Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 051
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Момичета утре съм на първи преглед и много ми е притеснено  Sad Да пишат мами които са минали този преглед  Hug  bouquet

# 346
Няма нищо притеснително ще ти покажат плодното сакче и евентуално може вече и пулс да има и това е.

# 347
Моят първи преглед е днес след работа,нямам търпение да мине и всичко да е наред  Praynig
И от толкова четене за гадене имам чувството,че и мен почва да ме хваща, но чаят от мента ми помогна за сега  Laughing

# 348
Аз сега като се позамислих  (даже си погледнах точно датите) ,миналия път сме видели плоден сак в 5г.с. и 2дни  и в 6г.с. -сърчице .Тогава бях в болница и ме гледаха през ден- чакахме да видим точицата вътре в матката,после и сърцето....

# 349
  • Телиш/Плевен
Няма нищо притеснително ще ти покажат плодното сакче и евентуално може вече и пулс да има и това е.
Потвърждавам! Peace
Моят преглед също ме притесняваше много, но сега ми е много смешно като се сетя. Laughing
Скрит текст:
Нали казах вече, че не е планирана бременност и дори теста си го направих ей така, колкото да видя какво е. Blush И като излязоха двете черти беше ясна работата, ама си викам, абе не е възможно. Отидох на гинеколог. И ме пита тя какви са ми оплакванията и аз съвсем спокойно си отговарям, че ми закъснява седмица и половина. Естествено ме пита дали съм си правила тест и аз й казвам - да, два, и двата - положителни. И докторката само ме погледна и каза: Ясно, значи отиваме на ехографа да видим БЕБЕТАТА #Crazy И аз вече не знам къде се намирам. hahaha Очаквах да ми каже нещо от сорта - добре, сега ще те прегледам и ще видим има ли нещо, а тя така категорично го отсече. И после на ехографа като ми показа плодното сакче, ми стана толкова мило, че забравих всичко. Heart Eyes

# 350
Ужасно е. Гади ми се сутрин като стана, хапна една препечена филийка (само това мога) и след нея пак ми се гади. После пак огладнея, хапна няколко солети и пак така.  #Crazy 
Да ви кажа при мен засега какво действа - айрян и ментови бонбони.

# 351
Здравейте  Simple Smile  днес ходих до лекарката ми и потварди бременност и термин 11.07.2014 г.
С теб сме на една дата, и Smehuranka е с нас.   Kissing Heart

diyana_mihova Честитоооо!!!  newsm51 Дай Боже всички да се похвалим с такава радост!
И аз започнах да чувствам леко неразположение...като гадене...толкова е неприятно....а си мислих че ще ми се размине  Sad Някой по-назад беше писал за солетите и лукчетата, сега съм се заредила днес ще видим дали "действат" ,майка ми е повръщала до 5-я месец...дано и аз не съм така...  Cry
Сега видях че пишете за яйряна ,слагате ли сол вътре?

* истински щастлива * Успех на прегледа!
Desislava_SS  Как мина прегледа?
Видях че си от Стара Загора, къде мислиш да си следиш бременността, чувам прекрасни отзиви за МБАЛ НиаМед...имаш ли някакви наблюдения?

П.П. поръчах си този дневник,чакам го до края на тази или другата седмица,някой ако иска отзиви да пише. Simple Smile
http://www.book.store.bg/p90694/dnevnik-moiata-bremennost.html

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 11:16 от Nina_88

# 352
  • Телиш/Плевен
Сега видях че пишете за яйряна ,слагате ли сол вътре?
Слагам, но малко. Аз по принцип не обичам солта и дори като готвя, пак е безсолно, но аз така обичам.  Blush Като сервирам вечеря примерно, винаги върви със солница. hahaha

# 353
  • сф
при първата бременност а мен ми се появи гадене чак към края на 3тия месец и трая около седмица. появяваше се в следобедните часове. помагаше ми всичко солено - от айрян, до ... чипс Simple Smile

сега имах малко тия дни, но наистина съвсем за кратко и като цяло, пренебрежимо.

искам да попитам от бременните с втори/трети деца, дали има някоя, която все още кърми..?

# 354
Nina_88, прегледът ми е днес след работа. Записала съм си час при д-р Главчев,където си ходих до сега на профилактични прегледи.За по-нататък  и за раждането още не съм решила къде и при кой ще е.
Иначе за Ниамед и аз съм чувала добри отзиви,имам познати раждали там и са доволни. Аз съм ходила при позната там след като роди и определено ми направиха добро впечатление-страхотно любезен персонал,чистота и всякакви удобства.
Ти от Стара Загора ли си?

# 355
Nina_88, прегледът ми е днес след работа. Записала съм си час при д-р Главчев,където си ходих до сега на профилактични прегледи.За по-нататък  и за раждането още не съм решила къде и при кой ще е.
Иначе за Ниамед и аз съм чувала добри отзиви,имам познати раждали там и са доволни. Аз съм ходила при позната там след като роди и определено ми направиха добро впечатление-страхотно любезен персонал,чистота и всякакви удобства.
Ти от Стара Загора ли си?
Не, от Хасково съм.А  Ниамед работят ли със здравната каса?

# 356
Доколкото знам нормалното раждане там е 500 лв,а секциото е 1000 лв, както и в Иван Рилски.
Иначе и на двете места има лекари,които работят със здравната каса и може да ти следят бременността.   bouquet

# 357
az sam ot dimitrovgrad i hodeh pri petrov vav haskovo no za purviq pregled re6ih xda sam v stara zagora,a posle ve4e 6te re6a kade to4no

-------------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 13:24 от AnMary

# 358
Доколкото знам нормалното раждане там е 500 лв,а секциото е 1000 лв, както и в Иван Рилски.
Иначе и на двете места има лекари,които работят със здравната каса и може да ти следят бременността.   bouquet
Благодаря ти!!!   bouquet Не съм решила още къде да си следя бременността, много ми се искаше да раждам в  Ниамед, но сега заминавам в командировка за една година е Пазарджик и май ще ми е най-удобно да ходя на прегледи в Пловдив....Има време ще го мисля...  Heart Eyes

П.П. Има група във фейсбук,някой ако желае да се присъедини да изпрати на Щастлива жена линк със профила си.

# 359
az sam ot dimitrovgrad i hodeh pri petrov vav haskovo no za purviq pregled re6ih xda sam v stara zagora,a posle ve4e 6te re6a kade to4no

И аз съм при Петров  сега, и за втория преглед ще ходя при него  към края на месеца.Най-добрите отзиви са за него в Хасково... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт