Класическа семейна история...

• 16 891
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • sf
Чудех се дали да пиша  Rolling Eyes Била съм и от двете страни. Твоята и тази на мъжа ти. Във втория случай ми беше писнало, но не смеех да взема решение, имах връзка точно както той, с мейли, разговори, смс-и, после и не само с тях, накрая се оставих да ме хванат,за да не се налага аз да вземам решението. Мисълта ми е,че според мен той отдавна е решил какво иска, но не му е стискало.
Не можеш да го спреш, пускай го и си гледай живота и детето. Обади се на другата, дръж се достойно, не обиждай и не крещи, кажи нещо от сорта за багажа, както те е посъветвала Октопод с рокля и кураж  Hug

# 106
И аз бих те посъветвала същото.Най-важно е достойнството,а аз мисля,че имаш такова.Пусни го,щом иска,нека си върви.Кураж и смелост Hug

# 107
  • В един копнеж!
Приятелство между мъж и жена не съществува. Винаги едната страна копнее за нещо повече, дори да си премълчава и да се прави на алтава...
Другото, което искам да кажа- само, защото може да те е страх от неизвестно, не искаш да го загубиш и т.н., не си навивай на пръста и в мислите си оправдания за него. Не го оправдавай с цената на нещо, което ти трябва да преглътнеш. Това не се оценява от мъжете. Ако сега замажете положението, след време пак ще се изправиш пред такъв момент.

P.S. Това Политата са големи б*****и.../собствен опит/.

# 108
  • София
Абе хора,много е лесно да се дават съвети отстрани ,но като чета какво я съветвате ,лошо ми става.Защо съветвате някой да изгони бащата на детенцето си и обичаният съпруг.Извинявайте,но всеки човек греши,нали така.И за всяка грешка има и прошка.Недейте да критикувате и него ,защото може да се окаже и съвсем не това за коетоизглежда:Всмисъл може и той да не е виновен за думите които ги казва.........................Да,да  не се чудете на това което го пиша,но малкото което го прочетох за държанието му към Sad_but_true ме навежда към много мрачни мисли.

Sad_but_true Ако искаш ми пиши на лични.   Не слушай никого ,слушай сърцето си и се бори,защото тварите като тази ПОЛИ са се помислили за ГОСПОД БОГ ,да ама не са. Искам да те попитам някои неща.                                                                                                                               А на другите Успех ,и ви пожелавам да не бъдете толкова крайни към нигого,защото знаели се за какво иде реч Hug Hug Hug Hug

# 109
  • Най-сетне у дома
Абе хора,много е лесно да се дават съвети отстрани ,но като чета какво я съветвате ,лошо ми става.Защо съветвате някой да изгони бащата на детенцето си и обичаният съпруг.Извинявайте,но всеки човек греши,нали така.И за всяка грешка има и прошка.Недейте да критикувате и него ,защото може да се окаже и съвсем не това за коетоизглежда:Всмисъл може и той да не е виновен за думите които ги казва.........................Да,да  не се чудете на това което го пиша,но малкото което го прочетох за държанието му към Sad_but_true ме навежда към много мрачни мисли.

Sad_but_true Ако искаш ми пиши на лични.   Не слушай никого ,слушай сърцето си и се бори,защото тварите като тази ПОЛИ са се помислили за ГОСПОД БОГ ,да ама не са. Искам да те попитам някои неща.                                                                                                                               А на другите Успех ,и ви пожелавам да не бъдете толкова крайни към нигого,защото знаели се за какво иде реч Hug Hug Hug Hug

Моля те, прочети темата внимателно. Кой може насила да сложи в устата на един зрял мъж думите "Не те обичам, съжалявам, че се ожених за теб и имаме дете"? Много турски сериали се гледат... Тя никого не гони, той си тръгва сам.

Авторке, мислила ли си за терапевтична помощ? Ти си в голям шок в момента, имаш нужда от нещо, което да тушира шока. Аз бих поговорила с професионалист и със сигурност бих вземала някакви антидепресанти за месец -два, докато се съвзема.

