90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 914
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Боби, браво!
Даде ми нов стимул Simple Smile
Аз днес се срамувам от себе си. Снощи бях на голям юбилей на моя приятелка. Въпреки, че ми беше плодов ден... реших, че е по-добре да направя белтъчна вечеря...
Поне се въздържах от всичко друго...даже и от тортата.
Днес - нормално с +500
Все пак реших да продължа напред. Надявам се да гоизчистя с тази 4-ка.
Днес белтъчен
з - круша
о - пилешки пържоли на фурна и салата домати
в  - половината от обеда (макар че предпочитам да е спанак със сирена, който мисля да направя). Въздържа ме това, че е добре обеда и вечерята да са от един и същ тип белтъчини...
Все пак има време до вечеря.
Хубав почивен ден на всички.
Аз след малко излизам в парка, да използвам хубавото слънце за разходка Simple Smile

# 676
  • София
Сияна, вкуснотиите са в моя профил  Mr. Green
А по отношение на предния ти въпрос - правя ги, не ги ям  Mr. Green особено смесените. Виж, сладките като цяло понякога ги опитвам като въглехидратна вечеря, ако мъжете са ми оставили де

Аз преобух метлата със зимни гуми, че да не се пързалям по облаците. Сега отварям печатницата у дома, че фалирах.

Боби, аз какво да ти кажа освен едно голямо браво и продължавай все така.

# 677
Боби браво на теб!Изглеждаш суперрр! Разликата е видима,само напред,когато имаш трудни и гладни дни поглеждай снимките преди и след  Wink
Аз 2 дни съм на гости и нямам достъп до кантар...и въпреки,че се храня по правилата на почивката изпитвам едни страхове,като го няма кантара да видя какво се случва  Laughing
Днес съм на:
З: банан и кафе
О: пилешко бутче,кебапче и салата от дом. и краставици
В: плодове

Сега се връщам да ви чета  smile3529

# 678

Много бяха ми се прияли фурми и се засилих вчера да си купя,ама се зачетох ей така и установих,че в тях има глюкозен сироп! Shocked Супер,а аз до сега ги гъчех в плодови дни! Някой знае ли дали има без такъв сироп да се продават?
Повечето, да не кажа всички, пакетирани фурми съдържат глюкозен сироп. Единствените просто сушени, без глюкоза, които съм намирала аз по магазините, са от Лекси в Пловдив. Имат съвсем различен вкус, не са така сладки и меки като останалите (което е обяснимо). Ето защо си суших сама. Една позната ми донесе цяла чанта пресни фурми, ядох колкото можах, а останалото изсуших на една импровизирана рамка, на която си заковах  мрежа - тип комарник. Определено имат по-различен вкус от купешките.
Никога не съм яла пресни фурми,много бих искала да опитам,но до сега не съм срещала никъде.Ще я потърся тази фирма "Лекси",ама не знам дали ще намеря  Rolling Eyes

# 679
Айде, Бобито си дойде . Купи си само 1 чифт нови гащи , че нали ще слабее още hahaha
Фотнаха ме набърже , че тия дънки ми посиниха ръцете от мастило , ама за идеята и да ви се покажа  , каква съм Убавица .  Embarassed Това са снимките, дето ме стреснаха
Скрит текст:
Скрит текст:

А тази е от днес
Скрит текст:
и разликата между чифтовете от първия ден на първата почивка и от днес , не се вижда много на снимката, но на живо чак аз се изненадах към 12 см разлика е .
Скрит текст:

Имам още да поработя , но съм на правилното място . Grinning
Бравооооо!!!!!!!!!!!!!!! Супер резултат!!!

# 680

Никога не съм яла пресни фурми,много бих искала да опитам,но до сега не съм срещала никъде.Ще я потърся тази фирма "Лекси",ама не знам дали ще намеря  Rolling Eyes

Ами Лекси е верига магазини в Пловдив, не марката на фурмите Simple Smile
А за пресни фурми пак там съм виждала в тарелка със стреч фолио отгоре.

