Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да съхранявам голямо количество печени, размразени и бланширани чушки за пълнене?
Каква е вероятността да се получи туршия без стерилизация?
Каква е рецептата за туршия в бидон с цели зелки, моркови и зелен фасул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да съхранявам голямо количество печени, размразени и бланширани чушки за пълнене?
-
Каква е вероятността да се получи туршия без стерилизация?
-
Каква е рецептата за туршия в бидон с цели зелки, моркови и зелен фасул?
-
Как да направя конфитюр от дюли?
-
Как да направя туршия от пукани зелен фасул?
Става за 4-5 дни готова за консумация,мисля,че има рецепта на първа страница 





Патладжаните след маслената баня сигурно омекват. Дали е удачно да се смелят? Или ще стане прекалено
. Живи и здрави, ще садя отново патладжани и ще се възползвам от рецептата. Дори си купих семе за светло лилави патладжани Тсаконики по препоръка на Пеп-4о, които не били горчиви.