Име за момиченце.

• 10 815
  • 170
  •   1
Отговори
# 165
Аз в крайна сметка не разбрах кое има избра. Аз гласувах за Ива. Харесват ми и Ивета и Ваня. Темата ми е близка, и аз размишлявам върху имена с буквата И.

# 166
Аз в крайна сметка не разбрах кое има избра. Аз гласувах за Ива. Харесват ми и Ивета и Ваня. Темата ми е близка, и аз размишлявам върху имена с буквата И.
Пусни си тема.  Peace

# 167
Избирам си още.   Embarassed  Laughing
Помогнахте ми много, защото много от имената категорично изчезнаха от всякакво обсъждане и това са
Ивелина, Ивет, Йоана за съжаление, Ивон и Ивона.. сега не се сещам за други.

Да ви попитам как бихте коментирали съревнование между Ивена и Ивета? Много са близки интересно ще ми е какво ще кажете.  Thinking

# 168
Ивета на мен ми харесва, Ивет - също.
Ивена - не.

# 169
Ох Клео, мила, той вашия избор вече стана голяма драма  hahaha. Но хубавото е, че съвсем скоро бебка ще се роди и вече няма да има за кога да променяте избора! Mr. Green Шегата на страна, от Ивета и Ивена, категорично предпочитам Ивета.  Peace Леко раждане!   bouquet

# 170
В предишната анкета между двете избрах Ивена, тях си бях харесала и се колебаех. Ивета е много сладко, но си имам кофти асоциация, не може съвсем да ми хареса, може би защото не съм обективна. Ивена не познавам (освен чалгарката, но то всъщност е псевдоним, а и аз нея не я познавам). При Ивена също ми харесва, че има повече варианти за галено Иве, Вени.
И двете ли ти харесват еднакво? Тегли чоп, когато видиш кое ти се е паднало, ще разбереш дали го искаш или не. Нас свеки ни кара да теглим, като видях кое съм дръпнала си помислих само 'пфф, това ли баш' Joy

Общи условия

Активация на акаунт