# 681

Никога не съм яла пресни фурми,много бих искала да опитам,но до сега не съм срещала никъде.Ще я потърся тази фирма "Лекси",ама не знам дали ще намеря  Rolling Eyes

Ами Лекси е верига магазини в Пловдив, не марката на фурмите Simple Smile
А за пресни фурми пак там съм виждала в тарелка със стреч фолио отгоре.
хахахаха ,ами не знаех  Laughing Joy Ееееееееее тогава ще ти идвам на гости в Пловдив  Wink
Ами ще ги ям,като въглехидратна вечеря..   chef

# 682
Боби, браво! Много съм доволна. И Инка ти дава срок до 8 март, ама аз викам за 14 февруари да си стъкмена.

# 683
  • в окото на щастието !
Боби, браво! Много съм доволна. И Инка ти дава срок до 8 март, ама аз викам за 14 февруари да си стъкмена.
Благодаря ти  Hug Кой 14 ти мЪри- 2014 или и 15 год ? Laughing
Благодаря на всички ви  bouquet . Стимулирахте ме страшно много .   bouquet
 От утре съм в почивка и от 28 януари пак съм на линия . Този път обаче няма да правя цели режимни дни в почивката , а задължително ще редувам групите храни  , за да забрави организма ми . И се надявам наистина да се оттърва от оставащите ми килца окончателно и завинаги.
Спокойна вечер .  Hug

# 684
Ми ако може за 13-та, ама я опущихме. Така, че дерзай! И аз имам снимки за качване, ама после

# 685
Биби, чудесни резултати! Другите като ги гледам как се мъчат да стана 40кг и носят дънки 36 бях взела да си мисля, че не съм за тук  Laughing Laughing Laughing
Днес кантара е още -200гр. бобов ден з. ябълки, о. много малка порция картофена салата + домати и краставици, в. варено жито
Трети ден закусвам по 2 плода, да видим от там ли са минусите  Laughing

За утре смятам да пропусна сладостите и да ям тортили със зеленчуци.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 22:23 от mims11

# 686
Престраших се и аз да се покажа  Simple Smile
Преди - 70 кг.
Сега - 60 кг.
и там някъде причината за напълняването  Grinning за което никак не съжалявам, а и килограмите ги отсвирих сравнително бързо.
Ето ме и мен:

http://kadiata.snimka.bg/daily/predi-i-sled.782109

Сега правя втора врътка, не съм от тези дето пишат много, повече чета.
Много ми помагате момичета.  Благодаря  Wink

# 687
 Здравейте.
 Дианче,браво,много добре изглеждаш!
 mims11,това жито за вечеря с какво го яде?Тортилята не съдържа ли картофи?Ако е така не може да я ядеш във въглехидратен ден.
 tanya_76,хайде давай снимките Wink
 Боби,какви са тези номерации не мога да им се начудя.Аз 360лв. за дънки не бих дала,ама виж за някой костюм или рокля BlushМиналата седмица мерих зимни якета и в единия магазин размер S ми беше огромно,а в друг ми стана XXL JoyКакво да се прави...
 Относно фурмите един колега на мъжа ми донесе скоро вкъщи пресни и никак не ми харесаха Sick
 Днес менюто беше:
з-фреш портокал
о-пърленка със зехтин и шарена сол,маслинова паста и салата маруля
в-салата маруля с настърган морков и кисело мляко Heart Eyes

Лека вечер.

# 688
Здравейте. Булгур може ли да се яде?

# 689

mims11,това жито за вечеря с какво го яде?Тортилята не съдържа ли картофи?Ако е така не може да я ядеш във въглехидратен ден.

Тортилите и аз се усетих, че подвеждам, това е нещо като пърленка, пече се на сух тиган, издържат готови опечени дълго време в хладилника и си вадя за бърза пица примерно. Аз съм си ги правила - като за содена питка са продуктите.
Жито аз мога да меля и без нищо Simple Smile))

пп коригирах си горния пост

Общи условия

Активация на акаунт