То не е като по филмите

• 52 591
  • 789
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Освен прабългарите в царевичака  Laughing, в някакъв филм едно време средновековни воини яздеха през полето, а в небето - следа от самолет.  Mr. Green
Навремето за масовките на Аспарух бяха хванали завалии от няколко софийски поделения. Един приятел беше от късметлиите и разказваше как редовно някой от воините забравял да си махне електронния часовник или пък в едър план да цъфнат отпечатъци от гумите на ЗИЛ примерно и то на бойното поле. А мечовете били бронзирани само от едната страна - нямало време и за двете и редовно подвиквали да обърнат мечовете от правилната страна, да се не види картона  Joy Joy Joy

# 526
  • California
Няма по-клиширан филм от сериала "От местопрестъплението".

И с тези отпечатъци, мятащи се по екрана, едни точки и отсечки, и накрая голямо и шумно "мач фаунд". Гледах на НГ филм за истиската работа с отпечатъците, и нямаше нищо общо с холивудските магии - хората си се ровят ръчно из картотеките, а базата данни е дотолкова, че да даде някаква обща представа от осбеностите на отпечатъка и да даде потенциални заподозрени, които имат подобни характеристики. Нататък специалистите съвсем ръчно и очно ги сравняват с лупата.
Много ме кефят мацките от сериала - патоложката с бяло костюмче и обувки с висок ток отива да оглежда труп. Или пък мятат буйни гриви около уликите. И с всеки сезон, все повече д-р Енчев е вилнял.

Това за косите не се бях сетила.
Другото, което ме дразни в CSI- Маями, е че почти непрекъснато са с  дълги ръкави - как не умряха в тая жега, не знам!
Във Флорида навсякъде е адски студ от яки климатици. Освен навън, разбира се. И аз ходех с дълъг ръкав докато живеех там.

# 527
По филмите как плачат - грим не се размазва, сополи не текат, само тихичко хълцане и малко сълзи. В реалността е ред сълзи, ред сополи.  Laughing
Ей, точно това си мислех вчера по късни доби. Аз като рева, носът ми конкурира тоя на елена Рудолф от впряга на дядо Коледа, гъгна, хем е запушен, хем тече, очите подпухват, изобщо, жал да ти стане за мен  hahaha  а как бих искала да рева като по филмите, красиво, елегантно, само така, лекичко "подсмрък" някое, и сълзите само се търкалят от широко отворените ми и видимо неподпухнали очи...

Аз рева така. Сериозно.  Mr. Green Как ме е изпуснал Холивуд значи...  Whistling

# 528
  • До хладилника, който обичам
Аз рева така. Сериозно.  Mr. Green Как ме е изпуснал Холивуд значи...  Whistling
И аз така рева, умишлено се научих още като дете, но за по-леки работи. За истински сериозни неща, като сериозни семейни сътресения е невъзможно да се постигне.

# 529
Ей, посмях се от сърце последните страници  hahaha
Гледам един сериал пълен с ЦРУ, Тайни служби и т.н. Ама там явно ги приемат само и единствено, ако виждат в тъмното с лазерните си очи. Как пък един не си свали тъмните очила в тъмните помещения дето влизаха да оглеждат има ли лоши  Whistling Ходят, като мухи без глави и се въртят наляво-надясно. Как не се блъскат по касите на вратите не знам...

smile3532

Да не говорим за красивите къщи на злодеите в Бонд.
А самия Бонд си ходи бездомен - все по хотели и чужди къщи.

А да - и ако има красива къща с градина, непременно ще я направят на нищо със стрелба и бомби и никой няма да каже нищо по въпроса.

Сетих се и още нещо - злодея е убил 1 човек /най-добрия приятел на добрия/, а добрия утрепва поне 20 човека, докато стигне до лошия.

Точно!  Mr. Green

Чудесна тема! От вчера са веселя с нея. Още се хиля на прабългарите в царевичака.  Joy hahaha

По повод перфектния грим да кажа за единствената латиноамериканска сапунка, която съм гледала. Там главната мома имаше чудни зелени очи, но за беля беше сляпа. За късмет в нея се влюби офталмолог, оперира я и след две седмици като й свалиха марлите от очите беше перфектно гримирана. Евала на такъви доктори!

А в екшъните много се кефя как клавния герой може да подкара всичко - от тротинетка до самолетоносач.

Злооо!  hahaha Къде са тия прабългари в царевичака? (още не мога да изчета цялата тема)

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 23:32 от Nickkie

# 530
Как пък един не си свали тъмните очила...
Онзи ден видях на репортаж от къщата на ВИП брадър как Лияна тренира със слънчеви очила. Тичаше на пътека  smile3521

# 531
Как пък един не си свали тъмните очила...
Онзи ден видях на репортаж от къщата на ВИП брадър как Лияна тренира със слънчеви очила. Тичаше на пътека  smile3521
Тя така се и къпела.  Joy

# 532
- като дойде развръзката и всичко се нарежда от само себе си , след случайни , не много реалистични и малко вероятни последователности от събития.
- експертите инженери специализирали и практикуващи от години в областта на ядрената енергетика са все около 21 годишни.
- в екшъните обезателно някой все някога се блъска и пада през някакво стъкло.
- ако на една бременна са и изтекли водите , то тя обезателно ще роди в рамките на 3 минути от този момент.

# 533
като гледат новини, изчакват да чуят и видят само това, което се отнася да тях и веднага спират телевизора

# 534
като гледат новини, изчакват да чуят и видят само това, което се отнася да тях и веднага спират телевизора
А пък като го пуснат, то пък точно в този момент по телевизията говорят за техните "работи" и точно по него канал, който е пуснат Laughing

# 535
Да, Гаргамела, непростимо е при тоя бюджет.  Twisted Evil

Аз пък скоро разбрах, че мониторите в болниците за сърдечния ритъм не дават права линия като умре пациента. Дават права линия ако някой настъпи кабела и го изключи неволно.  hahaha

# 536
Много се веселя с тази тема,като ми е криво и влизам тук да се посмея. Joy

Да напиша и аз-много корави момчета от американските романтични филми, военни ходили на трудни мисии из Ирак или други разни(със сигурност има я боксьор,я гангстер) като се влюбят и недай си Боже нещо имат проблем с любимата,просвирват на пиано,сами в тъмната нощ... Laughing hahaha

# 537
Ники, ей ти я царевицата.  Laughing
Гледам да не се вторачвам много, откакто съзерцавах от първи ред как прабългарите на Аспарух газеха из едни поля с царевица. Laughing

като се влюбят и недай си Боже нещо имат проблем с любимата,просвирват на пиано,сами в тъмната нощ... Laughing hahaha
hahaha hahaha hahaha Много обичам лошите момчета по филмите. Лоши само докато не срещнат прелестната девица, която ги омагьосва като едни същи еднорози и почват да й ядат от шепата още след първите пет минути.

# 538
За "Хан Аспарух" съм чувала и други весели неща: войници с кубинки в масовката, домати на трапезата... Но пък и това е било грандиозен проект и за толкова са им стигнали силите на хората.

# 539
  • Plovdiv
А забелязали ли сте, когато във филмите ново момиче се появи в класа всички я отбягват и накрая става най-готината мацка. Ами според мен в живота си остават подтиснати и изолирани.

Общи условия

Активация на акаунт