Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 699
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Значи,Лени като каза "като каква"ще си  там,се сетих за майка ми и баща ми.Катодой дойдох при мъжа ми ,ние въобще не искахме брак,обаче като се почна, като каква ,ще си  там........И доста време за каквото и да си говорим, все стигахме до въпроса "като каква".Като се решихме на подпис в комуната ,го направихме с кумовете и не казахме на никой,когато приключи церемонията ги изненадахме Mr. Green.
После когато бях бременна беше голяма драма къде ще родя детето Laughing.....

# 451
Лени,благодаря.сега пуснах един смс на мъжа ми да върви да купува тези мазила.Колко време мислиш ,че ще ме държи,дали ще ми мине до събота,че съм на манифестация и ми е много важно.Моят лекар щял да дойде след малко с някакви инжекции охохох.Добре,че успях да хвана на комшийката сина да ме закара до училището на малката.Викам си сега е момента да се изфукам с един хубав младеж,даже за момент си представих как едвам се движа и хванала го под ръка влизам в училището ,но като си попредставих по реално картината-аз изгърбена на две,рошава и раздърпана и как всички ми питат това внукът ви ли е,,, направо се отказах.
Нещо пак не съм разбрала правилно ,мислех,че Матео иска да се жени по католически и ти си чудиш дали е възможно това и за теб.Що се отнася до ритуалите,на мен нашият ми се струва много дълъг,но щом така казвате вие не ми остава друго освен да се бъркам с някоя циганска сватба.

Тралала лежането за мен е алтернативна медицина,стига 30кг.и 31 номер обувки да не ми се разхождат отгоре
Лени кажи колко дена ще ми е агонията.

# 452
О не, при мен няма такива коментари за каква ще съм там и тн. Единствено само за деца ме юркат, така да де каже. Ние не живеем още заедно а те.,.

# 453
Овчева, аз бях бая сецната, всмисъл до писъци болки. За около 2 дни почувствах доста голямо облечение, така че в събота може и да си на манифестация.

МГ, да, моето семейство е традиционно ( нямаме роднини в Молдова), но не бих ги нарекла консервативни, например май всички поддържаме идеята за гей бракове.

# 454
Ох да ви кажа, много се радвам, че писах, много добре ми подействахте и вече се чувствам много по-добре в сравнение с миналата седмица.

# 455
Развеселихте ме..... А днес ми беше от черен, по-черен ден.
Деска, била съм и на католически супер дълги ритуали, и на православни такива. Май зависи от претето/попа как ще протече. Ама каквото и да го решите, най-маловажното е деня на сватбата, значение има останалото. Ние се оженихме след 7 години и две деца, и общо взето беше купон, и заявление за пред света, че със или без подпис, сме едно семейство. От социална гледна точка май само загубих, нищо не спечелих, ама найсе (големия имаше предимство в яслата като неженена майка, а с малкия чакахме в резервите като женени, това например) Simple Smile
Овчи, а много ли боли? Щото аз вчера се напънах да дигам тежко, им се поконтузих, ама не е май сецване, просто разпъване на мускули на кръста, с два диклофенака и масаж с крем Диклак помина. Днес съм значитечно по-добре, но все още чувствам болка, утре ще трябва да се откажа от зумбата, дето ходя всеки петък в една приятелка да я скачаме и да се морим.
А иначе все още съм на мнението, че е пълна лиготия някой да твърди, че четиричленно семейство в три хиляди изнемогва. Който както иска да ме напада, ама от моята гледна точка е така. Дори и при голямо глезене за храна едва ли отиват повече от 800 евро, месечните сметки за ток и пр, най-общо разхвърляно по сезони, и с четири мобилни тел, не вярвам да надвишават 200 евро. Ето ти 1000, мутуо - средно 1000, и за всякакви останали разходи 1000 на месец е просто предостатъчно, аз бих и спестила нещичко. За ваканции който е на контратто има 13, че и 14 заплата, та те са за това.
Фей, не знам враченските способности на Овчева докъде се простират, но силно ти пожелавам да не останеш задълго без работа, даже съм убедена, че съвсем скоро ще я намериш, че и по-удовлетворителна, и че налято ще пишеш Калифорнийски пътеписи.
Айде, лека, отивам да сготвя на децата

# 456

МГ, да, моето семейство е традиционно ( нямаме роднини в Молдова), но не бих ги нарекла консервативни, например май всички поддържаме идеята за гей бракове.
Лени,аз те разбрах  /да не съм те засегнала нещо/,но просто като четох поста ти и си представих разговора с майка ми и баща ми на скайп Mr. Green как са загрижени,за това като каква точно съм при него ,какъв ми е статута Mr. Green,но те са си такъв тип хора.Ти си го написала по добре от мен....

# 457
Аз мисля, че в ритуалите има опция за по-кратък, поне аз не съм попадала на ритуал от  2 часа.
но съм била 2х кръстница, на едното кръщене ми се откачи ръката защото беше малко дете, в другата ръка държах една свещ  - е стори ми се безкрайно.

МГ, не съм се засегнала, просто на мен никога не ми е бил вариант да не съм омъжена и да дойда тук,  родителите ми не е имало нужда да се намесват изобщо.

# 458
Всички се разписахме, само Льолето нещо си мълчи на тая тема  Laughing.

# 459
  • в едно миланско село

А иначе все още съм на мнението, че е пълна лиготия някой да твърди, че четиричленно семейство в три хиляди изнемогва. Който както иска да ме напада, ама от моята гледна точка е така. Дори и при голямо глезене за храна едва ли отиват повече от 800 евро, месечните сметки за ток и пр, най-общо разхвърляно по сезони, и с четири мобилни тел, не вярвам да надвишават 200 евро. Ето ти 1000, мутуо - средно 1000, и за всякакви останали разходи 1000 на месец е просто предостатъчно, аз бих и спестила нещичко. За ваканции който е на контратто има 13, че и 14 заплата, та те са за това.

