Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 54 989
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
И аз това си помислих. Изнесе се точно за да не му скочи с думи  Joy
А мацката остана да обира ларвите, в много неудобна ситуация изпадна милата.

hahaha hahaha hahaha май, ако беше скочил словесно, можеше и до лек бой/бутане да се стигне Heart Eyes

от Рудолфо Валентино Heart Eyes

# 676
  • София
еее хайде сега и той е човек. Няма да го съдим строго Simple Smile
Добро утро мили момичета и успешен ден  Hug

# 677
Привет и от мен Hug
Дейзи Hug, права си, в края на краищата и той е човек и може да е станал с г--а нагоре Joy Joy Joy Joy Joy, пък и всичко си е за негова сметка! Heart Eyes Нали на 2.11. е пак нанякъде сред купища народ, дано се реваншира Party Party Party

# 678

Antalya,Turkey

# 679

Elisa - Luce

# 680
  • София
Моля не ме убивайте, но нещо ме кара да мисля, че Габриел се подлага на ботокс процедури заради трапчинката...незнам  Thinking newsm78

Нещо застояла днес темата ......

# 681
Моля не ме убивайте, но нещо ме кара да мисля, че Габриел се подлага на ботокс процедури заради трапчинката...незнам  Thinking newsm78

Ох, Дейзи Hug, до момента водех монолог със себе си в темата Joy Joy Joy, добре, че писа Heart Eyes Аз отдавна си го подозирам, но за устните....това непрекъснато облизване не е случайно hahaha

# 682
  • Швейцария
Лиа  Hug прекрасна песен, благодаря   bouquet
Аз ще ви я постна във варианта, който аз я слушам. Три невероятни момичета за мен  Heart Eyes

Моля не ме убивайте, но нещо ме кара да мисля, че Габриел се подлага на ботокс процедури заради трапчинката...незнам  Thinking newsm78

smile3505

# 683
Мария Hug, мерси за втория вариант на песента   bouquet, наистина е по-хубав варианта на и без това чудесната песен Peace
Скрит текст:
ааа, направо ще си я сваля на компютъра и пак ще я слушам Heart Eyes
За Гарко или хубаво или нищо, така ли да разбирам  Joy Joy Joy....аааа, моля да разрешиш критиката, иначе аз ще погина  newsm47 smile3514

# 684
  • София
Мария това какво трябва да значи  Joy ?
Аз пак си хо Аресвам ама много различен изглежда на различни снимки, а не е само грим. Hug

# 685
  • Швейцария
еее хайде сега и той е човек. Няма да го съдим строго Simple Smile

smile3505
 Днес съм си наложила цип на устата, пардон на пръстите  Joy

# 686
Що така Мария Hug, да не те болят пръстчетата? hahaha

Да пусна и тук една смешка, която си припомних, защото сгреших темата, която отворих newsm17 smile3513 smile3533

Скрит текст:

# 687
Здравейте!

Хе, хе, как го оплискаха...  Joy Joy Joy, но какво пък толкова е станало.
Гримът ли ще му се размаже, какво ли????? Пък и очила имаше, няма как да му е пръснало
в очите.
Суетно си е момчето.
За хубаво, за лошо - факт.

Дейзи, дали има ботокс? Сигурно има. (аз съм против тези неща, защото понякога вместо да изглеждаш по-добре, май става обратното. Прекалено многото процедури състаряват лицето... всъщност аз много не ги разбирам тези неща).

Важното е да прави хубави роли.
Виждаме че публиката го харесва.
Видях от клипчето на Мария, че дори любовта на фенките (според мен) е прекалена.

Мария,   Hug това момиче в клипа, заради Гарко ли плаче?

Момичета, направо бях забравила коя е тази актриса Лаура Торизи.
Пуснах клипчето, че да се сетя.
Така. Значи групата на нехаресващите я, се увеличава с още един.

Маркрит, гледам един филм "Фиат Уно - бял".

Скрит текст:
Лиа, тук в този подраздел има много такива теми (визирам смешката, която си постнала).
Недай си боже да кажеш нещо кофти за идола.  hahaha hahaha hahaha Въх ще те наврат не знам къде си.

Момичета, след поста ще си пусна песничките, които сте качили тук в темата.

Един линк към статия. Гарко сгодил ли се е?????
http://velvetgossip.it/2013/10/31/gabriel-garko-gossip-e-fidanza … na-ragazza-chi-e/

Аааайййй, да не би заради това да плачат фенките?   Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 17:44 от kali_georgieva

# 688
Кали Hug Hug
Какъв е тоя Фиат уно, бял? На какъв език го гледаш...ако е филм, много дълъг ли е, че го гледаш с дни Joy Joy Joy Joy Joy

Видях фотка #Crazy Shocked  Mr. Green

Е, те това било Potenza, Italy, уж осветена от светулки  newsm78  Joy Joy

# 689
Още един линк:
Мария   Praynig и тук ли говорят за годежа на Гарко?

http://www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-2cf44bbd- … 525a5c0d2986.html

Лиа, две серии е. С друг мой любим актьор - Ким Роси Стюарт. Превеждам го. Първата серия почти съм я приключила. Не знам какво ще излезе до края. Не съм гледала напред. Но нали участва този така симпатичен актьор...

Жертвам се.  hahaha hahaha hahaha hahaha Това е шега. Никаква жертва не е. На мен ми е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт