" не са ви присърце... Извинете ме, ако греша.  bouquet
И на мен така ми изглеждат нещата, но тя ме опроверга по-рано, че просто толкова много им харесват всички с Ив-, че не могат да изберат от тях. Simple Smile
Клео, не се мъчи с анкетата, още в първата анкета в първата ти тема Ива бе с доста гласове по-напред от Ивайла.
А ако толкова ти харесва Ивена, кръстете си я Ивена, таткото дори и да харесва повече Ивайла или Ива, това не значи, че отхвърля Ивена и това име не му харесва. Аз в този случай бих се възползвала от това, че таткото харесва повече от едно, за да избера еднолично, това което аз искам. Simple Smile Той все ще е доволен явно, което и от трите да изберете.

# 138
# 139
Ивайла възкръсна, защото както обясних таткото харесвал него, но просто не настоява на никое. Каза, че това са двете, които най-много му харесват. Ива и Ивайла, аз понеже съм толкова вече забила с това име не мога да избера и се надявам той да избере все едно, но той пък каза едно от двете да било. Не знам цялата работа взе да ми става противна вече.  Close Нямам любими имена, искам да е на майка ми! Щом сме решили, че ще е на нея има причина, няма да си сменя решението в последния момент.  Peace Просто и само  с „и„ да е не ми харесва нищо - да ме грабне. Като избирам по чуждите анкети ми е лесно, избирам това, което най-много ми харесва, а като е за моето сякаш не знам кое ми харесва.... Просто ми се плаче вече.. Не искам да остава да го мисля в болницата, аз месеци наред не мога да реша какво остава там за 3-4 дни.  Cry Cry

# 140
  • UK
Тогава просто я кръсти на майка ти вместо да мислиш всякакви усукани варианти на името й.  Peace

# 141
Аа, Иванка?! Naughty Тя самата не си харесва името, как ще си кръстя детето в наши години Иванка. Абсурд.  Blush Много кофти буква е тази „и„  Crossing Arms. Така се ядосвам... съвсем се ошашквам и изнервям, а тъпото е че няма кой да реши.... таткото и той да съм изберяла.. ми не мога.  Sad Cry

# 142
  • UK
Е добре, де, нека е Ивана тогава. Simple Smile Ми поне си знаеш, че наистина е на нея, а щом важното е да е на нея, не толкова как звучи името, какво те притеснява? И Ивана си е хубаво и ще зарадвате всички и никой няма да си помисли, че сте отбили номера само.

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 21:30 от dejie

# 143
Е, как да не е важно как звучи? Важно е разбира се, ако не беше важно щях да съм избрала вече. Но точно там е проблема, че като ми ги кажат ги харесвам. Ето в нашата темичка се роди една Ивайла вече и ми харесва. Но не мога да се спра на едно намирам им кусурите преди всичко.  Laughing Много ми е тъпо и само ви занимавам... тея моите хормони накрая избиха.  Laughing Laughing Ивана също ми харесва и Ивена и Ива и Йоана и Ивон и Ивона и всички ми харесват, само Иванина, Иванела, Ивомира ей такива съчетани от две не ги признавам, а и Ивет и Ивета нещо не ми допадат. Освен да тегля чоп верно.  Laughing

Анкетата май работи.  Peace

# 144
  • UK
Ива, пък!  Naughty  Laughing

Хващаш едно за ушите, казваш си край и това е. Остави си малко време да си го повтаряш и повъртиш из ума да свикнеш с него. Аз така направих. Вече и детето знае как ще се казва сестричката и няма връщане назад.  Laughing И колкото повече време минава, толкова по си знам, че това е името на детето ми.

# 145
Това ли е актуалната анкета? Grinning
Ива категорично.

# 146
Ива ми харесва много, че си е българско име с хубав смисъл. Нали Ива се казват Плачещите върби, но символиката е умна и красива.  Heart Eyes Но е такова кратко, че ще я питат „А, как ти е цялото име?„  Crazy Laughing Смисъл сякаш е галено на някое друго.

Ивайла ми харесва, но много мъжки характер носи името, даже тълкуванието му е такова едно никакво - свързва се с цар Ивайло и така.  Rolling Eyes

Трябваше да избера име когато още бях с всичкия си! Тоест преди да забременея.  Laughing Сега както казах не мога да реша какво да ям за закуска.  Laughing

# 147
Но е такова кратко, че ще я питат „А, как ти е цялото име?„  Crazy Laughing Смисъл сякаш е галено на някое друго.

О, не, не си го и помисляй.
Ива е едно разкошно хубаво име и всеки знае, че не е галено, а цяло.
Гласувах за него, естествено.

Леко раждане ти желая и една прекрасна, здрава Ива  bouquet!

# 148
Ива може да се съкрати до Ив.

# 149
  • UK
Всеки знае, че Ива е цяло име, ако я пита някой, ще е рядко. Виж ако беше, например, Ваня, Катя, друго вече.
Клео,
Скрит текст:
Естествено ли ще раждаш? Няма да е планово предизвикано или секцио по-рано, а когато й е време, тогава? Няма връзка с името, просто питам.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт