Класическа семейна история...

• 16 876
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Успех от мен! Ако с "Поли" нямат сериозна връзка, имате шанс наистина  Peace

Иначе с ръка на сърце си признавам, че вече съм тотално предубедена към такива истории.  Wink В смисъл човек трябва да си има едно наум, когато доверието се разклати. При нас имаше същия разговор, даже бившият ми мъж беше изряден за някакъв период, след което най-случайно разбрах, че пак си се срещат и пишат с въпросната жена, просто са почнали да се крият по-добре... Тогава ми писна генерално, реших, че пъдар няма да ставам, нито вечен детектив и се разделих. Но това съм аз, а аз не съм от най-търпеливите жени и съпруги. Confused И ми е било последна грижа правят ли секс, не правят ли (вечно слушах и аз как нищо не правят Mr. Green). То на мен като ми лази мъжът по нервите, малко почва да ме грее какво прави с някоя друга.

Сигурна съм, че ако има желание и любов и от двете страни, нещата са поправими Heart Eyes Но ако е само едностранно - не става.

# 136
Да присъства физически, но акълът и сърцето да са му другаде, това трудно се търпи. Да се чудиш 24/7 при всяко позвъняване с кого говори, какво прави, когато не  е пред погледа ти, точно да си му вечен детектив, както казва Дана.

Нуждата от "Поли" няма да изчезне с един разговор между авторката и мъжа и.  Naughty

А и доколкото разбирам, нейните родители са и намилали да го оставя... което също не е за пренебрегване в така създалата се ситуация.

# 137
 Sad_but_true  Hug
Искам да разкажа история на 3 познати семейства, където е имало изневяра с изнасяне на съпруга от къщи за по няколко месеца. Случките са от преди много години, 10-20.
Две от тях са заедно, успели са да преодолеят изпитанието. Живеят добре заедно, без повече изневери.
При третото семейство жената не е могла да прости. Мъжът се грижи за детето, те са разделени.

Sad_but_true много добре си го описала, причини за да достигнете то тук много. Желание за оправяне на нещата има и от двамата. Пожелавам ви успех.

Не са от полза за авторката обидите отправяни към мъжа й от пишещите тук. Всеки разсъждава от собствената камбанария. Имам чувството, че постовете на авторката не се четат внимателно и всичко се пречупва през собствения горчив опит. Естествено и двамата трябва да са наясно, че втори шанс няма  да има.

# 138
Мъжът е охлюв, то е ясно. Но все пак авторката замисли ли се защо той е имал нужда да споделя с някой друг, защо се е стигнало до тази ситуация? Не го оправдавам в никакъв случай, но все пак, за да продължат напред трябва да знаят какво е предизвикало тази криза, за да я избегнат за в бъдеще.
Да, кофти е, че е мислил за другата, но ако беше и консумирал връзката, щеше да е в пъти по-гадно за жена му.

# 139
На мен все още ми остава чувството, че авторката премълчава нещо ... , тоест че не е валат от цялата работа.  Wink Wink Wink

# 140
Ами, обиди, изобщо не го познаваме човека. Естествено, всеки говори от собствен опит, няма как. Това не значи, че при тях ще има същия развой на събитията Peace

Просто аз вече намирам за кофти номер женен мъж да се сближава с друга жена до степен да си пишат, споделят и т.н. Ако е залитнал леко, ще му мине - дано. Ако е здраво хлътнал - няма начин. Времето ще покаже какво ще става. Дано това семейство се окаже здраво, смятам че всяка от нас желае това на авторката  Peace

Това пък как сте убедени консумирана ли e дадена връзка или не ме поставя в голям шах, аз съм почти убедена, че поне без някаквто натискане не се е минало при такива случаи. Все пак никой не им е светил като се срещат. Ама спирам, че верно съм черногледа по тази тема Crazy И въобще всякакви тайни "духовни" и "приятелски" връзки между жени и мъже, които не се докосват, ама иначе вечно си говорят и пишат са нещо, в което не вярвам. Може, ама първите седмица - две. После - абсурд.

# 141
Няма никакво значение дали се е стигнало по-далече от говорене по телефона. Това което наистина е важно  сега искат ли двамата да са семейство или не.

# 142
Така си е, ако и двамата го искат - нямат проблем.  Peace

# 143
Според мен те не искат едно и също.Тя иска той да остане с нея.Той иска да я кара по старому и затова й е позамазал очите.Не мисля, че се е стреснал, защото няма от какво-ревяща жена, която го иска, няма как да го стресне, че може да я загуби.Просто от тук нататък ще е по-внимателен.

# 144
Сигурно си мислите, че съм поредната наивна жена, която е готова да живее без обич, само и само, за да не е сама.
Разбира се, аз не искам да загубя мъжа си и не искам да се разпадне семейството ни. Ако обаче нещата не се оправят, това няма как да остане скрито. Ако не ме обича - няма да може да се преструва.
И двамата искаме да си дадем шанс. Времето ще покаже.

П.С. Ако беше говорил с мъж, изобщо нямаше да ми пука...Значи и аз се фокусирах само върху факта, че е жена...

Искам да благодаря отново на всички за съветите. Не е без значение какво сте ми писали.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 10:26 от Sad_but_true

# 145
Хи, хи, Sad_but_true, ако с мъж  провеждаше толкова разговори и писал толкова съобщения, уверявам те - щеше да се притесниш повeче даже.  Да предположа ли, че това  П.С.е реплика на мъжът ти... Все пак, наистина  ти желая нещата да се развият по най-добрият начин, който дати донесе  спокойствие.

# 146
Аз също пожелавам на авторката да преодолеят тази криза  Peace
Обаче има една подробност - ако мъжът й по принцип е човек, който си го влече контактът с други жени, то той няма да се промени и ако не е Поли, ще е друга. Просто има хора, които могат да са само с един и такива, които не могат. Не вярвам, че хората се променят - може би с напредване на възрастта нещата могат да се поуталожат, защото тогава енергията е по-малко и изборът се стеснява.

# 147
Всъщност повечето съвети не са да го зарежеш, а как да го задържиш. А това става със запазване на собственото ти достойнство. Загубиш ли уважението му, губиш и човека.
Повечето женени мъже не изневеряват с идеята да сменят жената, а за да си докажат, че още ги бива като мъже. Това обикновенно е индикация, че има някакъв проблем, дали в семейството, дали в самочувствието на мъжа. И обикновено държат на семейството си и на дискретността. Но се случва да се увлекат, или да бъдат хванати, или и двете и тогава зависи дали съпругата може да го преглътне или не, за да продължи брака. Но в повечето случаи една изневяра не води до развод. Това разсъждения по принцип, не за конкретния случай.
Всяко семейство минава през тежки моменти. Кой какво казал в емоционален изблик не е толкова важно. Случва се на всеки да изрече грозни думи в момент на гняв, разочарование, страх, несигурност... Това не прави хората лоши, а нормални. Ако има желание от двете страни, всичко е поправимо.

# 148
 Sad_but_true добре, че не се поддаде на писаното тук.
Много ме учудват категоричните мнения на съфорумките.

Пишеш разумно. Моят съвет е само не се унижавай, пази своето и неговото достойнство. Не позволявай други хора да се намесват във вашите отношения.

Ако и двамата наистина желаете, ще преодолеете тази криза. Доколкото разбрах и двамата обичате едни и същи неща. Това е добър знак.

# 149
ЗАНДАЛИ, не е негова реплика, а мое признание. Жегнах се от факта, че е жена. Няма как...

Шаляляля, давам си сметка, че обидите сме ги изрекли в момент на афект. Вярвам, че и двамата имаме желание да останем заедно и да се преборим с проблемите между нас. Аз съм си взела бележки, той също. Моите сълзи и ревове са нищо повече от едно незряло и пораженческо мислене. Затова снощи седнах, без емоции, без очаквания.

Не мога да напиша, че се надявам на нещо, защото това ме изключва като участник. Не се надявам на нищо, ще правя така, че то да се случва.
Никой не може да ни помогне да разрешим проблемите си. Семейството сме аз,той и детето.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 10:51 от Sad_but_true

Общи условия

Активация на акаунт