Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките за тиквените крекери?
Какви са препоръките за използване на бавна готварска печка и термометър за контрол на температурата по време на готвене?
Какви са препоръките за консумация на плодове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките за тиквените крекери?
-
Какви са препоръките за използване на бавна готварска печка и термометър за контрол на температурата по време на готвене?
-
Какви са препоръките за консумация на плодове?
Препоръчва се умерена консумация на плодове, като се има предвид съдържанието на въглехидрати и индивидуалните нужди. Важно е да бъдете внимателни със сладките плодове и готовите продукти, съдържащи фруктоза, като напитки и сокове. За хора с проблеми с кръвната захар плодовете могат да се консумират под формата на зелен шейк или със смес от накиснати ядки или авокадо, за да се избегне рязкото повишаване на нивата на кръвната захар.
-
Какви са препоръките за използване на соково разтоварване?
-
Какви са препоръките за избор на блендер за приготвяне на сокове?

Обаче ми се ще да ме поправите ако греша някъде... + това приемам всякакви съвети за по-добро домашно покълване! за да избегна всякаква възможнст за мухъл в последствие. (особено сега!)
Правих експеримент с сурови крекери-Карфиолено-спаначени.Сложих карфиол,малко спанак,златен лен,сусам,хранителна мая брашно от тиквени семки и ги изсуших.Станаха разкошнииии!Мисля,че едни от най-добрите на вкус,които съм правила.Разбрах,че не трябва да прекалвам с лена,защото като преобладава на вкус и не ми допада особено.После дехидратирах сурови бананово-кокосови курабийки,които направих от 1банан,няколко парчета пресен кокос,(от които преди това си направих кокосово мляко),кокосово брашно,кокосова захар,конопен протеин,канела и джинджифил.И те станаха много вкусни.Отделно забърках едни таханови бонбонки 
Нямам и никакъв апетит,особено вчера.Тези два дена хапвах печена тиква,не знам дали може от нея да ми се получава някакъв дискомфорт,тъй като досега не съм имала проблеми.
. На тесто са м-м-м! Да видим как ще станат, като се изсушат. Малко промених рецептата: сложих тиквички, смлян лен, сушени пушени домати, копър, сусам, слънчоглед и чесън.
не съм пробвала да правя домашни крекери, но все повече се зарибявам като ви чета. Страхотни кулинарки стее