# 110
Може пък да познаваме авторката. А може и да си казваме мнението защото ни пита. При всички положения една майка трябва да слуша главата си първо защото природата на сърцето е изменчива.

# 111
Наистина тези истории свършват със щастлив край най-вече в сериалите.  Tired

# 112
  • sf
Всъщност не е невъзможно. Както казах и при нас имаше нещо подобно, не му се милох, само му казах да си помисли какво наистина иска , дали смята ,че ще е щастлив с другата и дали не би искал преди това да даде шанс на нас. Избра второто.
При всички положения , сълзите, молбите , унижението няма да са в плюс за  авторката.

# 113
Ако бащата на детето ми изкаже .....не, не помисли си да съжалява че го е направил - няма място в живота ми нито в този на детето ми. Децата не са парцалки за които съжаляваш че си дал пари - примерно, и да съжаляваш че си създал живот - къв боклук трябва да си.
Авторката сама си знае какво ще направи - в темата и споделяме опита си за да си направи изводи и да не повтаря нашите грешки. И да, човек греши, но има право да получи прошка единствено и само когато осъзнае какво е направил и се разкае. А мъжа на авторката не само че не се разкайва ами .... ooooh! айде да не се доизказвам. Живота не е турски сериал.

# 114
Пробрахме се с малката от ясла и зачаках. Мислих си какво да кажа, ако изобщо говорим. Видях го как паркира долу и ми заседна буца...После като влезе обаче бях желязна. Постарах се да не вкарвам емоции в разговора. Той беше също много спокоен. Говорихме и за двата възможни варианта. В крайна сметка решихме, че ще опитаме още веднъж, но без да се връщаме назад, без да си припомняме кой какво е казал, защото и двамата сме казвали много неща. Имаме цял живот да бъдем разведени, ако това не проработи. Големи хора сме, няма да се превъзпитаваме. Нещо много важно се е счупило между нас и това е способността ни да споделяме и да се чувстваме спокойни. Сигурна съм, че освен разговорите с тази жена, друго не е имало. Не го омаловажавам, но знам, че тази жена няма вина за нашите пропуски.
Казахме си, че ако не стане това, което очакваме, ще се разделим поне по-спокойни, че сме опитали, защото реално до сега са били половинчати решения.
Знам, че стигне ли се до още един скандал от тези -нашите, това ще е краят. Приела съм го. Поплаках си доволно тази нощ.

Октопод, ти ще ме линчуваш утре  Whistling

# 115
Sad_but_true , мисля, че при вас има надежда.   Hug
А вие и преди ли сте имали намерения да се разделяте?

# 116

Ами да кажем, че скоро се появи тази мисъл като евентуално решение. Само, че на нас ние хубаво заедно, когато не се караме за глупости. Правим повечето неща заедно. Домошари сме си. Седим си тримата с малката или тримата ходим някъде.

# 117
  • Най-сетне у дома
Sad but true, сега дръж гарда високо. Никакво разкисване.

# 118

Ами да кажем, че скоро се появи тази мисъл като евентуално решение. Само, че на нас ние хубаво заедно, когато не се караме за глупости. Правим повечето неща заедно. Домошари сме си. Седим си тримата с малката или тримата ходим някъде.

Той сложи ли си халката?Извини ли ти се, че те е наранил?

# 119
Sad but true, сега дръж гарда високо. Никакво разкисване.

Да, това със сълзите и сополите никаква работа не върши  Crazy

Дано никой не се почувства обиден...Благодаря ви за съветите, те са за мен и са важни. Виждам, че и да се стигне до там да се разделим - ще се справя. Вие се справяте и аз ще успея. Просто не сме готови още да пратим всичко в миналото.

Miracle, извини се...За халката - не сме го коментирали.

Знам, че това ни е последният шанс. Ако не можем да сме заедно, значи не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт