Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е лимфомиозот и за какво се използва?
Какви са препоръчителните лечения за хипертиреоидизъм?
Какви са препоръчителните лечения за хипотиреоидизъм?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е лимфомиозот и за какво се използва?
-
Какви са препоръчителните лечения за хипертиреоидизъм?
-
Какви са препоръчителните лечения за хипотиреоидизъм?
-
Какви са препоръките за лечение на щитовидната жлеза след операция?
-
Какво представлява TSH и какви са нормалните стойности?
, нали трябва да си следим левкоцитите, днес си пуснанх за първи път изследване, и виждам 2 показатела под норма но нали съм невежа, не знам какво означават. Копирам изследването (как се слага скрит текст?)
за коментара. Аз да споделя не се чувствам съвсем добре и съм притеснена но няма да се обаждам на лекаря поне още 2 седмици. Имам тежест в гърдите, не мога да спя, боли ме гърлото и дори едното ухо ( не много но все пак дискомфортно), чувствам се подпухнала в лицето и гърдите, за изтръпването вече споделих и като за капак болки в ставите на лявото коляно и лакътя, абе ужас просто. За съжаление не мога да съм сигурна кое е от диагнозата, и кое не. Извинявайте, оплаках се но има дни, в които се чувствам като много стара жена, не е истина просто... Дано скоро се почувстваме по добре!
Когато варират хормоните много ми се отразява визуално и на кожата, и на косата, и на очите... на всичко.