то и аз споделих такова мнение, ама хора-разни. ако са свикнали да вечерят на ресторант веднъж в семицата, ей ти на за 4 човека едно 300-400 евро на месец. турни там някое якенце, или задължителните хоган и уйдоха парите, дето ние с тебе ги спестихме  Laughing

Фей, не знам враченските способности на Овчева докъде се простират, но силно ти пожелавам да не останеш задълго без работа, даже съм убедена, че съвсем скоро ще я намериш, че и по-удовлетворителна, и че налято ще пишеш Калифорнийски пътеписи.
Айде, лека, отивам да сготвя на децата

значи, дано да сте ми на късмет, а не на гуфиране с ваш'те предричания  Rolling Eyes
ако цъфнат розите, ше свирна  Twisted Evil

# 460
И аз един път бях кръстница и беше някакъв кошмар, държане на свещ 100 часа... но аз тогава съм била на 14 да кажем и едва ли много съм знаела какво значи това.
И един път само съм била на сватба и ми се стори много хубава церемонията, не дълга със сигурност. На католическа не съм била, не знам как е.
Аз се съгласих да не кръщаваме децата си, но не мога да се съглася да нямаме църковен брак.

А колко горе долу месечно струва храната на север? Към 400 евро? Аз като пазарувам в милано ми се струва по-евтино от софия.  #Crazy Матео каза по 400 евро месечно за храна, около 80 за сметки, реално ли ви се струва това?

# 461
Мисля, че няма разлика в цените в основните вериги (?).
100 евро/седмично за храна е ОК. Без лишения, но и без изцепки
Ние сме с доста променени хр. навици и харчим по-малко сега.
Кучето ще ти е разход знаеш че не е евтино, но ти мисля че по барф го хранеше ще трябва да намериш начина.
Аз препочитам едни 2000 евро определено да ги харча в София  Whistling

# 462
Е то кой взима 2000 евро в софия, а ние сме и доста под 2000 евро, да кажем, че ако аз не работя сме към 1400 или малко повече. Нереа не яде барф сега, готвя и и тук излиза към 80 лева месечно, в италия нямам идея. Гледах разни сайтове където можеш да си поръчваш месо за куче и ти го носят в къщи, предполагам в най-лошият случай ще е към 100 евро.
На мен мечтата ми е да запиша магистратура и да намеря някаква работа поне на половин ден в началото, а и се надявам да не замина съвсем без нищо така че да имам някаква минимална самостоятелност.

# 463
Добър ден красиви и красивисими.
Лени да ти кажа за друг път ,ако изпаднеш в сецната ситуация-1 ампула Бентелан,1 ампула Фелдене,мазилото което имаш и след два часа си ок.Днес съм само на мазилото и почивка.
Деси боли амчи как боли не е истина.Ще дам само хемороидната криза като  сравнение и спирам.
Мале,мале,че какво е това куче което яде храна за сто евро на месец,а стопаните му 400.че и месо да му доставяли на дом.адрес.Ъм крокантините не са ли добре за неговият статус.Моето грамадно куче яде Пурина 15 кг за около 40 евро и както се вижда от снимката на аватора ми и нищо не му е станало,че и книги чете даже.
Този разговор за 3000 ев на месец,дето не достигали,всъщност как започна не разбрах.Някой се оплака или просто така си започна лафа.На нас тези пари понякога ни стигат,понякога не.От 7 години сме нещо като аутострадата Салерно -Реджио Калабрия,все има някакви лавори ин корсо. Освен всичко както  Лени  ни запозна с разтеглителната способност от 2 на 200 на дупето ,на мен все двеста ми се иска.Ще ви кажа и защо така се получава при мен.Примери-омразните предполагам и недостижимите за Фейъм обувки Хогън,на мен ми харесват и КОГАТО МОГА ДА СИ ГИ ПОЗВОЛЯ,си ги купувам.Не искам да се отказвам от удоволствието да си купувам хубави дрехи,обувки ,чанти,гащи,чорапи и т.н.само заради самото пестене на пари.Придържам се към някакъв стандарт.Например никога няма да си купя чанта за 2000-3000 евро,защото не ми е  в мисленето,да имам нещо ,което не ми отговаря на положението,но и  никога няма да дам 500евро за телефон,но пък си купих без усложнение на съвестта Бимби за 1280е.Не съм сектантски привърженик на домашно приготвената храна и поради това не ми свиди да похарча пари на ресторант.И така примери колкото щете.Естествено, както съм подчертала по горе,КОГАТО МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ.Преди 6 години бяхме в някаква дива финансова криза ,разходите ни бяха почти двойно от приходите,тогава дупето ми си направи настройката на 2 и забелязах ,че въпреки това земята се въртеше,светът оцеля и така цуни муни драги.

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 14:20 от ov4eva

# 464
Ами моето куче не яде гранули, тоест аз не искам да давам гранули и както казах готвя храната. Сайтовете за които говоря са с по-евтини меса, например гръкляни такива работи и съответно е по-скоро за спестяване отколкото нещо толкова специално. Аз не знам колко би струвало да готвиш храна на кучето  newsm78

Ето какво ми пратиха днес.. това обяснява до голяма степен моето психическо състояние
http://www.quickmeme.com/meme/352jvw/page/1/
хахах

Общи условия

Активация на акаунт