Тоест познатите на Камъчка не означават, че "не е вярно". Не може да съдиш от толкова малко примери.
Парадоксът е следният: уж си живеят живота независимо от всякакви модели, но пак идва моментът на "ОМГ, ще изпусна нещо, ако не родя дете!" Ако си наистина чак толкова независима, може да си изобретиш и живот, в който не се мъчиш на дърти години, щото другите си имали.
Обаче от твоя единичен личен опит можем да съдим, че е еталон?
Ранно раждане, после детето отглеждано на село при баба, докато мама си доучи, после нов тате, и евентуално още две братчета до някаква имагинерна възраст, която с всеки пост покачваш все повече
Наистина ли ти звучи, като нещо за рекламиране и перфектно? Аз бих казала, че е просто живот, съвсем обикновен, който не е нито по-лош, нито по добър от на всяка друга родила по различно време. Даже някои неща л тоя модел лично не ме кефят, но не съм никой ,та да се произнасям по хорските работи.
И стига с тва мъчение. Гледането на дете не е мъчение на никоя възраст. Това е нещо, което е съвсем леко и естествено, особено ако не гледаш непрекъснато какво ще кажат другите. То и кои са тия други, като никой не го интересува, но да кажем, че ти е важно да се вместваш в някакви рамки. Макар че те са в твоята глава, а не в обществото, на което не му пука кой е на мотор и кой на люлка.
Щом си казала , че е така- значи-да, така е