Класическа семейна история...

• 16 895
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Прочетох темата и бяс ме хваща. Аман от тия голи охлюви  Close/включително и тоя дето ми спи на дивана в хола/. Ще пребия някой, честно Twisted Evil. Все едно някой с опрян пистолет в главата, ги е карал да създават семейства. Съсипят всичко, с години градено и после с подвита опашка идват и мрънкат за .. и те не знаят за какво.
Авторке, последният ти пост .. хм, объркващ е. Не му вярвай с лека ръка, отваряй очите на четири.
Простете емоционалният ми изблик, понасъбрало ми се е ...

П.П. И да се е извинил - гол охлюв е.

# 121
# 122
човека се е оттървал , вие пак го хулите  hahaha

# 123
Беше се оттървал и сам си го нахули.  Wink Wink Grinning Grinning

# 124
Беше се оттървал и сам си го нахули.  Wink Wink Grinning Grinning

Полито не го ще ! Sunglasses

# 125
Твоят живот,  твоите решения.  Струва ми се, че прекалено се концентрираш върху това какво точно е имал с другата и дали са правили секс, а не гледаш общата картина на вашите отношения. Може и да стигнеш до там, а може и не. Тогава обаче ще разбереш, че дали и колко пъти няма никакво значение за спокойствието ти.

Аз на твое място щях да реша, че другата нещо го е наритала и затова е свил перките. При толкова тежки думи, не бих повярвала в светкавично разкаяние. Ако пък е размислил за толкова кратко ми изглежда доста лабилно.

С Хепи-тУ сме писали заедно. Simple Smile))

# 126
Хепи  Hug

Бонго, какво да го хулиш, като си е гол охлюв. И Поли няма да го иска. За тая работа г.з се иска. Да съсипеш някого и да продължиш, все едно нищо не е било. А голия охлюв, отговорност не може да носи. Дали с жена си, дали с Поли, дали със следващата... все е гол охлюв  Twisted Evil
Съгласна с Октопод, тежки думи, а бързо подви опашка.

# 127
  • Най-сетне у дома
Това, което ме притеснява в цялата история, е крайната неуравновесеност на този охлюв.
Обаче авторката си обича охлюва. И оттук следва другото нещо, което ме притеснява. Охлювът не е престрадал последиците от поведението си. Разумното нещо беше авторката да се фръцне и да го държи на изтривалката известно време. Така му изпраща послание, че всичко й минава. И постановката ще се повтори. Ако човек си иска охлюва обратно, е добре да го пусне по по-дълга и хлъзгава пързалка, за да изпита резултатите от погрешните си решения и да не ги повтаря.

# 128
Това, което ме притеснява в цялата история, е крайната неуравновесеност на този охлюв.
Обаче авторката си обича охлюва. И оттук следва другото нещо, което ме притеснява. Охлювът не е престрадал последиците от поведението си. Разумното нещо беше авторката да се фръцне и да го държи на изтривалката известно време. Така му изпраща послание, че всичко й минава. И постановката ще се повтори. Ако човек си иска охлюва обратно, е добре да го пусне по по-дълга и хлъзгава пързалка, за да изпита резултатите от погрешните си решения и да не ги повтаря.
Абсолютно! Ако това имаше кой да ми го каже, преди н на брой години, сега нямаше да се тормозя как да отглеждам сама дете с увреждания или да търпя голия охлюв. Дано авторката добре да прочете този пост, може да й спести много. Успех й пожелавам!

# 129
Не ги слушай, не е охлюв! А един хубав манипулатор  Laughing
Хващаш го в издънка, а накрая така те врътва, че вместо ти да му се сърдиш, си му благодарна, че не те е зарязал, че и с обещание да не му солиш на главата. Наистина се е отървал човека и то много лесно.

# 130
Не е луд, който яде баницата/е.

# 131
  • Най-сетне у дома
Не е луд, който яде баницата/е.

Ох, една повсеместна диета трябва  Laughing

# 132
Аз я разбирам ( от опит ). Сега го иска защото е "спорен" и на всяка цена държи да си го запази, но ако отношенията им са плитки скоро ще прогледне и ......
А той хич не е охлюв, много си е добре - за него си, плете си кошницата по най умния начин.

# 133
Аз не съм си сложила розовите очила.
Това, че сме решили така снощи, в никакъв случай не означава, че моментално всичко между нас се оправя. Тепърва предстои да разберем дали наистина можем да се върнем към нормалния начин на общуване, сподеяне и дори спорене. До сега като почнем и обикновено той е мълчалив, а аз обвинявам.
Знам, че тук са все опарени жени и е нормално като прочетете това за разговорите веднага да ми кажете да се разделяме. Аз знам, че не ми е изневерил. Това поне го знам със сигурност. Според мен и тя, и той са имали нужда да споделят с някой за проблемите в браковете им. Аз също съм споделяла и моята грешка е, че това беше майка ми. Понеже при наште брака е абс излюзия, лятото ме бяха подложили на поредната телефонна атака. И съм висяла с часове на телефона. Мъжът ми го е виждал и чувал това. Бяхме 2 дена само без детето на планина и на мен телефона ми непрекъснато жужеше от съобщения. Явно и него го е изнервило това тотално обсебване от наште. То на мен ми идеше да ги изтрия и двамата и да не ги чувам и виждам повече.
Да казвам ли, че свекърва ми 7 месеца живя у нас да помага с гледането на малката, че аз на първата година се върнах на работа. Всички екстри имаше от това присъствие и то няма как да е друго. Затова се опитваме само двамата да се справяме и за всичко успяваме, но адски много се изнервяме.

Снощи нито съм го молила за нещо, нито съм заплашвала. Седнахме и спокойно поговорихме за двата варианта - раздяла или да останем заедно. Обикновено след караници нещо се разбираме, но ми остава онова чувство на недовършеност и просто очакване на следващия път. Сега го няма това чувство.

# 134
Не си права. Точно тук първо ще получиш съвети как да се опиташ да спасиш отношенията и никой няма да ти каже с лека ръка да се разделяш. Но разбери, че ситуацията е типична и с предизвестен край, а ние даваме съвети само с оглед достойнството ти.

И пак пишеш за изневяра. Еб@tи, това ли му е най-голямото прегрешение спрямо теб?! Този секс дори и физически да не се е случил му е бил 100 пъти в мислите докато е заспивал до теб. Не знам кас ти е ок да съжителстваш така защото за мен беше ад. Време и известна дистанция могат да оправят нещата. Сега само след седмица ще се заровите в битовизми и всичко ще е както преди до следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт